Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

pai asa s-a intamplat:)))) sa spun sa se amuze si celelalte fete:D hehe

aseara bateam usor cu degetelul in burtica(comunicam cu bebe) si la un moement dat vad ca ma ciocane sotu in cap si ma intorc cu fata la el si il intreb dc face asa.. la care el iti place? zic eu nu, apoi el :"pai atunci lasa-mi bebelu in pace nu-l mai ciocanii":)))))

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

MatzaRebela m-am prapadit de ras! super simpatica faza. :)))

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

BUJO, sarumana, ma duc si le dau in cap cu asta acum
ANCARORO, multumim pt legi
Cine se pricepe, stie dom'le

LORE, si eu la fel patesc, cand pun mana pe burtica,gata, nici o miscare...si ce ma mai oftic, ca eu il simt pe bebe, si ma duc repede la sot,si saracu e satul,de cate ori pe zi isi pune mana pe burtica,tot tot o simti si el ceva,dar de unde..

Matzaaaa, super tare cu ciocanitul

Pai fetelor,daca v-as zice ce venituri avem noi,si ce cheltuieli, eheeeeee, mi-e si rusine...noi luam cam 2000 pe luna sa zicem ( de cand cu concediul medical, inainte intrau 25 )..si platim chirie,utilitatif,acturi, o rata la masina...adik va dati seama cum ne descurcam inainte,dar acum,camd ieri am luat doar 3????

Zubi, mami20+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Matza rebella... super burtica.. esti campioana cred... Oricum esti si printre cele mai mari.. mi-ai facut pofta de pozat..
Super faza cu sotu si ciocanitul..

Bebelina noasta ... nu se mai opreste cand pun mana, oricum acum cand o simt in action, imi ridic bluza si ma uit la salturile burticii.., mai mult cum vb sotul cu ea , cum incepe sa miste... e asa dragur.. ieri eram agitata ca nu mi-i se parea sa o fi simtit, al meu se pune langa burta, o pupa si ii zice: hai Alexandra.. ca mami e stresata, da-i una la ficati sa stie ca esti bine.. a si tato=i stii ca te iubeste" nu trece un min si incepe boxu.. asa se intampla mereu cum vb cu ea.. cum pitik misca..

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Zubi te inteleg draga mea.Si noua ne intra 2600 lei si nu avem rate, nu platim chirie si datorii tot avem.

Inainte de taierile cu 25% ne intrau si noua 3500-4000 lei, dar acum....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Concediul de sarcina si lauzie de 168 de zile nu este inca aprobat.

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

AM uploadat pozele cu salopeta si papuci...

Mergi la inceput

da ei deja aud si normal sa reactioneze, si mie imi place sa ma uit la salturile burtii e super tare bn am si rabdare sa urmaresc.. dar sunt fericita din cale afara hahaha cand simt ca misca... deja cam stiu orele cand are cea mai mare activitate(in afara de atunci cand mananc) si stau linistita sa simt tumbele din burtica hahaa..mai da cate una mai jos sau cate una de o simt mai putin comfortabila ma si sperii uneori cat de tare da:))(si mie imi povestea mama ca dadeam din picioare de putea sa mi prinda piciorusul cu mana:))) )

21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Concediul de sarcina si lauzie de 168 de zile nu este inca aprobat.

15+

Bijuteriile mele

Doamne ajuta sa se aprobe.. ce bine ar fi 5 luni cu salar intreg, de fapt mai mult decat intreg..

Mergi la inceput

foarte foarte frumoase:) abia astept si eu sa incep cumparaturile:) intai voi lua ce e necesar voi calcula bugetul si apoi voi putea lua to felul de chestiute nu neaprat utile hehehe:) dar prin iulie asa o sa incep cu cumparaturile:)pana atunci numai sa fiu in stare sa strang:)))) sa mai economisesc

21+ cu

Mergi la inceput