Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Nu, nu, am uitat sa pun rau intre ghilimele. Sunt consumatoare de usturoi. De focaccia, pizza, pasta, nu mai spun ...
Spor la cumparaturi si sa nu te obosesti prea tare. Pe mine ma oboseste vanzoleala asata dinaintea sarbatorilor. Dar practic cu succes (uneori) shopping-terapia .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika georgia - sunt de 12 ani si in It. da' nu am mancat nicaieri o focaccia mai buna ca la Milano (stiu eu intr-un loc ). E aproape de cabinetul ginecologului si asa ca de fiecare data imi iau. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Brambu tu stai in Milano? Am fost in noiembrie un weekend si eu de acolo balosesc dupa inghetatele de la Amorino si dupa un sbagliato dar pe ultimul trebuie sa ma astept...cand oi sarbatorii intarcarea poate In afara de asta mi s'a parut un oras foarte, foarte frumos!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
luny spune:
multu fain ptr idei, am facut gargara cu apa cu sare grunjoasa, am badijonat o tura cu albastru de metil, urmeaza o tura cu tinctura de propolis, apoi de la capat!
intre timp, mi-a recomandat o randunica Tonsilotren (homeopat) pe a ajutat-o in probleme similare cand era insarcinata...
bellasamoyed nu e nicio problema cu hainele de gravida... MIE nu-mi surad, in rest, fiecare poarta ce si cum vrea, dar prefer haine de la diverse firme pe care le pot purta si dupa sarcina, tot skiny si cu talie elastica, de ex, am gasit anul trecut la Kenvelo, ii port si acum, la fel, rochite, fuste, bluze, la Mango, Berska, Zara, sunt peste tot.. e chestie de optiuni personale.. intr-adevar, salopetele si sarafanele alea old fashion, de care spui si tu, chiar nu le suport..insa altora poate le plac!
CarlaV interesant travaliul tau...
eu am stat in cada cu apa vreo 2 ore, dar pe mine doar m-a relaxat, si nu am mai simtit durerea contractiilor asa puternic... in rest, travaliul a mers normal, e drept, a fost scurt, si chiar fain, as putea spune, am avut o nastere usoara, cu sotul alaturi... din pacate, cred ca de dtaat asta, nu-mi mai permit decat un spital de stat... inca nu am medic, dar cred ca optez ptr Giulesti, pare cel mai safe... insa tre sa gasesc un medic 'specializat' si in nasteri naturale, stiu pe cineva mai pe genul cezariana, asa... ufff.. tot eu intrebam de vbac
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
mada - da, provincia. La 40 min. de Milano.
Rectific lista preferintelor de mai sus: si inghetata. Si am noroc de o gelaterie fantastica la botu' calului (a se citi parterul blocului) .
In sarcina cu S. devenise obisnuita sa mananc o inghetata pe zi.
Uite ca nu stiu ce-i ala sbagliato, cu ce se mananca?
Da, e frumos Milano ...
Diana_Simion spune:
Buna fetelor !
Mi-ati facut pofta de focaccia
maine seara plec in vacanta si o sa stam 3 zile si la Milano, deci o sa am timp sa imi satisfac poftele, abia astept, mor dupa mancarea italiana !
Singura mea grija este traseul stabilit de sotul meu... O sa facem vreo 6000 km in 10 zile, sper sa rezist, m-am inarmat cu pungi igienice pt voma in cazul in care o sa am greturi in masina. Oricum, sunt tare nerabdatoare ! :)
8+
abramburika spune:
Vacanta placuta atunci!!
Woooww, 6000 km cu masina??? Pe unde va plimbati?
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Uite ca nu stiu ce-i ala sbagliato, cu ce se mananca? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Sbagliato e un coctkail pe baza de bitter, martini si vin spumos...frati'miu mi'a spus sa a fost inventat la Milano si ca "trebuia" sa il incerc daca tot eram acolo... nu ca m'as fi lasat mult rugata...intradevar era bun bun...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
Diana_Simion spune:
pai ii facem cu pauze :D
dormim la viena vineri seara, sambata dimineata plecam la venetia, stam acolo pana duminica dupamasa, plecam spre milano, acolo stam 3 zile, apoi inca 3 pe coasta de azur si ne intoarcem pe 1, dormim la budapesta si apoi acasa... Traseul asta, cu ocolirile pe langa milano la lacuri si cu ce ne plimbam pe coasta de azur... Cred ca depasim 6000 km :)
8+
abramburika spune:
Da, merci de explicatie. Am dat o cautare cu prietenul google si am gasit aceeasi reteta. Trebuie incercat, asa e .
Oricum, in materie de cocoteiluri , preferatul meu e Cuba libre!!
abramburika spune:
Da, da, mi-am dat seama ca e cu pauze, ai zis in 10 zile. Insa mi se parea un traseu fain, de aia intrebam pe unde. Era un "wooowww" de admiratie si invidie (buna). Vreau si eu o vacanta ...