Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, felicitari pt apartamentul nou! sa vezi ce nevoie acuta de femeie la curatenie vei simti la 4 camere si cu bb mergaret!

Victo "mostenesc" o data cu apartamentul si o tanti la curatenie...vine saptamanal...iar colega de la care am cumparat zicea ca i-a dat o cheie si vine cat e ea la servici de vreo 3-4 ani, ca e de treaba si de incredere

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Oana ti-am vazut printul!dulce foc,iar pozele sunt facute de voi 2,nu?superbe!ce aparat ai>?poate ai zis si eu am ratat postul.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Denisa mi-ar placea mie sa am asemenea aparat ...si mai cu seama talent
sunt facute de viitorii nostri fini...care sunt fotografi profesionisti

sa va tineti bine cand o sa va zic ce nunta fac...ca ne-au zis ca la cate nunti au vazut ei...vor organiza ceva "deosebit"
si sunt mai "rebeli" de felul lor...deja in luna de miere au fost Malaezia-Thailanda-Singapore-Cambogia 3 sapt

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Sarbatoritilor

Noi iar o noapte grea...Paula asa s/a trezit si Antonia in plansete mari si de abia o linisteam...eu o pun la san si se calmeaza...aseara i/am dat si nurofen si gel pt dinti si degeaba...pai daca acum la primii face asa pai la masele si canini creca o iau razna

Maurice bine ca ai vazut la timp ce se intampla

Coteasca drum bun si Sarbatori Fericite

Si eu pregatesc sa plecam la mama pe la 1...ne intoarcem maine

Multumim pt aprecierile aduse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Matei Alexandru de Bambi
Nectarie de Larissa
Luana-Maria de angharad

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

si de la noi!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

NEata mamici cu pitici

Noi am avut o noapte mai buna,s-a trezit piticul la 4.15 pentru laptic, apoi la 7 l-am luat langa noi si am mai dormit jumate de ora . asa de bine a fost si s-a trezit zambind, ne-am iubarit apoi inca un pic

noi nu plecam nicaieri, vin parintii mei azi cu de toate

drum bun mamicutelor si sa petreceti Sfinetele sarbatori in liniste si pace sufleteasca! si sa aveti vreme frumoasa

la multi ani micilor sarbatoriti de astazi

Larisa poate intra de saptamana viitoare, dupa ce se termina postul. o asteptam cu mare drag

va iubitele mele mamici

am uitat sa va zic ca andrei e bronzat pe manute, zici ca are manusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! M-am culcat la 1 noaptea, ca mi-au venit pachetele de la mami, apoi pana le-am asezat... am primit jucarii faine pt Vlad, si scutece (650buc). Si la 3 s-a trezit zmeul, cu povesti , maraieli pana la 5... la 7 juma s-a trezit de tot, asa ca am 4 ore total somn... super... is zombilica!

La multi ani Paul , ca am uitat ieri!!!! Sa cresti mare si sanatos!!!Si la multi ani celor sarbatoriti azi: Matei de Bambi, Nectarica si Luana!!!

Merg ca is in intarziere cu tot... nu am apucat sa citesc... Spor la treburi!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Matei Alexandru de Bambi
Nectarie de Larissa
Luana-Maria de angharad

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!

si mara s-a trezit azinoapte plangand. am pus-o pe burta mea si a adormit oftand. la 7 si 15 trezirea. nici noi nu plecam, dar nici nu stiu daca vin ai nostri la buc. oricum eu nu sunt fan sarbatori asa ca... :)
ieri toata ziua am stat pe afara. am fost in ior si am vazut ca au facut un tarc cu pauni erau atat de frumosi.
sppor la trebaluit azi si paste fericit pt cine nu mai intra

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Diana-multa sanatate are bronsita?

Dr. a scris rino-laringita dar mie mi se pare ca e bronsita la cum suna. Ma rog - e mai bine si asta e important. Am facut la aerosoli cu apa de mare de mi s-a acrit. Doctoriile nu le prea ia. A invatat sa scuipe ce intra in gura fara voia ei - sa vedeti ce bolta face cu siropul de tuse iar daca totusi inchite vomita dupa. Rad eu rad dar nu mai stiu cu ce sa ma imbrac - toate hainele mele de casa sunt lipicioase - bag azi la spalat fie ce o fi.

Drum bun mamici calatoare! Paste fericit!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineata mamici!!!

La multi anisori si din partea noastra sarbatoritilor!!!

am intrat si eu putintel sa va urez un Paste fericit si fie ca lumina invierii sa aduca multa pace si liniste in sufletele tuturor !

noi suntem bine, mai toata ziua suntem pe afara si alergam cateii bunicii dintisorii inca nu si-au facut aparitia, mofturii nu ne-au trecut si nici noptile nu au devenit mai bune deci suntem ok

curetenia am terminat-o, cozonacii si pascutele sunt gata facute, astazi facem sarmalutele si drobul, maine ooale si fripturica de miel si apoi poa' sa vina si Pastele

dupa o saptamana de frig si ploaie am avut parte si de alta cu soare si caldurica dar astazi vad ca sa schimbat iar si bate f tare vantul ...sper sa nu o tina mult sa nu ne petrecem sarbatorile in casa si sa ne vedem si cu Bumblee si Victor la o plimbarica

pozici cu noi o sa pun sapt viitoare ca acum nu prea am avut timp, numai sa nu va speriati de mine cum altii se inoiesc cu hainute de Paste io mi-am "tras" sprancene noi si deocamdata sunt cam horror pana s-or vindeca

acum fug la gaza ca da semne ca s-ar trezi.

va -am cu drag si dor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput