Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
paula_m spune:
Neata

Michelle, bine ca ati descoperit de la ce e febra aia mare. Baietelul nasilor nostri de 6 luni a stat internat o sapt cu infectie urinara, dar el de la febra a facut convulsii si de aceea i-au internt mai mult, sa poate controla consvulsiile.
Ce fete harnice sunteti toate
. Eu n-am facut nimic, pe principiu ca mergem la Tg Jiu. Si cum Raul s-a comportat exemplar azi noapte, cred ca mergem. Daca se intampla ceva, venim inapoi si gata. Adevarul e ca i-am dat Chamomilla si poate de aceea nu s-a mai chinuit azi noapte. Merci Ilinca, intr-adevar poate e o solutie sa-l trezesc ca el urla prin somn, cu ochii inchisi.
La multi ani Matei, Victor, Alicia!!

Sa aveti sarbatori blande in lumina curata!!
Paste fericit!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
ooana spune:
Am ajuns ieri seara...pe drum pe valea oltului ne-am oprit la un ciolan cu fasole 
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro bebe la 10 luni - cica nu Tv (stiam), nu pufuleti, nu papa noaptea. Si mai sunt multe info utile. Eu la asta ma uit de 10 luni, ca asta urmeaza. Si cica sa ii dam Lp din canita, nu din bibe.. hm... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
asta cu mancatul noaptea v-am tot zis eu...ca mi-a tot repetata si pediatra si medicul de familie
Michelle offfff sa treaca rapid, dar oare cum se poate face infectie urinara la bebelusi ca nu imi prea explic?!?
oricum va pupam

Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oana si eu m-am intrebat cum pot sa faca bbi asa mici, infectie urinara. Cosmin(nasul) mi-a zis ca dr i-a spus ca fetitele fac mult mai des decat baieteii si Bogdanel a facut din cauza ca o cantitate mica de pipi nu a iesit si i s-a intors inapoi si din cauza asta a facut infectia. A mai zis ca s-a intamplat asta si din cauza ca nu e decalotat
. Nu mi s-a parut f ok explicatia, dar asa i s-a spus. Banuiesc ca si la fetite e la fel.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 Seara buna delfinariu, am avut o zi tare plina cu bucatareala: cozonaci, supa, sarmale si tiramisu-reteta Oanei , trebuie sa nu uit sa pun o poza in sectiune .... Oana sa stapaniti sanatosi apartamentul, sa petreceti doar clipe minunate acolo! Super Matei si pozele la fel Tot viitorii finii v-au facut pozele acelea la studio in Cj? Si zici ca au fost in luna de miere inainte de nunta?Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
sa-mi spui daca reteta de tiramisu nu e cea mai buna reteta ever
...v-am zis ca e de la sursa din Italia da, tot ei ne-au facut si pozele in studio
Paula deci e cu efect Chamomilla, ma bucur ca ai incercat pana la urma...
de legatura intre decalotare si infectie urinara am mai auzit si eu aceeasi explicatie la baietelul nasilor nostrii...no' nu mi s-a parut tare logica dar cine stie
plecati azi nu? sa vaeti drum bun si distractie placuta

no' eu am uitat prajitura acasa in frigider

dati-mi nota!
Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Tot viitorii finii v-au facut pozele acelea la studio in Cj? Si zici ca au fost in luna de miere inainte de nunta?