Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici dragi!
Am avut cea mai buna noapte ever. Culcat la 9 jumate seara, trezit la 6 pt papica si somn, si doarme inca de atunci.
Am avut o perioada incarcate cu multa alergatura prin oras, cumparaturi, curatenie si n-am terminat inca. Din ultimul capitol am citi doar primele pagini...
La multi ani sarbatoritilor de azi, de ieri si cat am lipsit.
Cu intarziere, La multi ani BTZ! La multi ani PALOMIA! La multi ani CRISTINA97!
Am vazut ca sunt multi delfinasi bolnaviori. Le doresc multa, multa sanatate
.
Diana, noi am primit tratament aproape identic pt bronsiolita, in afara de xyzal, de la acelasi dr. Am fost la urgente la Medlife si era ea de garda.
Mamici dragi, eu nu stiu daca reusesc sa va mai scriu.
Va urez de pe acum
PASTE FERICIT, SARBATORI CU BINE ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Noi o plecam de Paste la tara pt o saptamana. Iar o sa raman in urma...
Am vazut si eu 'marea intalnire', frumoase foc mamicile si delfinasii
.
Numai ce-am vazut-o pe BEA cum o ia la picior.
Hai ca s-a trezit si Natali. Fug!
PS Paula, ma intreaba sotul cum merge dieta.
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
LMA pentru delfinasii zilei
Crissy pai o masca anti-rid nu strica nimanui
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 mamicilor, cum a fost la voi cand v-au venit prima data uratii? la mien super abundent de mi s-a facut rau in seara asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o fi normal? ce sa fac sa imi revin? eu dupa capul meu m-am apucat de mancat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si la mine a fost la fel plus ca m-a tinut vreo 10 zile
![](bang.gif)
acum nu mai e asa abundent dar nici nu ma mai tine 5 zile ca inainte...ci 7
![](alcool.gif)
Laurika offf offf
![](plang.gif)
Imaya l-am vazut pe Andrei
![](olala.gif)
Racusoru' chiar vine iepurasul anul asta
![](icon_smile_blush.gif)
Matei - luna a 9-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](images/user_woman.png)
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Imaya, Andrei e superb ![]() Cand vii in Bacau? ![]() Alina ![]() ![]() Luna 8 |
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
laurika,
paula, ai incercat sa treci treptat de la mancarea blenderuita la cea pasata?
racusor, o zi minunata si tie
Imaya,
bumble, ar trebui sa fie in contul comun o reteta de tort de branza (testat, putin aluat, multa branza, gust super). Cred ca am trimis-o pe contul de gravidute, in preajma Pastelui trecut. Pe blogul Laurei Sava gasesti reteta de pasca fara aluat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
NeataPaulica
Crisy ce scumpa e Bea
Racusor felictari pt al 2 lea dintisor
Cris ce noapte buna ati avut
Laurika sincer imi pare rau pt situatia in care esti..f.urat din partea lor
Pufuleti si euu ii dau de la Gusto...e asa de incantata si nu scapa nimic...duce tot la gura...i/am luat si rondele de orez expandat dar nu e prea incantata de ele
Noi iar am avut o noapte groaznica...cu treziri multeeee si plansete si m/am enervat si am tipat la ea...offf asa imi pierd rabdarea noaptea ca imi este somn
....si apoi asa imi pare rau dimineata
Bumblebee am s/o intreb pe mama de o reteta pt pasca...ea face in fiecare an si e super buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Cris, am dat 4 kg jos. Mie, sincer mi se pare putin, la ce foame indur, dar na...tot mai bine, decat nimic
Crissy, nu stiu cum am trecut. Tu zici daca i-am amestecat blenduit cu pasat? Nu! Am trecut direct la pasat, ca m-am saturat sa tot spal blenderul. Dar nu e pb, ca el mesteca, tocmai asta e, ca mesteca prea mult, dar macar nu isi face greata...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
oare ma pot lauda???
60,7 - in curand sub "pragul psihologic"
Matei - luna a 9-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Multumesc mult pt sustinere si urari
palomina - eu i-am dat quinoa dar erau din cereale organix in combinatie cu orez, porumb si hrisca, in fructe, legume si iaurt
crispro - si eu sunt in aceeasi situatie cu curatenia, dar nu ma mai stresez, o sa fac dupa Paste ca vine mama si mai sta ea cu Bianca. Noi oricum, plecam de Paste. Multumesc pt linkul cu dentitia
crissy - pupam pe Bea cea miscareata Nu primisem offline-ul.
Ce tare Elise cu castravetii
racusoru - si la mine abundent a fost (luna trecuta a venit prima data) si am folosit pe langa absorbantele normale si pe cele de dupa nastere (cumparate deja impachetate, vata in tifon)
Pupam si pe scumpul Matei si pe frumosul Andrei
bamboletta - sanatate multa!!
ochidut - ti-am trimis un PM zilele trecute, referitor la mobila
laurika - off ce greu trebuie sa iti fie fara nicio sustinere din partea parintilor si a socrilor. Incearca sa nu mai apelezi la ei, o sa iti fie mai bine..
bumblebee
Pasca fara aluat
5 oua, indulcitor, 3 linguri faina, coaja de lamaie rasa, esenta de vanilie, 2 lingurite stafide si 500g branza dulce (Quark, Esquisa).
Se freaca galbenusurile cu zahar,apoi se adauga faina,lamaia,vanilia,branza si stafidele.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu grija in compozitie. Se pune intr-o forma rotunda si se baga la cuptor la foc mic (pe 1) cca 50min
Puteti inlocui branza cu mere si scortisoara sau cacao si stafide.
Eu nu am testat-o, dar o am salvata de pe vremea WW (weight watchers :-) )
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Neata! Am avut o noapte... Giorgia, te inteleg perfect, ca si eu am ridicat tonul azi noapte la V, dupa aia m-am necajit ca poate il dor maselele si eu urlu la el.
L-am culcat la 9, s-a trezit la 10, la 11, la 12, la 1 - treziri din 10 in 10 min, si la 2 l-am luat cu mine in pat, ca nu mai puteam. A adormit rapid, dar numai pt o juma de ora! Am crezut ca mor cand vad ca la 2 juma iar e treaz, cu povesti, cu maraieli, cu nervi. ioi... pe la 3 i-am dat Lp, a dormit, iar treziri, pe la 7 urlete, i-am dat iar Lp, ca nu mai stiam... si tot asa... E foarte greu sa ai tot nopti din astea. Eu acum nici nu as putea dormi fara sa ma trezesc, chiar daca ar dormi V.
Racusor, pt iepurica!!! 2 coltisori!
Laurika, un mare pt tine!!! Cred ca e greu! Si e urat din partea soacrei sa ii dea copilului ce crede ea ca e bine. Tu decizi, nu ea!
Paula, apoi 4 kile in 2 sapt e excelent!!! Dar mananci vita? e buna? eu nu pot manca vita...
Oana, chiar ai slabit! Dar hai ca ma laud si eu -dimineata 62.1. Acum o luna juma aveam cu 5 kile mai mult. Ma ajuta si sauna si masajul, dar si cantaritul acolo, ma incurajeaza mult tipa de la masaj. mi-ar fi jena sa merg la urmatoarea sedinta si sa fiu mai grasa...
Bamboleta, insanatosire grabnica tuturor!!! Sa scapati de raceala asta afurisita!
Eu stau rau cu timpul, va citesc dimineata in timp ce ii dau papa la V, de pe tel, care il tin pe picioare. Apoi dupa papa, el sta un pic, asa ca va scriu. Apoi mai de prin oras va citesc, cand mai face nazuri la masa, de stau o vesnicie sa mestece, mai trag un ochi. Asa ca duminica la rezumat om vedea ce pagina alba voi posta.
S-a luat apa!!! pe cand imi facusem atatea planuri!
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Va multumesc din suflet pentru sustinere!!
Abia astept sa ne mutam, sper sa nu dureze mai mult de 2-3 luni ( sa fie casuta gata). Eu m-am ofticat ca nu zice daca da ceva.eu consider ca eu sunt cea care hotaraste in privinta lui si gata..iar mi-aduc aminte cum se lauda ea ca i-a dat sotului cand avea 7 luni o TABLETA de ciocolata si ma infior numai cand aud.Cand e vorba de ingrijit copilu, toti fug.daca e de stat noaptea cu el, nu ii pasa nimanui..Si mai are tupeu sa-mi zica sa mi-l cresc singura, de parca pana acum ar fi nadusit ajutand.Altfel stie sa se laude cu nepota-su...Pana la 6 luni nici nu s-a uitat la el, pe urma l-a luat la weekend cica sa-l culce..si povestea cuiva ca: pana acum nu mi-a placut de el, dar de acum...Mi s-a sculat paru-n cap cand am auzit
Bambo, sper sa va faceti bine repede.
Paula: felicitari pentru voointa si kg date jos.
Georgia: si eu ma enervez noaptea cand urla de zici ca e la taiere si dimineata imi pare rau.O sa treaca toate, o sa vezi.O sa radem mai tarziu de fazele astea.
Revin
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010