Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 9
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Aha.Pai eu nu am o preferinta in a stie sau a vorbi doar o limba.Si las la aprecierea lui,oricum noi vorbim doar in romaneste cu el,poate printre italieni vorbin in italiana ca sa nu se simt prost dar oricum multumirea mea e atunci cand il inteleg ce vrea....poate sa vorbesca si in chineza,problema mea e doar sa inteleg ceea ce il doare si ceea ce isi doreste ca sa il pot ajuta.Probabil ca pentru cei care stiu cu siguranta ca se vor intoarce in Ro ,copiii ar trebui sa stie bine amandoua limbile,iar la perioada scolara sa stie sa scrie in amandoua limbile ceea ce e mai complicat.Pentru cei ca noi care inca nu stiu incotro o luam,lasam la voia sortii... Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Asa si noi nu stim inca incotro o sa ajungem asa ca ii vb fetei in romana iar cand sunt de fata si italieni ii spun si in italiana.Si a mea a inceput faorte greu sa vb poate ca si din cauza ca o ameteam cu 2 limbi asa ca am lasat doar romana si a inceput usor usor de pe la 2 ani sa isi dea drumul la vorba ca pana atunci spunea doar tata.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
draguta spune:
buna fetele
cixinica sunt ziua 5, inteleg ca esti aproape de testare iti urez bafta
gaby da , cand am timp sa arunc un ochi si scriu cate ceva ,asa mi se pare corect si civilizat, sunt atatea fete care numai stim nimic de ele , poate ca ne citesc dar...
alina loca mie dupa duph mi-a venit in a treia zi de pauza
tuturor
Monique77 spune:
mi-am descarcat pe telefon un programel: tips to conceive
si e misto
adica iti da niste idei bune legate de viata de cresterea potentialului de a concepe un copil...
am sa incerc sa transfer si pe mail si sa va dau si voua aici cateva mai misto
draguta spune:
fetele am nevoie de ajutor
trebuie sa merg sa dau cu var la pomisori si la bordurile de la parculete cu flori, care va oferiti sa ma ajutati???
gabyv spune:
citat din mesajul lui draguta buna fetele cixinica sunt ziua 5, inteleg ca esti aproape de testare iti urez bafta gaby da , cand am timp sa arunc un ochi si scriu cate ceva ,asa mi se pare corect si civilizat, sunt atatea fete care numai stim nimic de ele , poate ca ne citesc dar... alina loca mie dupa duph mi-a venit in a treia zi de pauza tuturor |
Draguta
Eu fac curat si cu un ochi pe aici. Super ca ti-a venit in a 3-a zi, eu sunt a 4-a si nimic, poate vine maine.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui draguta fetele am nevoie de ajutor trebuie sa merg sa dau cu var la pomisori si la bordurile de la parculete cu flori, care va oferiti sa ma ajutati??? |
eu,eu!!!
_
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Monique77 spune:
Sometimes couples get confused about the best time to have sex in relationship to ovulation. You have a small window of time each month to get pregnant. After a woman ovulates the egg will survive for approximately 24 hours. Sperm, on the other hand, will live for up to three to five days. This is why having sex two to three days before ovulation will increase your chances of getting pregnant. Don’t wait until the day you ovulate to have sex. Your partner’ssperm will last longer than your egg and you don’t want to miss an opportunity by waiting.
Monique77 spune:
Drink lots of water - at least 8 glasses a day. This can do wonders in improving your cervical fluid.
Eat lots of baby carrots. Vitamin A in the baby carrots (beta carotene) has been known to really improve the amount and quality of your cervical fluid.
Monique77 spune:
If you have been trying to conceive for more than a year then it’s a good idea to get few basic checks done. This will help ensure that basic biological things are fine. The very first test to do is a Sperm count. Do ovulation tests to check for ovulation (e.g. Cycle Day 3 Hormone Testing) and test you fallopian tubes (e.g. Hysterosalpingogram)
Monique77 spune:
His sperms have to be healthy and in enough numbers for you to conceive. So put focus on following to get a healthy sperm count.
1. Have sex and masturbate less often - the more times you ejaculate, the less dense your semen will be. Maintain a gap of 2 days between two consecutive ejaculations.
2. Refrain from habits like smoking, alcohol consumption etc. - Alcohol affects your liver function, which, in turn, causes a dramatic rise in estrogen levels. Even two drinks a day will have long-term effects on sperm production
3. Exercise regularly. Exercising your PC muscle can help you shoot further than ever before.
4. Eat Nutritious Food - Diet that's low in fat, and high in protein, vegetables, and whole grains is good for your health and for your sperm. Avoid bitter, astringent and spicy foods. Reduce caffeine intake
5. Avoid heating of testicles - Wear loose, cotton boxer shorts, Avoid hot baths and saunas
6. Lose any excess weight, which tends to cause testosterone/oestrogen imbalances.
7. Reduce stress levels by learning relaxation techniques - Keep your mind and body healthy by regular practice of yoga and meditation.
8. Massage body with herbal oil, which improves blood circulation. Try Penis Massage Oil.
9. Try supplements - Certain natural supplements promise to increase sperm production.