Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 19
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s gaby ![]() ![]() momentan au inceput greturile, tre sa stau sa ma gandesc inainte ce as putea baga in gura dar o sa treaca si perioada asta, important e sa fie bine bebe 6+ |
corina imi pare rau de greturi da asta e strange din posterior si da-i inainte. o sa vezi ca o sa te obisnuiesti cu greturile

atata timp cat ai greturi ai certitudinea ca bebe e bine in burtica

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+9samburelul meu
corina_s spune:
bella
pe tine te-au mai lasat?
eu am observat ca ma simt mai bine daca mananc bake rolls cu sare, mandarine, varza murata
o sa merg sapt viitoare la dr pt interpretarea analizelor si vreau sa o intreb cand mai trebuie sa merg la eco..eu stiam ca urmatoarea e la 12 sapt, insa a inceput sa imi placa sa il vad pe bebe![]()
6+
ankcta spune:
| citat din mesajul lui corina_s fetele, l-am vazut pe bebe azi ![]() are 6.8 mm si dupa eco 6 sapt si 4 zile (dupa UM am 6 sapt si 5 zile) e in uter si i-am auzit si imimioara batand..are 119 batai/minut 6+ |
Felicitari!!!
Sa vi doar cu vesti bune cand il mai vezi pe bb iar el sa stea cumintel in burtica sa se coaca bine 
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Fetelor eu abia am reusit sa fac o prajitura alba ca zapada. Offffff
Sper ca maine am mai mult spor 
Ancuta , in curand 
Mihaelafalt spune:
Corina felicitari sa fie cuminte
si sa treaca greturile repede.
Eu am venit de la biserica si imi e asa de frig, mi-am facut o cana de ceai de cretisoara si sper sa ma incalzesc.Astazi nu mai fac nimic oricum cred eu ca am timp maine sa fac mancarea si sambata torturile si un pic de curatenie asa de ultima ora.

elenusht spune:
fete, am facut si noi 4 cozonaci!
de fapt sotul...au iesit, o mandrete...
va urez la toate sarbatori frumoase alaturi de cei dragi si iepurasul sa va aduca cat de curand bebeii mult visati si asteptati si doriti!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
walkiria spune:
Buna dimineata fete dragi! Sa stiti ca daca nu am mai intrat, nu inseamna ca v-am uitat. Nici la odisee nu prea am putut sa intru ca ma termina greata si vomatul.
Vreau sa va urez un Paste Fericit, fie ca lumina sfanta sa va aduca in suflete multa liniste, pace si iubire! Fiti increzatoare in Dumnezeu ca va veni si puiutul vostru cat de curand....cu fiecare sunteti to mai aproape de a va indeplini visul cel mare. Nu va pierdeti SPERANTA!!!
Noi o sa plecam la socrii si nu o sa am net acolo. Sper sa mai apuc sa citesc si eu ceva din urma cand ne intoarcem.
Va pupic de molipsire

Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
9+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Monique77 spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
vad ca sunt prima pe ziua de azi care scrie ![]()
si probabil singura care a venit inca la munca ![]()
![]()
![]()
astazi stam si noi pana pe la ora 14:00 si apoi mergem acasa sa facem curatenie si copii (speram)
ieri am spalat geamurile
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyy
s-a facut lumina si la noi in casa ![]()
![]()
![]()
glumesc, nu era chiar asa rau, dar nu le spalasem de cand ne-am mutat aici, adica de prin septembrie-octombrie
voi?
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Monique77 Buna dimineata fetelor!!!! vad ca sunt prima pe ziua de azi care scrie si probabil singura care a venit inca la munca astazi stam si noi pana pe la ora 14:00 si apoi mergem acasa sa facem curatenie si copii (speram) ieri am spalat geamurile Yupyyyyyyyyyyyyyyyyy s-a facut lumina si la noi in casa glumesc, nu era chiar asa rau, dar nu le spalasem de cand ne-am mutat aici, adica de prin septembrie-octombrie voi? |
am gresit, scuze
Walki a scris tot azi