Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 6
miss_ra spune:
Multumesc tare mult pt sfaturi, dragele mele fete bune si prietenoase!
O sa vad ce voi incerca si daca exista ceva ce da rezultate, va voi spune.
Cine e in Toronto?
mi_ro spune:
miss_ra: Unde stai in Toronto! Poate mergem impreuna la gym.
Am un program de fitness, inot, alergare foare ieftin si bun.
Da-mi mesaj pe pm
iselin spune:
Servus Maru!
Buna dimineata Dana!
Ce mai faci Diana?
Bravo Rox!
Oau Simi!
Miss_ra: bine ai venit!
Keep walking Philip!
Vancouver, mai esti pe aici?
Delphin, ne vedem la vara!
Tu ziceai ceva de placa aceea contra celulita, power plate,nu?
Doar mare atentie, este un mare dusman al coloanei vertebrale, genereaza miscari de discuri, inele si strangulari de nervi. Stiu ca e populara in France, dar spun punctul unui cunoscator, care a incercat si facut mult recherche in domeniu.
Pentru celulita: mult ceai, lichide, fara fainoase si grasimi si masaj specific: drenaj limfatic.
Eu sunt corect, cu o sala constanta, dar chinuitoare, la ore imposibile. Dupa ce o sa dorm cateva zile bune o sa ma simt bine, bine in pielea mea.
Nu am pus kg in plus, fac mult mars in forta si ceva ritmic pe la sala.
Vreau si eu la inot, doar ca ma ingrozeste reactia mea la clor (probleme vechi) si nu stiu daca exista vreo piscina fara clor.
Vreo sugestie, va rog?
tuturor
Anda Panda spune:
salut
zic sa ma inscriu si eu in topicul asta, mai am de slabit vreo 6 kilograme si al naibii sa fie daca pot.
am avut de dat jos 30 de kg pt a doua oara insa acum m-am poticnit la ultimele 6, probabil ca ori m-am "culcat pe laurii victoriei" ori pur si simplu organismul meu se simte bine cu 59 de kile. DA, da' eu nu ma simt bine, ma apuca nervii cind intru in magainul de tzoale si prin eliminare ajung la 2-3 optiuni pt o fusta, in loc de "oricare vine bine". toate toalele mele sint marimea 2, cind eu acum am marimea 6. in ruptul capului nu vreau sa cumpar toale marimea actuala, pt ca imi promit ca slabesc. stau intr-o pereche de blugi si imi pling de milaaaaaa
ma duc la sala de 3 ori pe sapt de vreo 2-3 luni in mod constant, imi dau sfirsitul pe banda rulanta si pe bicicleta, fara nici un rezultat.
ca dieta tin "o ametzeala de montignac" in care calc pe bec din cind in cind (5 cartofi prajiti, o felie de piine sau chec....etc...)
naiba stie, cred ca mi s-a schimbat metabolismul, cred ca organismul meu a devenit incapatinat, nu ma las SA FIU A NAIBII (!!!!)
ce ma enerveaza e ca de data asta nu pot sa renunt la carbohidrati, fir-ar.....
ughhh.... gata, m-am descarcat.
scrietim-ma si pe mine la catastif acolo, cu
anda tre sa slabeasca 6 kile, ca sa ma fac de ris
miss_ra spune:
mi_ro: eu stau la York Mills Rd / Leslie - North York , tu in ce zona esti?
iselin: multumesc de urare!
Anda Panda: ce haioasa esti!
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru iselin, ce dor mi-i de tine... ce ma bucur sa te vad... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Si mie...dar cum eu sunt carrier women, ma las asa, usor marginalizata si umilita de toti cei cu timp liber, iesiri, fara probleme, nema scoala...si mai apar si eu din cand in cand precum fiul risipitor, cel al lui Tudoran, nu cel cu vitelul sacrificat...
Ti-as scrie pe privat, dar nu vreau sa privez comunitatea declarata sau voyarista de reactii, deci iti scriu aici: o sa incerc sa caut reperele tale, coordonatele tale ca sa te sun, eu stau f prost cu sunatul pentru ca prin natura jobului vorbesc destul de mult de ajung sa ma doara maxilarul si urechile,
... deci vreau sa te sun sa te intreb daca nu ajungeti prin micul nostru MTL si ce mai faceti si cum ii merge lui V. si lui A., si felicitari pentru schimbarea de job macar de-ar fi pe placul inimioarei, etc!
carmençita spune:
Anda Panda, dar tu ce inaltime ai la 59kg, ca nu mi se pare mult? Delphina m- a dat gata cu cele 59 de kile la 1,70 cm. Depinde acuma de inaltime, dar parca ma faceti si pe mine sa mai vreau sa dau vreo 5 kile jos. Dar mi-e ca nu mai ramane nici o forma pe acolo ci numai oasele sau coastele.
Adevarul e ca de la o varsta(vorbesc de mine, nu stiu la voi cum e cu varsta), insa e o chestie stiuta ca organismul devine mai lenes, procesul de metabolism nu mai transforma suta la suta mancarea digerata, ce ramane se depune, voila! E un pic mai greu, insa chestia asta se poate compensa cu mai multa miscare. Ce sa zic, poate miscarea pe care o faci te ajuta sa consumi caloriile din organism, si sa arzi depunerile care in mod normal ar fi peste limita kg pe care le ai acum. Te asigur ca nici sa te mentii nu e usor, si pana la urma, marimea 6 nu e chiar de speriat.
Bafta oricum si numai bine, e vineri azi, yupiii!!!!!
Carmençita
Cristian 4 ani si Alex, 14 ani