Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Onana spune:
Si acum despre ce am mai citit:
Alinettero, am citit meniul Tudorasului tau, mie nu mi se pare ca papa atat de putin, adica sa-ti zic ce meniu avem noi, care-mi pare asemanator cu al vostru si suficient: dimineata si seara lapte, cam 250 ml, o masa de fructe pe care le mananca singurel, de obicei (o banana mica sau un avocado mai mic si un kiwi sau un mar + o para mici rase, etc), apoi avem masa de legume+carne/peste/ou si aici mananca destul zic eu, dar nu mult, adica posibil 200 de grame, apreciez eu, apoi mai are o masa de iaurt cu sau fara 1-2 lingurite de cereale. De obicei, nimic intre mese, cateodata mai roade cate-o coaja de paine sau un biscuit. Eu zic ca mananca ok, nu mult, daca ne gandim la greutatea lui (13.200 kg). E grasun, dar e si lung, cred ca are 86 de cm minim, sa vedem pe 10 la control.
Mary, eu i-am luat anul trecut lotiune de soare de la Mustella, parca, si era ok, desi nu mai stiu sigur daca am verificat de aluminiu si alte minuni. Pasta de dinti weleda am folosit cu succes la Matei, eu zic ca e ok. Ochelari de soare le-am luat la amandoi din Decathlon, sunt din plastic, moi si elastici, scrie ca au protectie 100% uv si au costat 33 de lei perechea.
Acum despre noi: ieri am iesit la o terasa frumasa in parc, l-am mai serbat o data pe Tudor cu familia si nasii, am indeplinit si traditiile, mai mult de dragul amuzamentului decat ca as crede in ele vreun pic, adica am taiat mot, si-a ales de pe tava. Ce m-a distrat ca Matei a vrut si el sa aleaga de pe tava si a ales exact ce alese in urma cu 2 ani si ceva, cand implinea 1 an, consecvent copil am..
Si apropo de Matei, azi a fost prima zi de gradi..Sunt cam dezamagita, nu de Matei, el s-a comportat ff bine, a ramas cumintel acolo fara scene, l-am gasit bucuros sa plece acasa, dar fara vreo umbra de tristete, sa vedem, nu ma entuziasmez, e de-abia prima zi si l-am lasat doar pana la 12.
Insa organizarea si profesionalismul celor de acolo m-au cam descurajat: intai ca directoarea a intarziat o groaza, nici nu ne-am intalnit cu ea, desi aveam sa-i mai dam niste hartii, educatoarea se schimbase (desi ea l-a evaluat, pe ea o stia, mi s-a parut ff aiurea sa dispara asa, peste noapte, de dinainte de Pasti cand am vorbit cu ea si pana acum eu nu stiu ce putea interveni), iar cea pe care o are in prezent oricum e una provizorie, peste 2 saptamani cica vine alta
Apoi am constatat ca copiii nu au tinuta de gradi, raman imbracati cu ce vin de acasa. Doar se schimba in papucei de interior, insa eu l-am gasit pe Matei la ora 12, pe-afara prin curte, incaltat in papuceii de interior, care evident sunt acum negri pe talpi, eu chiar nu inteleg de ce afara nu se pun incaltarile de afara. Ma rog, mi s-a parut o totala dezorganizare, de directoare nu mai spun ca nici nu mai stia cine e Matei, unde sunt actele pe care i le lasasem inainte de Pasti, ma rog, mi-au facut o impresie de dezorganizare, superficialitate si dezinteres. Sa vedem, e de-abia prima zi, insa sunt cam demoralizata. Off, chiar nu stiu ce sa facem..Pana una alta, suntem inscrisi..
Cam astea-s noutatile de la noi, va , sa aveti o zi frumoasa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumy_Clt/Lumy_Clt.jpg)
Lumy_Clt spune:
Salutare si de la noi,
am absentat ceva vreme, asa ca suntem in urma cu urarile de
La multi ani!!!! Miruna-Ilinca
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru
Melissa
Alexandra Maria si Alexandru Andrei
Emma Antonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Of, Sorana, imi pare rau sa aud ca inca de la inceput sunt probleme la gradinita. tocmai la o gradinita montessori, unde te astepti ca disciplina (sub toate aspectele) sa fie blazonul lor! ce sa zic, o bila neagra pt ei.
cu imbracatul si incaltarile, chiar nu inteleg...din cate stiu eu, copiii sunt incurajati sa se imbrace/incalte singuri, asta era o ocazie f buna de a exersa. la gradinita noastra copiii ies afara incaltati cu pantofii de strada, pe care si-i pun singuri. mai stangaci dar reusesc ei cumva.
Traiesc in Orasul Alandala
bilica spune:
LA MULTI ANI pt toate floricelele.Ce fromos cresc,nu pot sa cred.....chiar ca timpul zboara.
Care sunt traditiile pt un an? Nasa taie motul ,bebele isi alege meseria(adica alege de pe tava unele obiecte),si tortul pt bebe?Ce ar trebui sa mai faca mama pt nasa?sau nasa pt bebe?
Suryei ia spart gingia de 2 zile...ii iese un dintzisor.....;eu ma asteptam sa fie alb,dar e incolor parca.....;in cat timp va creste sa vad si eu ceva alb acolo? E maraita rau,vrea doar in brate,transpira in cap....offf...nu mai zic ca e si putin racita..tuseste si horcaie(oare zic corect)....Raceala e luato de la mine...sunt infundata toata si am niste balauri de mor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolett2445/nikolett2445.jpg)
nikolett2445 spune:
Hristos a inviat!
Adevarat a inviat! sa ciocnim si niste oua,cam tarziu dar nu avem timp de net,cand e vreme frumoasa afara,azi a plouat
Nikol
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolett2445/nikolett2445.jpg)
nikolett2445 spune:
Evelyne-Maria
cu intarziere Tudor al Oanei
Tudor Andrei
Miruna Ilinca
Dominic
Nadia-Veronica Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru
Melissa
Cu intarziere Nikol
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Alexandra Maria
Alexandru Andrei
Emma Antonia Nikol
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Suntem ok,ne pregatim de petrecere va fi sambata,merge de minune peste tot,cu frica afara pe iarba
am avut o noapte de cosmar ca ne-a dat o masea azi noapte ,cam repede avem 4 dinti sus 4 jos pauza pt canin si hop gaura de la masea,dintii de sus nu sunt complet dezvoltati un sfert din ei
flory_blanca spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA MARIA!
LA MULTI ANI ALEXANDRU ANDREI!
LA MULTI ANI EMMA ANTONIA!
Mary la mine alergia cu pricina de care incercam acum sa ii dam de capat.
Eu inca nu am avut curaj sa ii dau Nadiei alimente alergene precum kiwi sau ou intreg mai ales dupa ce am patit eu ca te poti umfla in 10 min cum nici nu mi-am inchipuit.
Acum suntem in faza de a scapa de paranoia.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010