Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 12
madalina_m spune:
Zumzu, iti poate aduce Camilia de la Boiron - e un medicament pt dinti dar am inteles ca e bun si pentru cand e bebe agitat.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
M-am bagat si eu in seama fara sa citesc tot...
Ziceam si eu ca sambata e sarbatoare dupa ce toata lumea stia asta...
Mai bine ma culc
Somn usor fetele si bebeii!
madalina_m spune:
Eu am spalat azi hainute. M-am uitat in calendar si nu sunt cu cruce rosie decat zilele de sambata pana marti si apoi vinerea viitoare.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Voi tot vorbiti de bebei agitati...pusee.Al meu daca nu are inseamna ca-i tantavan?
Azi s-a trezit la 6.30,a motait cate 30 de minute intre mese,in rest numa rasete,chiuieli si bombaneli.Acu a cazut lat dupa baita si masa.
madalina_m spune:
Eu sunt suparici. Am fost azi sa iau marturiile comandate alaltaieri - 30 buc. Am ajuns super incantata acasa ca imi plac cum arata si cand le-am luat la mana am constatat ca nu sunt decat 28. Nici eu nu le-am numarat in magazin ... Nici nu stiu de ce. Teoretic imi trebuiesc 28 dar mai vroiam 2 in plus ca poate mai apare vreunul care nu confirmase si sa nu ma fac de ras. Acu nici nu stiu ce sa fac. Sa ma duc la magazin si sa ma scandalizez nu stiu daca are rost ca nu pot dovedi ca nu erau 30, dar si sa ma duc si sa mai cumpar 2 ma deranjeaza asa ... psihic. Nu e vorbA decat de 10 lei dar nu imi place sa fiu pacalita. Ma rog, nimanui nu-i place ...
![](rugaciune.gif)
madalina_m spune:
Ma duc la somnic ca am umblat si azi ... Noapte usoara mamici!
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Buna seara. Am reusit sa recuperez tot ce ati scris astazi. E tati liber zilele astea si intru mai putin.
Va multumim pentru urari, suntem deja mari, am facut 3 lunite.
piticul meu nu vrea biberon! Am lipsit cateva ore dimineata si nu a vrut sa pape laptic muls din biberon... cred ca nici foame nu ii era prea tare (ma amagesc in gandul meu), dar pana la urma i-am dat san. Deci ma primiti si pe mine in club?? Hi, hi.., ce de-a cluburi s-au format pe forumul asta
Va pup
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Mada.. sa treaca supararea. imi dau seama cum e.
Am pus poze cu Edu la dush.
Nu am cand rade..copilul asta cand vede camera devine super serios,de multe ori pun camera sa nu o vada,dar zici ca simte si o cauta cu privirea. am obs si cand e la el in camera,in patut si eu stau langa usa si il privesc pe ascuns..se intoarce si baga privirea fix la cadrul usii..simte ca e privit pentru ca nu fac nici un zgomot.
de data asta ma culc
nbuna si lunga
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
hop si Eu...Foxy-le;lasa ca crestem noi mari..si Eu intru seara cand doarme gasca..
ziua n-am timp.
Anka E nasoala situatia..dar asa tare te-ai tinut pana acuma..si cu programul lui bb...te-am admirat!Hai ca o sa fie bine..gasesti tu calea cea mai buna
Puseudupa ce am trecut de sapt 9..a fost foarte vizibil schimbarea!A inceput ganguritul,a inceput sa ne fixeze cu ochii..asta de la o zi la alta.
Eu abia maine vopsesc ouale.Mancare nu fac numai sambata..nu-l pot gusta!prajituri am comandat de data asta..sincer nu am chef de gateli de prajeli..fac salata beuf,oua umplute..miel face Mama..sarmaluci si drob la soacra.Noi nu prea stam acasa de sarbatori.Umblam pe la bunici.
Ma duc sa vad harta puseelor..
somnic usor
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
anka nasol cu munca asta...aseara vorbeam cu soata de momentul in care ma voi duce la munca si ma uitam asa la andrei...imi venea sa plang ! nu vreau sa stau departe de el !! Asta e , nu avem ce face, e cursul vietii . o sa te obisnuiesti
shubu hai ca ai fost tare cu faza ca bogica n-are pusee. este el mai puternic, trece mai usor peste fazele cresterii
simo super tari pozele cu dusul ! o sa incercam si noi
gabriela bine ai venit in club
madalina eu i-as suna pe aia macar asa sa le bat obrazul. si sa le spun ca nu voi mai comanda never ever de la ei si le voi face si reclama negativa
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)