Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Gorgy tu ce ne mai spui despre tine? 20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
off...as mai zice si eu, dar deocamdata iau lectii de la voi, va urmaresc cu placere, momentan inca suntem pe treaba, sa vedem cand se lipeste

ancaroro spune:
Lasa gorgy ca vine si timpul tau 
V-am pupat fetele, dupamasa placuta. Poate intru mai incolo sa vad cate pagini ati mai umplut 

15+
Bijuteriile mele
racheel spune:
Iar am avut tastarnita astazi ca sa nu zic limbarnita
si am scris un capitol ![]()
ancaroro 

Gorgy, ti-ai facut analize de trombofilie?poate este asca cauza opirii din evolutie a sarcinii.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Gorgy, ti-ai facut analize de trombofilie?poate este asca cauza opirii din evolutie a sarcinii.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
GORGY spune:
nu, inca nu mi-am facut. de cand sa intamplat nu am mai facut nimic...o sa-mi fac timp, si tre sa mai strang si ceva banuti...
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubi GEORGY ![]() ![]() ![]() ![]() LA GREUZubi, mami 20+minunea mea |
da da da!

racheel spune:
Da gorgy sa le faci neaparat, macar cele doua gene,,,, ca nu mai stiu cum se numesc.
Seidana vrem casuta noua 
20+ cu
Anastasia-Maria
Lali_mete spune:
Fac eu casuta noua? Ori s-a apucat deja cineva?
Edit,fac eu,ca vad ca nu e nimeni logat cu userul comun
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

LA GREU