Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mi am masurat si eu burta acu , am 85

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Mai fetelor vrednice cu stati cu greutatea pana acum?
Eu am acumulat 5 kg frumoasesi cand ma gandesc ca vine Pastele si o sa pap mancarica buna ...... hmmm , nu ma pot abtine

20+

raluca050 eu am luat 8kg Dar cand ma intalnesc cu cineva cunoscut imi zice...ce bine arati nu te-ai ingrasat deloc...doar putin la fata.....si eu ma vad cat o balena

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Am trimis legislatia pe mail
Inclusiv codul muncii actualizat. Iar resursele umane cateodata habar nu au. Fiecare trebuie sa sape pentru informatii, ca altfel, nu ne ajuta nimeni

15+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor bebii vostri sunt la fel de rusinosi ca bebelina mea? daca incepe sa miste si indraznesc sa pun mana pe burta in secunda 2 se cuminteste. cum iau mana cum incepe iar sa miste........ pfffffff ! :)

Lori 21+ fericita cu Mara

si al meu se opreste daca pun mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

o fi fata mai rusionoasa

mai, fain...dar scump rau

Mergi la inceput

si eu mi-am masurat burtik si am 95 cm

ancaroro tu esti contabila?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Am trimis legislatia pe mail
Inclusiv codul muncii actualizat. Iar resursele umane cateodata habar nu au. Fiecare trebuie sa sape pentru informatii, ca altfel, nu ne ajuta nimeni

15+

Bijuteriile mele

fetele imi cer scuze daca plictisesc cu a mea curiozitate de azi privind legislatia...

ancaroro de ce crezi ca o contabila mi-a zis ca am 63 zile de prenatal si 105 zile de postnatal? cik e dupa o modificare aparuta acu vreo luna.............

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

de multe ori se opreste de multe ori nu se opreste... numai cand pune sotul mana se opreste si cand se plictiseste sotu si ia mana se misca bebelinu hahahahhaha dar el nu dispera spune ca o sa fie timp sa l simta si el desi eu vreau sa simta si el(odata a miscat cand avea el manutza pe burtica dar mai fin si sotul cica nu a simtitdesi era o miscare moderata )

21+ cu

Mergi la inceput

Lore este bine ca are cine sa ne explice cum sa ne plictisim?

Numai ca eu nu pot intreba ceva pentru ca stiu ca o sa iau 600 lei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

de multe ori se opreste de multe ori nu se opreste... numai cand pune sotul mana se opreste si cand se plictiseste sotu si ia mana se misca bebelinu hahahahhaha dar el nu dispera spune ca o sa fie timp sa l simta si el desi eu vreau sa simta si el(odata a miscat cand avea el manutza pe burtica dar mai fin si sotul cica nu a simtitdesi era o miscare moderata )

21+ cu

m-ai amuzat cu postarea ta de la cealalta odisee

Mergi la inceput