Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 4
antguess spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi simo ![]() ![]() roxy noi facem tortul de 6,5-7 kg pt 30-40 pers. la cel de martzipan/fondat se calc 130-150gr/pers. si da, sunt ff multe modele care trebuie sa aibe peste 5-6 kg ca sa iasa. gabi, ai scazut hainele+pampersul cand ai cantarit-o in brate?? bravoo!!! lalely bine ati venit acasa!! ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
era in body subtirel cu maneca scurta si pampersul proaspat schimbat...am scazut 50 gr
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui antguess
era in body subtirel cu maneca scurta si pampersul proaspat schimbat...am scazut 50 gr Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
da.atat trebuia atunci scazut.

mamica implinita de fetita si baietel
antguess spune:
sa o manance mama pe ea de fata mare:))
deci: NEATZA fetele...eu m-am trezit tarziu azi ca m-a mai lasat fata dupa masa de la 8 sa mai motzai...
acu astept bb=tul sa mancam si noi impreuna la pranz ca..rar ni se intampla...azi fac un pranz englezesc///ma rog...varianta lor de mic dejun noi o mancam la pranz:))
va pup ca am fata isterica:)
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca vad ca in general sunteti bine!
Toata lumea se lupta cu formarea unui program...
Sughit:Si fluturashul meu sughite apropape dupa fiecare masa. Prima data incerc sa o mai pun la san, daca nu vrea, ii dau o lingurita de apa cu o picatura de lamaie. Ii trece imediat. De fapt nici nu bea toata lingurita, doar cat ii ating buzele si incepe sa se strambe si ii trece. Asa mi-a zis pediatra sa fac. Apa este plata, fiarta si racita.
Orele ei de masa seamana cu ale gomboticai a Amei: 22, 24, 4, 7, 12, 17.
Noaptea, dupa ce suge 10-20 min (uneori cu pauze), nu o ia somnul inca vreo 1h-1h30min. O bat pe spate, mai adoarme 10 min, iar se trezeste, iar incerc la san, o plimb in brate etc. Voi patiti asa? Cred ca problema este ca nu prea reusesc sa o fac sa ragaie. Iar daca reusesc destul de repede, iar vrea la san si se reia tot ciclul
Si mai am o mare problema:Am mancarimi groaznice de hemoroizi si la pasa. Cred ca m-am iritat de la tampoane, nu stiu ce s-a intamplat, dar ma mananca atat de tare, ca nu pot dormi. Pt hemoroizi folosesc Hermozon unguent, iar pt fofo am incercat: Reviken, Canesten (desi nu e recomandat in alaptare), Baneocin, crema de galbenele. Stau toata ziua fara chiloti ca nu suport sa ma atinga nimic. Va rog spuneti-mi cu ce sa ma mai dau?
. Am facut bai cu tarate, sare. Am folosit sapun intim Nivea. Nimic nu ajuta 

mami fericita de Daria (8.04.2011)
bb_yasmi spune:
irinuca te mananca la fire??? poate se vindeca, cad si de asta...nu stiu ce sa spun...suna dr si intreaba.pana una alta foloseste comprese un dezinfectant gen rivanol apoi crema galbenele sau bephanten sau...
maduta, eu am la inceput, cand am trecut pe alimentatie mixta, am fost sfatuita din spital sa ii dau ori o masa lp una lm ori lm apoi completare cat vrea bb lp.
mamica implinita de fetita si baietel
scrish spune:
mada merci de desfasurator
voi cum ati renuntat la masa de noapte? ma refer intre 10 seara cand adoarme si 6/7 cand se trezeste...cu ceai? sau pur si simplu nu a mai vrut ea? ca luca al meu parca e ceas, la 5 fix, nici mai devreme nici mai tarziu incepe sa chitaie!! si vreau sa aflu si eu o metoda care functioneaza pentru cand vine momentul si la noi![]()

fetelor eu sunt data pe spate rau de tot. fata unor prieteni de familie, pe care o cunosc de cand s-a nascut si alaturi de care am crescut, are 21 de ani. ieri a venit la mine acasa sa imi spuna ca e insarcinata si sa imi ceara sfatul...daca sa pastreze copilul sau nu. ea a fost diagnosticata si cu niste radacini periculoase de hpv si i s a spus ca in caz de avort, poate sa dea in complicatii mari cu radacinile sau chiar sa nu mai poata sa faca copii niciodata...e intr-o relatie de 6 luni de zile cu un baiat dupa care personal nu ma omor...ieri parca imi picase cerul in cap, e o hotarare atat de importanta iar eu de cand il am pe luca efectiv simt ca nu sunt nimeni si nu am nici o putere in a imi da cu parerea despre o noua viata. am sfatuit o sa vorbeasca cu parintii ei desi e ingrozita de ei, dar sunt singurii care o pot ajuta cu adevarat indiferent de tipetele initiale...nici n am putut sa dorm aseara, ma afecteaza tare rau toata problema asta. ieri o apucase si pe ea plansul cu luca in brate...:(
antguess spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Buna fetelor! Ma bucur ca vad ca in general sunteti bine! Toata lumea se lupta cu formarea unui program... Sughit:Si fluturashul meu sughite apropape dupa fiecare masa. Prima data incerc sa o mai pun la san, daca nu vrea, ii dau o lingurita de apa cu o picatura de lamaie. Ii trece imediat. De fapt nici nu bea toata lingurita, doar cat ii ating buzele si incepe sa se strambe si ii trece. Asa mi-a zis pediatra sa fac. Apa este plata, fiarta si racita. Orele ei de masa seamana cu ale gomboticai a Amei: 22, 24, 4, 7, 12, 17. Noaptea, dupa ce suge 10-20 min (uneori cu pauze), nu o ia somnul inca vreo 1h-1h30min. O bat pe spate, mai adoarme 10 min, iar se trezeste, iar incerc la san, o plimb in brate etc. Voi patiti asa? Cred ca problema este ca nu prea reusesc sa o fac sa ragaie. Iar daca reusesc destul de repede, iar vrea la san si se reia tot ciclul ![]() Si mai am o mare problema:Am mancarimi groaznice de hemoroizi si la pasa. Cred ca m-am iritat de la tampoane, nu stiu ce s-a intamplat, dar ma mananca atat de tare, ca nu pot dormi. Pt hemoroizi folosesc Hermozon unguent, iar pt fofo am incercat: Reviken, Canesten (desi nu e recomandat in alaptare), Baneocin, crema de galbenele. Stau toata ziua fara chiloti ca nu suport sa ma atinga nimic. Va rog spuneti-mi cu ce sa ma mai dau? . Am facut bai cu tarate, sare. Am folosit sapun intim Nivea. Nimic nu ajuta ![]() ![]() ![]() mami fericita de Daria (8.04.2011) |
Irinuca- nu mai folosi hemorzon..nu stiu la crema, dar la supozitoare spune clar ca , contin tetraciclina...tetraciclina folosita in timpul sarcini sau a alaptarii, provoaca copilului o afectiune la dintisori..niste pete pe dinti de care nu o sa scape niciodata decat cu fatzetarea dintilor....se numesc dinti tertaciclinici si sunt naspa...(al meu bbt e stomatolog si vede astfel de dinti f des in cabinet)
eu pt hemoroizi ..dupa ce am incercat si hemorzonul ( am oprit alaptarea) care nu m-a ajutat deloc am luat proctolog supozitoare..sunt permise in perioada alaptari si am simtit imediat ca isi face efectul...
mancarimea de la fofo poa sa fie de la epizotomie...ca se vindeca...aici nu te pot ajuta pt ca pe mine nu m-au taiat la nastere dar stiu ca niste crema de galbenele calmeaza mancarimile si favorizeaza vindecarea
alina.n spune:
| citat din mesajul lui ama22 Fetelor bebeii vostri sughit? Natalia sughita mult si din burtica si acum. In burtica ma distra, acum mi se rupe sufletul. Cand sughite nu da mancarea afara, doar sughite! mami de Natalia - 11.04.2011 ![]() http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
Daa deobicei dupa masa daca nu a scos gazele il ia sughitul.Trece de la sine sau cu putin laptic.
irinuca05 spune:
Lavi si Antguess mercic pt raspunsuri.
La fofo am usturimi si mancarimi pe toata suprafata de contact cu tamponul, deci pe labii la exterior (scuzati detaliile
). Firele au cazut. Mai am un rest de fir, pe care mi-e frica sa-l scot.
Antguess, asa este, hermozonul contine tetraciclina. Curios este ca mi l-a recomandat pediatra. Voi incerca cu proctolog, cand gasesc pe cineva sa se duca sa-mi ia
mami fericita de Daria (8.04.2011)
alina.n spune:
mandreea multumesc pentru ideea cu tortul, cofetaria Altfel e destul de aproape de mine ,poate le fac o vizita...arata bine pe site produsele, as incerca si eu tortul de care zici tu dar nu l-am vazut pe net.

Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de
Evelinne 30.03.2011