Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
seidana spune:
E.. nu ma panicam cu pisoiul.. eram doar curioasa, mi-ar fi parut rau sa fi patit ceva rau.. mie imi plac matzzele.. in 2 saptamaini o sa am o pisi noua..
De ginecolog asteapta parerea chirurgului...
Dar sunt sigura ca va fi bine.. si asa cum tu iti duci greturile in spate.. asa imi duc si eu durerile e buric..
Rocaille,,, da nu a mai postat... dar nu te simti prost,nu cred ca s-a suparat asa rau incat sa fii tu cauza.. multe ne-am legat de ea..
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
May.. eu nu prea mai citesc pe net parerile fetelor cu experiente nasolae similare.. citesc doar ce inseamna, cum se trateaza, e ce apare etc... mi-am facut destul rau cu stresul provocat..
May3 spune:
nu mai citi deloc pe net :D
eu vorbesc :))
mi-e rau
16+ cu
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sara_a Salutari si de la noi dupa o lunga nemotivata intarziere. Va anutam ca o sa avem o fetita Poze si nu numai Shopbazar |
URAIIIIII.....
Clubul rozuliu face ravagii....
Sara esti bine?cum te simti?
sara_a spune:
Sun bine,multumesc...doar ffff obosita.
As dormi oriunde,atat ca nu pot. Inca mai am greturi si nu prea pot manca mare lucru.
stefy13 spune:
Multumesc fetelor pt urari.
Deci, fetelor, sa mai echilibram balanta.
In urma testului de amnio bebe meu e baietel si toate analizele au iesit bine.
Va pup.
+18
elly_b spune:
stefy felicitari pt putza!
sara felicitari pt pasa!
am mai bagat si eu un ochi pe picasa indemnata de prajiturile voastre
jade … m-ai omorat cu pensiunea :D am dat google imediat si mi-am anuntat si barbatul ca acolo vreau sa merg … bineinteles ca a urmat imediat intrebarea : acum?!? :D
tu ai facut 3d fiecare eco? ca eu nu o fac decat pe aia morfo si in rest 2d. si vreau si eu 3d
zubi … multumesc apropo de multi copii … am visat in we ca eram in 7 luni si pana atunci la eco imi aparea un bb in burta dar eu eram sigura ca sunt 2. si mi s-a rupt apa. si am nascut pe banca din fata blocului mosita de o prietena ….. nu 1, nu 2 …. Ci 4!!! si culmea !!! eram in al 9-lea cer! Numai ca prietena mea s-a dus sa-l anunte pe barbata-miu si am ramas singura. si eu tineam 2 bbi in brate si ma uitam la ceilalti 2 si incercam sa gasesc solutii ... si atunci mi-am dat seama : “ups! N-am cum sa ma descurc cu 4! Sigur am nevoie de ajutor!”
Si cu acea imagine s-a incheiat visul
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
Creola spune:
dragelor,
se pare ca eu am inceput sa am din nou insomnii,intr-un fel ma bucur deoarece reusesc sa recuperez tot ce scrieti ,pe de alta parte sunt trista deoarece a doua zi sunt zombi (dupa ora16.00) si imi provoaca si cearcane.
Saptamana trecuta a fost un plina de evenimente pentru noi,placute si neplacute.Mi-am facut analizele de sange din trim II care sunt bune ,inclusiv trombocitele care erau mereu mici(cu Sarah am fost diagnosticata cu purpura trombocitopenica),anticorpii anti-D (rh -) stau pe loc ceea ce e f bine,triplu test ok ,mai putin examenul biochimic de urina (rare leucocite ,frecvente hematii),adevarul e ca de cand am inceput tratamentul cu arefam m-am ales cu candida de care nu reusesc sa ma debarasez...macar urocultura e buna.
Joi am tras o sperietura (sora cu moartea)...dar Doamne Doamne a avut grija de noi si suntem bine.Traversam strada ,pe zebra si cand sa ajung pe celalalt trotuar simt o lovitura in partea dreapta ,scot un urlet de groaza si ma trezesc jos .Dupa am realizat ca domnul carea traversa si el in dreapta mea a fost proiectat de catre o masina in mine si m-a doborat.Am fost in stare de soc o ora buna ,multumesc la D-zeu ca m-am ales doar cu un cot vanat si ceva dureri de burtica dar din cauza ...dupa o ora intinsa in pat mi-am revenit .Domnul e mai grav ,ceva probleme cu piciorul.
Sambata am sarbatorit-o pe printesa noastra care a implinit 6 ani si duminica o alta zi de nastere (o colega de gradi).Acum suntem in vacanta si zburdam mult pe afara deoarece ne-a fost tare dor.(in sfarsit mult asteptata primavara isi face aparitia).
Felicitari fetelor pentru si ...la triplu test mi-a confirmat si mie un alt dr. ca e fetita.Ne-am gandit si la nume ...mie imi plac :Iris,Dalia,Anya...Sarah vrea Antonia(care nu imi displace ) si Anastasia.
la toate si o zi buna !
16+