Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Dimitrie
Miruna-Ioana
Mara Nicolle
Medeea
Ioana Maria

La multi ani sanatisi si de la noi!
Nu va servim cu sirop de tuse ca e rau la gust va dam biscuitei si laptic!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Daca pana acum eram omida, de azi ma transform usor-usor in fluture

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

m-am emotionat de nu stiu ce sa mai zic...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Cristina,ai o fata minunata! e plina de surprize!
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Oana, l-am vazut si pe Matei cum se iubea pe ascuns cu oglinda! E un dulce!

Asa e, daca ajungi la Ikea in Baneasa! Gata, incepeti sa amenajati noua locuinta? Sa aveti spor la cumparaturi si sa gasti ce va place.

Fetele din Bucuresti
, ati ajuns la H&M? in ce locatie ne sfatuiti sa mergem? Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Oana, l-am vazut si pe Matei cum se iubea pe ascuns cu oglinda! E un dulce!

Asa e, daca ajungi la Ikea in Baneasa! Gata, incepeti sa amenajati noua locuinta? Sa aveti spor la cumparaturi si sa gasti ce va place.

Fetele din Bucuresti
, ati ajuns la H&M? in ce locatie ne sfatuiti sa mergem? Multumim!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

a nuuu...vreau prosti babetele pt Matei, pahare de vin, cearsafuri cu elastic pt pat...din astea de la Ikea
si vreau si la H&M sa iau niste hainute pt Matei si la Zara
dam o fuga de 1 zi de la Arges

cu apartamentul inca nu am finalizat cumpararea cand devenim proprietari va dau de baut de casa noua

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

pupam toate fetele dragi care s-au gandit la noi!
Aseara o adormeam, o puneam in pat, se trezea, tusea, urla dupa 2-3 ture am renuntat asa ca printesa a dormit la mami in brate. La 5 am lasat-o sa se scurga usor in pat ca nu mai puteam eram intepenita toata.
La 8 avea iar febra 38. Am pus paracetamol si a scazut. A papat bine dimineata, la pranz doar carnita cu putine legume.
Aerosoli ii fac cu Humex e mult mai putin invaziv( apa de mare). Singura problemuta e nu sta o clipa singuea. Cum plec cum se trezeste, tuseste, plange... Am manxat si eu cand ii dadeam ei.

Michelle - imi pare rau ca e si Bianca bolnavioara. Sanatate!

Am scris de pe tel scuzati greselile.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

salutare, mamici dragi

sunt iar acasa (la Bistrita, la oras adica), tocmai a papat Isa si e somnoroasa, maraie... sotul da o tura prin imprejurimi si eu plimb caruciorul prin casa

ies imediat si eu la ultimele cumparaturi, si la facut bagaje din nou. desi is in Ro, tot nu simt ca se apropie Pastele, mama are curatenia deja facuta, maine avem treaba la cuptor si vineri vopsim ouale, iar sambata suntem pe drum deja. a trecut asa de repede timpul!!

deci, fetele din Cluj, sa inteleg ca ne intalnim! atunci ii spun cumnatului sa ne duca mai repede, o sa va sun (victo, te sun pe tine? ). abia astept!

eu sunt tot pe dinafara cu noutatile, vad ca sunt activitati noi, delfinasi bolnaviori... mamici noi sunt? nici poze nu am vazut inca , dar recuperez eu cand imi intru iar in ritm.

va pup pe toate tare tare, in curand ne "reauzim"

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai rodi sa te aduca mai repede ca noi ne facem planuri ,. da suna-ma linistita.

CRISTINA, unde sunt facute pozele 103 parca-104- alea cu zona de iahturi? in EF. N? cumva zona aia e debarcaderul? ca acolo e vila noastra si imi place cum arata zona.si cam cat e de mers panain ef sud? 5-10 min cu masina?
da, eu oricum ma astept sa nu fie plaja ok, da sunt pregatita pt asta. dar faza u umbra dupa ora 5 mie imi convine, ca nu iubesc soarele deloc. de-abia stam linistiti ca nu ne prajim.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, sa stii ca si mie cd mi s-a umplut paharu asa am facut cu mihai. oricum el doarme de mult sg in camera.dar acum asa faceam in ultima perioada.inchideam difuzorul de la walkie talkie..ca dc nu urla destul de tare sa se auda prin usi inseamna ca e ok. vreo 4-5 nopti din astea, fara sa aiba probleme cu dintii, satul..si l-am lasat in pace. numa dc urla tare ma duceam. dc maraia, nu.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, am vazut fluturasul!

Oana, ce tare-i Matei! Si al meu e pasionat de el, cand ajunge la o oglinda.

Eu am incercat cu mar in salata boeuf, numai o data, ca n-am fost impresionata..

Acuma sa iau de pe aici niste rosii, dar daca aruncAti, vreau crerry De ce insistati sa le dati cereale expandate puilor? Isi pierd toate valorile nutritive prin expandare.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost in oras cu caruciorul!!! a stat in carucior o ora juma!!! mare minune!

Oana, ce scump e Matei!!! ce dragoste are el pt "baietelul din oglinda", dragul de el!

Pufuleti - inca nu- deocamdata nu le vad rostul, mai bine ii dau o banana. Am luat biscuiti pt copii de la Hipp , de la 8 luni, dar au si sare si zahar!!! I-am dat unul (o jumate a mancat) de proba, sa vad daca nu se ineaca. Nu s-a inecat, dar nici nu isi baga in gurita de la mana lui, ci doar daca ii dau eu.

Nu mai apuc iar sa citesc, merg sa ii fac cerealele, ca se trezeste, si mergem iar in oras. Daca doarme mai mult spal pe jos, vedem.PAAA!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput