Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna fetelor. Scuze ca ce o sa intreb nu are nicio legatura cu discutia dar sunt un pachet de nervi.

Seidana, sau poate altcineva ma poate ajuta. Am o colega care trebuie sa nasca si financiarul de la noi i-au trimis modalitatea in care va fi platita in cele 126 de zile de concediu de maternitate (de mentionat ca noi suntem platiti cu venit pe carte de munca si venit pe drepturi de autor): si avem asa 85% din brut - CAS pentru bucata de pe cartea de munca si 85% din NETUL de pe drepturi de autor.

In lege scrie clar ca e vorba de baza de calcul de venituri - nu se specifica nicaieri ca in cazul platii prin drepturi de autor se ia in calcul netul.

Voi stiti ceva? Ma puteti ajuta cu o parere?

15+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna fetelor !!! Ce zi frumoasa!

Scuze ca postez numai acuma. Am fost ieri la eco' dupa cum am zis, totul e ok pana in prezent, am vazut bebe-ul asa pe parti, dragul de el, si la prima vedere, e baietel , dar a zis dr. ca nu e 100 % sigur inca. A fost si sotul meu cu mine, pt prima data, saracutul era asa emotionat .

Cam astea-s noutatile.. si mi-s happy
Nu stiu de ce nu l-am simtit inca pe bebe. Eram asa de stresata inainte de eco', dar nu mai sunt.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Athosik in urmatoarele 2-3 luni se mai poate ... mai degraba o sa fie mai grelut dupa ce vine bebe zic eu. :))) mai ales pt cele care suntem la primul bb. pana ne revenit de la nastere, pana ne acomodam cu bebe...

Lori 21+ fericita cu Mara

Si asta este adevarat ... o sa vedem ce ne rezerva viitorul!!!!

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

fetelor,

am facut tiramisu (pt prima data) acu cateva zile si apoi mi-am dat seama ca crema era cu albus de ou si galbenus crud. Oare are ceva?
Am mancat si mult, citeam undeva ca ouale is destul de periculoase crude.

Enjoying my second journey

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

iris felicitari pentru putza Sa fi-ti sanatosi, mancaciosi si necoliciosi.

darisa, stai linistita ca si eu am mancat salata boef si maioneza este facuta tot cu oua crude
Ne-ar face rau daca am manca zilnic ceva cu oua crude

flopi, eu nu stiu ce sa-ti raspund

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bunaa

mai ce m-ati distrat cu discutiile voastre despre
noi, amandoi, avem blocaje pe parcursul sarcinii asa ca... ee, o sa avem timp sa recuperam...

loredana la mine contractiile din timpul sarcinii seamana cu durerile menstruale dar mai puternice un pic. am specificat "din timpul sarcinii" pt ca cele din timpul travaliului sunt greu de descris. eu am nascut natural(fara epidurala sau alte chestii) si am avut ceva de munca, vreo 15 ore. cu ocazia asta am devenit sado masochiosta si , evident, sper din inima sa pot naste la fel si de data asta. pt mine cel mai nasol ar fi sa mi se faca cezriana ca mi-e frica rau de taietura, de injectii in coloana.
plus ca la mine recuperarea a fost f rapida.
...hai ca am deviat de la subiect

eu ieri am fost la dentist ca mi s-a crapat o masea si trebuia plombata. azi ma duc la ginecolog ca sa se uite pe rezultataul de la dublu test, desi pare ok. poate imi face si o ecografie sa o mai vad pe mandrutza mea. si sa ii zic ca si eu tot simt diverse contractii prin burta. o sa imi spuna ca totul enormal, mai mutl ca sigur. ha haa, vedeti ce mod de gandire am? luati exemplu!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

eu am bagat 4 patratele de ciocolata si a inceput bebelina sa miste........ huh!!!!!!! numai ca o simt ingramadita in partea dreapta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

e oficial e fetita hehehehe:D cica toate cele sunt ok, o sa stau mai incolo sa dau detaliile:) oricum e bine sanatoasa si dolofana;)))apr 500 gr la 21 s si 2zile

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

e oficial e fetita hehehehe:D cica toate cele sunt ok, o sa stau mai incolo sa dau detaliile:) oricum e bine sanatoasa si dolofana;)))apr 500 gr la 21 s si 2zile

21+ cu

felicitaaaaaaari ! Doamne ce de-a pasarici avem p-acilea. si ce dolofanica e a ta ! sa fiti sanatoase amandoua si sa se nasc sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Flopi habar n-am, sorry.

Lore contractiile nu sunt musai dureroase. La mine se intareste burta ca un pietroi si isi modifica forma, se face ghem. Cateodata doare, cateodata nu. Nu pun pana deloc pe burta sa nu stimulez si stau linistita sa treaca. Aaa, si de cele mai multe ori sunt insotite de o senzatie iminenta de urinare, probabil e comprimata si vezica.
Durerile de care spui tu pot preceda contractii dar pot avea si alta cauza.

bujo mami de Filip si 20+ cu

Mergi la inceput