Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 2
abramburika spune:
georgia - nu mi-ai facut pofta ca n-am mai mancat, deci nu stiu ce-i aia .
Eu am dat toate hainele de gravida (corespundea la fix perioada cu ambele sarcini) dupa ce l-am nascut pe G., convinsa fiind ca e ultima sarcina. Asa ca acum trebuie neaparat sa-mi iau. Pt. inceput o pereche de pantaloni mai de primavara, subtirei ... bluze, tricouri mai merg ce am ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
dianalaura - si o imbratisare maaaaree. Stii tu de ce!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carola eu am o noua preferinta culinara. pepenele. :) 11+ www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
Eu inca n-am preferinta asta, ca n-a aparut. Da' o sa am, imediat ce vine sezonul. Imi place la nebunie!!
Momentan ma multumesc cu compot de visine, receee ....
miereamara spune:
Georgia sa stii ca si mie imi face bine miso soup, mananc in fiecare zi, imi linisteste stomacul si imi taie greata.
Mai nou vad ca si salamul de sibiu e bun, nu am mai mancat de ani de zile, noroc ca avem un magazin cu produse europene aici
Abramburika multumim pentru capitol - 12BIS, supertare!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+
abramburika spune:
Cu placere (la cap. ma refer).
Cum mai esti cu mana?
carola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Eu inca n-am preferinta asta, ca n-a aparut. Da' o sa am, imediat ce vine sezonul. Imi place la nebunie!! Momentan ma multumesc cu compot de visine, receee .... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
a aparut ala made in Grecia :). mie imi place si asta.
11+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
Pai nici din ala n-am vazut. Stiu ca sezonul lor e muult mai spre vara. Insa imediat ce apar, de oriunde, o sa prefer si eu pepenele .
miereamara spune:
Ah da, si la mine intra pepenele galben mai ales, am senzatia ca e bun ca pansament gastric, mie imi trece si durerea de stomac de la el.
Mana e ok, multumesc, doare nitel cand deslipesc pansamentul, dar am o crema cu care ma ung si parca nu arata chiar asa rau cum ma asteptam, basicile s-au retras, a ramas aspectul ala clasic de arsura, probabil o sa am o cicatrice.
Ma oftic pt ca nu mai pot merge la piscina o vreme, era singura mea relaxare in weekend cand dormea copilul, il lasam cu taica-su si eu ma balaceam 2 ore, imi lua tot stresul acumulat peste saptamana.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+
abramburika spune:
Mie nu mi-a ramas nici un semn. Si ti-am zis, m-am oparit si eu destul de urat cu cafea fierbinte. Pe mana, palma, intre degete ... uuufffff!!