Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!

Buei ce imi place sa mai citesc pe aici! vad ca a revenit lumea din conzedii si alte alea gratarele!

Pup gravidutzili mici cu greturi, eu am scapaaat..Dar si ce am mai tras si eu
Many, delfinasa/delfinasu(nu stiu de ce inca am eu o presimtire ca e cu cuc) a inceput sa miste de pe 14 apr, adica la aproape 19saptamani. Si misca si misca de ma zapaceste, dar tare drag imi e!!

Sabi e delicioasa cum papa ea cu furculita si indeasa tot cu manutzili in gurita, se mai si linge pe degetute, Davidutul un blondin tare fermecator de pe acum

Si eu astept vesti de la Strumphy, Andre, Stephy, Simina, Lavinia, Monica,Lalu, Kreliutz, Madam cu Macii si mai sunt inca feti de care nu mai stim nimic..

Sunt cu gandul la AMR-ul luptatorului nostru micut, sa va intareasca Doamne Doamne si sa fiti puternici la momentul potrivit!

Eu cu rucsacelul am avut un succes sa zic 'ne-dorit', adicalea am tot primit comenzi si cereri, doar ca e taree mult de munca la el lucrat cu firicelul de bumbac care il am eu la dispozitie, ceea ce ma tot face sa nu fiu asa incantata sa il fac, nu ca nu as vrea/avea nevoie de banutzi. Deja am inceput prima comanda pt o fetita, o palariuta cu rosu si rucsacel asortat, sunt si eu tare tare incantata de cum ar iesi, va arat pozici pe saptamana viitoare cu setul.

Va pupacesc si fug la trebi!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa nu uit sa va mai zic ca de cate ori cand ma apuca vrednicia si harnicia sa gatesc cate ceva nou pentru Amalia, ceva anume pt varsta ei, munca mea e fix -pix?? Ma apuca ieri vrednicia sa ii fac cica fetei o budinca cu branzica, orez, lapte si oua. Evident ca bag munca, fac branzica in casa, fierb, coc, si la urma??
Fiimea nici nu a binevoit sa inghita din budinca, nu ca nu ar fi buna, ci ca nu ii place ei. De buna, e super buna budinca, dar cred ca o sa mancam noi astia mari meniul ei.
La fel si cu alte stradanii, cumpara, fa, drege pentru ea, sa incercam sa o invatam/educam cu diverse...FIX-PIX.
No, mai astept si eu sa vina si zile mai bune.
Si sa zic ca tare ma 'bucur' sa aud ca nu e singura care nu vorbeste pe limba noastra, incepeam sa cred ca poate sunt eu prea exigenta si nu vad lucrurile si progresele ei, si vad doar pe astilalte care nu le face..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Va poftesc la o am facut si decofeinizata sa nu sara bebeii in burtica

sunt cam chiauna renus a cam urlat de la 4-7 dimineata pe motiv de dinti, deci acum stim clar ce a fost febra aia, acum el inca doarme eu mor de foame

tina- eu am libero up&go din magazin care sunt ok pt zi, pt cateva ore, in nici un caz peste noapte

zi frumoasa, merg la cosmetica sunt curioasa daca suport, la sarcina cu remus nu am mai suportat jumuleala

Dozz zici bine tu de intalneala, duminica la 10 va asteptam cu mic cu mare

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Au trecut sarbatorile si s-a revigorat activitatea de aici !

Speram ca vom avea si noi rezultate bune in activitatile premergatoare plecarii in Germania, pana acum am avut parte de amanari din motive de sarbatori.

Ne laudam cu primele persoane inscrise in galeria blogului ! De acum inainte e clar ca vom avea rezultate foarte bune !

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatzaaaa

mi-am adus aminte ca ieri am vrut sa pup toate gravidutele noastre si am uitat, asadar pt toate mamicile cu sau fara greturi

Laura eu iti propun sa faci altceva, daca tot e chinuiala mare cu rucsacul ala, dar si nevoia de banuti e mare, pune matale pretul pe rucsac pe masura muncii tale si asa poate o sa ai si o satisfactie ca te-ai chinuit atat , dar nu ne lasa pe toate poftind la el, mai bine nu ni-l mai aratai

Raluci daca te lasa bebe sa te jumulesti, e clar ca e fetita , pupa Bubu dintosel

Many ce dulce trebuie sa fie Vladut sfios care o striga pe Lila ... "tata" stie sa zica si Sabi, dar nu vrea, il striga mereu pe sot "mama", iar el ii repeta la nesfarsit: "eu sunt tata"
pupam burtica

Tina spor la pregatiri, sper sa iasa petrecerea exact cum va doriti

Ali ma bucur ca Mihai este mai bine, lasa-l ca o sa mearga cand o sa fie el pregatit

Dozz si noi am folosit Advantan Milk de cateva ori, si-a facut treaba, eu zic sa iti faci putin timp intr-o zi si sa te lansezi in cra-cra-uri sa stim si noi ce mai face micuta Ana

fug ca am la treabaaaaa

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Pap singura cu furculita

edit: si cateva pozici noi de aici

Sabina, ce papi mami tu acolo??? Am ramas cu gura cascata cat de frumos stii tu sa papi . Pai soricelul meu, a ramas chiar la stadiul de soricel, cel putin o saptamana i-ar lua sa pape doar o bucatica din ce ai tu acolo .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Sabina, ce papi mami tu acolo??? Am ramas cu gura cascata cat de frumos stii tu sa papi . Pai soricelul meu, a ramas chiar la stadiul de soricel, cel putin o saptamana i-ar lua sa pape doar o bucatica din ce ai tu acolo .

papa omleta, si daca doamne fereste scapa o bucatica isi baga mana pana la cot doar doar nu o sa piarda bunatate de mancare ... Ramo, soricelul face multe alte chestii pe care Sabina nu le face, sunt sigura ca in cel mai scurt timp o sa pape si el singurel
va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Au trecut sarbatorile si s-a revigorat activitatea de aici !

Speram ca vom avea si noi rezultate bune in activitatile premergatoare plecarii in Germania, pana acum am avut parte de amanari din motive de sarbatori.

Ne laudam cu primele persoane inscrise in galeria blogului ! De acum inainte e clar ca vom avea rezultate foarte bune !

A.M.R. in scadere

ne-am inscris si noi in galerie, suntem suporterii no.1

Hai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza buna,
acum ca am cetit tot din urma pot sa ma mai bag si eu in seama cu voi. Asa e Ancutza, face multe alte chestii soricelul, merge, alearga si cu spatele, se catara pe te miri unde, vorbeste de ne zapaceste de cap, nu numai ca le vorbeste dar le si gandeste, dar la capitolul mancare suntem repetenti. Ma mai amagesc singura ca el a avut primul dintisor la 11 luni, iar jos si acum are doar 2 dintisori, dar stiu ca sunt alti copii care papa si fara dinti. O sa mai am rabdare, ca nu am incotro, dar cum zice si Lauriciu, orice alta mancare mai altfel, la care muncesc o gramada de timp, nici macar nu vrea sa o guste.
El nu a papat niciodata orez cu lapte, sau gris cu lapte, sau macaroane cu lapte, branza, pilaf, omleta sau ochi (doar ou pasat ascuns in spanac). Inca prefera legumele aburite la babycook si daca asa voieste el, o sa mai primeasca, macar stiu ca sunt mai sanatoase.
Ma declar multumita de evolutia lui, dar nah...fiecare vrea ca puiul ei de cioara sa poata mai mult .
Eu am o teama, ca nu cumva sa ajunga la 4-5 ani sa manance tot mancare pasata, asa cum am fost uimita anul trecut sa vad un copil din familia noastra. Avea 5 ani si l-a lasat tata-sau la mama pentru 2 saptamani, iar saraca mama era terminata ca trebuia sa ii blenduiasca tot ca sa nu lase copilul flamand. L-a tinut nemancat o zi intreaga si tot a refuzat sa manace ceva neblenduit (in afara de iaurturi) .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Neatza buna,
acum ca am cetit tot din urma pot sa ma mai bag si eu in seama cu voi. Asa e Ancutza, face multe alte chestii soricelul, merge, alearga si cu spatele, se catara pe te miri unde, vorbeste de ne zapaceste de cap, nu numai ca le vorbeste dar le si gandeste, dar la capitolul mancare suntem repetenti. Ma mai amagesc singura ca el a avut primul dintisor la 11 luni, iar jos si acum are doar 2 dintisori, dar stiu ca sunt alti copii care papa si fara dinti. O sa mai am rabdare, ca nu am incotro, dar cum zice si Lauriciu, orice alta mancare mai altfel, la care muncesc o gramada de timp, nici macar nu vrea sa o guste.
El nu a papat niciodata orez cu lapte, sau gris cu lapte, sau macaroane cu lapte, branza, pilaf, omleta sau ochi (doar ou pasat ascuns in spanac). Inca prefera legumele aburite la babycook si daca asa voieste el, o sa mai primeasca, macar stiu ca sunt mai sanatoase.
Ma declar multumita de evolutia lui, dar nah...fiecare vrea ca puiul ei de cioara sa poata mai mult .
Eu am o teama, ca nu cumva sa ajunga la 4-5 ani sa manance tot mancare pasata, asa cum am fost uimita anul trecut sa vad un copil din familia noastra. Avea 5 ani si l-a lasat tata-sau la mama pentru 2 saptamani, iar saraca mama era terminata ca trebuia sa ii blenduiasca tot ca sa nu lase copilul flamand. L-a tinut nemancat o zi intreaga si tot a refuzat sa manace ceva neblenduit (in afara de iaurturi) .

la 5 ani??? , bai , eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui, dar mai cred ca depinde si de parinti sa intervina in situatii ca cea povestita de tine... stai linistita ca nu va ajunge soricelul asa, pai daca zici ca are 2 dintisori jos, normal ca nu prea are cu ce molfai mancarea, Sabina are 4 sus, 4 jos si 4 masele, iar caninii vin din clipa in clipa, o diferenta exista...

la 18 luni vrei cam multe de la el , lasa copilul in pace ca nu poate sa faca el singur tot ce fac altii pe bucatele

Mergi la inceput