Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
seidana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui racheel si![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
astept...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
| citat din mesajul lui sara_a maaaaammmma...cum arata ![]() ![]() , vreau si eu![]() ![]() Poze si nu numai Shopbazar |
da unde -s bre?
sanatoasa !
racheel spune:
seidana
da clik pe aparatul foto![]()
Ai fost tare 

Pozele sunt luate de pe net, dar eu pe acestea le-am facut![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| citat din mesajul lui sara_a maaaaammmma...cum arata ![]() ![]() , vreau si eu![]() ![]() Poze si nu numai Shopbazar |
sara tu nu pregatesti nimic?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
seidana spune:
| citat din mesajul lui racheel seidana Ai fost tare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozele sunt luate de pe net, dar eu pe acestea le-am facut Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ioaiiiii

itidai seama ca vreau reteta..... si nu ai zis nika de praji cu cioco....
sanatoasa !
lenabum spune:
buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit
racheel spune:
In prima poza este prajitura deliciu. Īn tava unsa si tapetata cu faina se pune 300 gr nuca prajita si taiata.
Blatul:
7 albusuri, 200 gr zahar, 2 linguri pesmet, 4 linguri nuca macinata, 2 linguri faina. Se toarna peste nuca si se coace. Se scoate de la cuptor si se īntoarce invers, iar peste nuca se pune Nutella 300 gr (se unge cāt este calda),
Crema:
7 galbensuuri, 10 linguri de zahar, 7 linguri de lapte se fierb pe aburi. Cānd este rece se amesteca cu 500 ml frisca batuta.
Aranjare:
Jumatate din crema se pune peste Nutella, se pune un rānd de biscuiti muiati īn cafea naturala bine īndulcita si peste biscuiti restul de crema.
Deasupra se pudreaza cu Capucino.
In cea de-a doua poza, este prajitura coca cola
BLAT: 4 galbenusuri, 200 gr zahar, 12 linguri de coca-cola, un pachet praf de copt stins cu zeama de lamaie, 200 gr faina, 1 lingura cacao se amesteca si 6 albusuri batute spuma se pun peste prima compozitie. Se da la cuptor.
CREMA: 400 gr lapte, 1 pachey budinca de vanilie, 100 gr zahar, 100 gr nuca de cocos, 1 pachet margarina
GLAZURA: 8 linguri zahar praf, 2 linguri cacao, 1 lingura ulei, 2-3 linguri apa fiarta sau ciocolata de memaj topita in 3 linguri de ulei pe bai de abur.
20+ cu
Anastasia-Maria
seidana spune:
Rachel f faine retetele .. si eu am o coca cola, dar nu seamana..
Prima chiar e f simpla... imi iau caietelul i notez...
AM pus poza cu body
Sa fac cap nou?
sanatoasa !