Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 3
Monique77 spune:
buna dimineata fetelor!
haideti la cafea
o torn acum in cana, e fierbinte
ieri ne-am betzivit cu nashii la o carciuma
ne-au invitat
in rest,voi?
nu prea e activitate pe aici...
mirunita1983 spune:
Lorena calculatorul e aproximativ eu nu ovulez cind imi arata calc chiar daca am ciclu de 28 ,eu calculez in functie de mucus si dureri de burta +teste cind nu uit ;asa ca de cite ori se poate ,ciclul tau de cite zile este de obicei?
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna seara fetele am intrat sa va pe toate, sa va urez teste pozitive de ovulatie celor care o asteapta si fetelor care urmeaza testarea sa nu le mai vina uratii doar dupa 9 luni gaby si pe toate fetele |
tu ce mai faci a dat rezultate duphastonul?
lorena_86 spune:
moni
mirunita, cine mai stie
acum vad ca am ajuns la 31 de zile
mucus am observat foarte mult azi dimineata dar dureri si intepaturi tot am de vineri
eu totusi sper ca ori am ovulat cand am acoperit ziua cu prestatul ori sa sper ca gigeii sotului rezista macar 48 ore
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui elenusht salutare fetelor! eu sunt in z 7. nici nu stiu cand va fi ovulatia, daca i s-a dereglat asa de tare ciclul. Asa ca o sa prestez ca toata luna! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
ne testam deodata eu sper luna aceasta sa vina bebe oricum is determinata rau ca dupa pleaca sotiorul ceva vreme
Monique77 spune:
Lore.....te inteleg cu butoiul
si eu il tot invart prin casa si pe aici..
mai bine ma duceam la gunoieri ca ei tot invart la pubele
Lore si eu zic sa nu te iei dupa calculatorul de ovulatie
tot semnele pe care ti le da corpul tau sunt cele mai importante
eu ieri m-am cam udat pe chilot...
asa patesc in perioada asta,cam o zi...
si apoi incepe nebunia cu ovulatia...
in fine...
nu reusesc sa gasesc pe nimeni la Nordmedica
am sunat ieri si nimic...
mai incerc azi
lorena_86 spune:
pt ce sa suni moni?
pai atunci imi e frica sa ma iau dupa simptome ca asta imi cam sugereaza ca acum ovulez
pai si eu de luni seara nu am mai prestat
offfffff ce ciuda imi e
moni, in martie am fost amandoua in aceiasi perioada dar vad ca su acum ne potrivim
doar ca tu ai mai avut un cm intre timp
cat am eu 2 cm-uri tu ai 3
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui Monique77 Lore.....te inteleg cu butoiul si eu il tot invart prin casa si pe aici.. mai bine ma duceam la gunoieri ca ei tot invart la pubele Lore si eu zic sa nu te iei dupa calculatorul de ovulatie tot semnele pe care ti le da corpul tau sunt cele mai importante eu ieri m-am cam udat pe chilot... asa patesc in perioada asta,cam o zi... si apoi incepe nebunia cu ovulatia... in fine... nu reusesc sa gasesc pe nimeni la Nordmedica am sunat ieri si nimic... mai incerc azi |
ma fetelor lasati butoiul ala in pace ca vin sa va fac o vizita,si eu cind vad uritii sint in butoi un pic dar viata merge inainte sint atitea lucruri de care sa ne bucuram si de care sa ii multumim la DD ,viata e asa de scurta si noi ne-o pertecem in butoi ,hai fruntea sus stiu ca uneori trebuie sa cazi dar e doar ca sa ai de unde te ridica
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 pt ce sa suni moni? pai atunci imi e frica sa ma iau dupa simptome ca asta imi cam sugereaza ca acum ovulez pai si eu de luni seara nu am mai prestat offfffff ce ciuda imi e moni, in martie am fost amandoua in aceiasi perioada dar vad ca su acum ne potrivim doar ca tu ai mai avut un cm intre timp cat am eu 2 cm-uri tu ai 3 ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pffff
da....
sun sa ma programez la cocei, sa imi faca HSG si apoi....sa vedem ce-o mai fi
daca mi le gaseste infundate mai incerc la liber asa
daca nu sunt infundate trompishoarele mele, bag Inseminare ca ma apuca nebunia daca mai astept
ca vad ca deja nu reusesc sa imi revin in fortza de la ultimul CM si parca nu mai am chef asa...
deci...e grav...
Psihic in general sunt bine, adica nu-s depresiva...
doar cand ma gandesc ca vine iar perioada apoi iar dezamagirea la ciclu...atunci abia ma apuca spuma'
lilimara spune:
Neata fetelor!Ce mai faceti?
Eu sincer nu pot sa nu ma intreb cum de mai rezistati...eu m-am saturat de teste,de dezamagiri si de asteptat si am o stare de ma apuca plansul din orice si am doar 3 luni de incercari
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou