Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
racheel spune:
Seidana, sunt minunati botoseii si salopetica 

Abia astept si eu sa trec la cumparaturi 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ancaroro spune:
Pai la un calcul ft brut, pentru cine are salar constant in fiecare luna, e netul inmultit cu 1,2. Aproximativ
15+
Bijuteriile mele
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Seidana, sunt minunati botoseii si salopetica ![]() ![]() ![]() Abia astept si eu sa trec la cumparaturi ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Daca va zic cat am dat pe ele nu ma credeti.. 7 lei pe salopeta, si 5 pe botosei.. sunt noi.. cu eticheta, papucii next si salopeata nush.. avem un nene cu un magazin care aduce haine, jucarii si deterenti din germania .. preturi super ok...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
camady spune:
Eu ma benoclez de vreo jum de ora la carucioare.Scumpe tare astea 3 in 1.Ce mi-a pacut mie sunt peste 10 mil lejer si nu ca as fi vreo pretentioasa dar oferta sub 10 mil nu prea e.
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
GORGY spune:
fetelor sa nu uitati sa cereti ajutorul de nastere, aveti termen de 3 ani de cand ati nascut, se face o medie dintre cel mai mare salariu si cel mai mic din firma, si suma respectiva va revine voua 
va spun asta ca...la noi la firma fetele care au nascut nu au stiut toate...si unele si-au luat teapa, ptr ca contabila nu a binevoit sa le anunte. daca era ceva de luat imediat le zicea, dar cand e de dat...se uita
camady spune:
Gorgy tu ce ne mai spui despre tine?
20+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
MatzaRebela spune:
camady eu vazusem unu pe la 8 mil nu mai stiu unde pentru ca mi-a reinstalat windowsul si a uitat sa imi salveze si favoritele si am pierdut tot haha... dar pana ajung la carucior or mai iesii ceva oferte, sper.. al meu cica mai mult de 5 nu ar da:)))) dar il linistesc eu macar un 8 sa dam:)))) mai ales ca o sa fie 3 in unu si are cv impotriva sh-urilor deci.. vrea si nou si ieftin si bun(ce sot am si eu:))) oricum imi imaginez ca o sa caute pana gaseste ce vrea el asa face mereu
21+ cu 
ancaroro spune:
http://www.babyshops.ro/317-carucior-chipolino-perfecta.html
Eu dinasta vreau. Mai are un landou textil foarte usor si calduros
PE site-ul asta, daca comanzi de peste 1500 ron ai discount de 10%.
15+
Bijuteriile mele
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Eu ma benoclez de vreo jum de ora la carucioare.Scumpe tare astea 3 in 1.Ce mi-a pacut mie sunt peste 10 mil lejer si nu ca as fi vreo pretentioasa dar oferta sub 10 mil nu prea e. 20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
Camady cred ca ar fi mult mai bine daca ai da o comanda pe net, undeva afara ca sunt mult mai ieftine la aceeasi calitate. sau poate ai vreo cunostinta pe undeva pe afara si te poate ajuta...am o prietena care a comandat ptr fetita ei Ugg-uri de undeva de afara, si a dat pe ei 20 ron, iti dai seama cat ar fi dat aici...
MatzaRebela spune:
gata s-a apropiat ora bebelinului de miscare si face miscare nu gluma:))
cam jos astazi dar e ok:)
21+ cu