Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Acum e mai bine cu febra, 37.8, dar acum o ora avea 38.8, era asa pierduta, maraita, fara vlaga.. off :( Acum e iar vesela, se joaca pe jos. Nu stiu daca e bine ca o las pe jos, dar in patut nu sta asa mult timp. crispro - cum pastrezi tu legumele pt mai multe zile, ca eu pana acum i-am facut zilnic si as vrea sa fac pt Paste pt 2-3 zile? ![]() ![]() ![]() ************************* Mami ![]() |
Michelle, legumele pt maine la frigider, restul la congelator. le scot de seara in frigi pt a doua zi, cand le amestec cu ce ii fierb pe loc (ou, pui, ficat).
![](pupic.gif)
Fug la masaj!
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Hai ca am scos-o un pic de tot afara. Cand am pus pantofiorii chiuia de bucurie.
Oana e superb Matei!
Michelle- la noi pragul dintre mai vreu, satul ( prea mult) e o lingurita. Daca nu ma prind si ii dau una in plus varsa tot. Tuseste de 3 ori si gata tot meniul e pe ea. Cred ca e si de la mucii care se aud in gat undeva - asa ca o haraiala.
In general a mea face pipi dupa ce se trezeste. Poate reusesti atunci sa recoltezi. Parxa Capraru descria ce si cum. Sanatate!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
ooana - sa o stapaniti sanatosi.
carla- pt a scoate mirosul si a atenua gustul puternic de oaie/miel se tine in iaurt cam 24 ore. Il asezi in tava si acoperi carnea cu iaurt din abundenta. A doua zi speli iaurtul condimentezi si il mai lasi la frigider cateva ore. Poti sa mai pui si foarte mult usturoi. Eu de exemplu il pun pe pat de usturoi verde impletit si impanez si carnea bine cu usturoi uscat.
Ciorba o fac pe cea clasica numai cu ceapa, rosii, bors, leustean. Pentru sotul meu fac magheritsa, o ciorba traditionala greceasca care se face din organe de miel acrita cu avgolemono (lamaie +ou).
Andrei are nevoie de ajutor urgent
maurice spune:
Buna fetelor,
Va salut cu drag, vreau sa va urez un Paste Fericit!, cu sanatate si liniste sufleteasca!
Racusor, l-am vazut pe Andrei, a crescut atat de mare si atat de frumos! Sa-ti traiasca!
Palomina, si eu i-am dat Sarei quinoa, faina de quinoa, cu lapte. Am cumparat acum niste fulgi, dar inca mai cuget la ce combinatii sa fac, eu nu-s bucatareasa deloc. Ma mai minunez si eu uneori citind despre meniurile savuroase ale delfinasilor, am toata admiratia pentru mamicile lor.
Michelle sanatate Biancai!
Noi suntem bine, Sara creste,e voioasa si zglobie, se taraste pe jos ca la armata. I-am dat o cutie mare de la un cadou si ii place la nebunie, scoate jucarii din ea, apoi le baga la loc.
Am trecut printr-o experienta neplacuta cu bona, si am renuntat la ea, am surprins-o bruscand-o usor pe Sara in timp ce era la masa,si am rugat-o sa-si faca bagajul. A fost traumatizant pentru mine, stiu ca pentru unii parintii astfel de bruscari, smuceli usoare fac parte din cotidian, dar eu nu suport asa ceva si nu sunt de acord.
Nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii care isi vad copiii bruscati mult mai rau decat am vazut-o pe Sara....e groaznic.
Va pup! Sarbatori fericite!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
CRISSY,BAMBO,RUBIA,BUMBLE,LAURICA,PAULA,CRIS2010,OANNA,GEORGIA,CARLA,TINA multumim de urari
(Daca am uitat pe cineva imi cer scuze )
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
BTZ - noroc de mesajul tau, mi-am dat seama si eu ca nu i-am urat LML lui Paul!
Fetelor pt durere de gat ce as putea lua? Am o durere de vreo 2 zile si nu vrea sa treaca (am incercat paracetamol, oscilo, miere, sirop de brad - crissy )
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana Dau de baut de casa noua!!! ![]() ![]() va pupa un proprietar de 30 min ![]() Matei - luna a 9-a ![]() " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
sa o stapaniti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de ea!!! pe cand mutarea?
![](icon_smile_blush.gif)
racusor2010 spune:
am vazut pozele cu Andrei, Matei si Antonia niste frumusei!!! m-am indragostit
OANA pozele cu ce sunt facute? fara blitz, doar lumina naturala, ISO? imi plac mult umbrele si cum au iesit culorile, nu mai zic de protagonisti, sunteti o familie minunata!!!
DIANA, MICHELLE, BAMBO offf, tot raciti DIANA sa va faceti bine sa ne vedem
fug ca s-a trezit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
citat din mesajul lui ooana Dau de baut de casa noua!!! ![]() ![]() va pupa un proprietar de 30 min ![]() Matei - luna a 9-a ![]() " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
SA FIE INTR-UN CEAS BUN...Sa va bucurati de ea!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Iuliana mami fericita de minune
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Apropo de CM ...Mie mi-a venit la fix 6 luni de la nastere..adica pe 5 februarie...a tinut 4-5 zile si de atunci nici un semn...Oare o fi vre-o dereglare?..Nici nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu.....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010