Zona Zoster !

Zona Zoster ! | Autor: ancamak

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Bunica sotului meu a fost diagnosticata cu Zona Zoster. Intrebarea mea este daca este posibil ca al meu bebe in varsta de 7 luni sa poata contacta boala( varicela in cazul lui) prin simpla vizita de Paste in care mai mult ca sigur nu o vom vedea pe bolnava. Pana acum am intrebat 4 doctori si parerile sunt 2 la 2.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Pai daca nu o sa o vedeti pe bunica, nu intrati in contact cu ea, atunci nu vad care este problema. Daca v-a intra in contact cu ea (copilul), atunci este altceva.
Daca esti stresata, atunci amana vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Bunica este ingrijita de socrii mei. Ei nu pot fi doar purtatori?

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Ba da, pot fi...

Zona Zoster este o boala urata, depinde ce forma faci si unde iti ies bubitele. Eu stiu cum este, am facut la 12 ani, pe spate, o forma mai usoara si tin minte ca tratamentul atunci a fost injectabil cu vitaminele B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Din pacate are o forma mai avansata :(. Urmeaza tratament, basicutele sunt aproape de uscare. Sunt un dubii ca doi medici spun ca nu este niciun pericol, doi( printre care si medicul dermatolog care o trateaza) spun sa evitam vizita in acel apartament.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aceeasi problema au avut-o si niste prieteni de-ai mei cu copilul de 4 ani si soacra cu Zona Zoster. Stiu ca au evitat contactul cu ea pana s-a vindecat. Cred ca se poate lua, in fond e acelasi virus cu cel de varicela. Nu puteti amana vizita?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

E foarte posibil sa ia. Ar fi de preferat sa amanati vizita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc 9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am fost si eu de curand (in februarie) in situatia asta si dupa ce am intrebat si am citit am aflat ca posibilitatea de contractare a varicelei de la cineva cu zona zoster e f mica, ar trebui ca copilul sa ia contact direct cu lichidul din bubitele bunicii, ceea ce cred ca nu se va intampla. Pe site-urile din strainatate scria ca incidenta raportata era sub 2%.

Pana la urma copilul meu a luat varicela, dar clasic, de la gradinita :(, e epidemie majora in oras

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu cred ca am fost in aia 2% si am patit-o rau de tot. Eram la liceu, bunica a luat de la niste verisori a facut ZZ , eu am fost in vizita cateva ore -coincidenta tot de Paste- si am facut o varicela de toata frumusetea cu o forma f grava de am stat 2 luni acasa , o luna am stat numai in camera in semiintuneric ca nu suportam lumina si ameteam cand ma ridicam din pat, tot ce puteam manca era doar supa si compot.
Fratele meu mai mare cu doi ani a luat de la mine (el nu a fost in vizita) a facut o forma usoara de s-a facut bine inaintea mea in numai 2 saptamani era vindecat complet.
Mai bine nu lasa copilul in aceeasi camera cu bunica sau amana vizita.

Mergi la inceput