Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MARIUCO, nu zici nica'? Ca alergi si tu cursa de 5k la marathonul de Toronto! Hai ma sa ne laudam ca asa ne motivam :))

In rest, de mancare eu nu zic nimic caci mananc ce-mi cade in mana, voir gura. De sambata imi intra "mon coach prefere" la regim. Si eu pe langa el asa putin,chiar daca acum simt ca nu am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

delphin, da, asa cum stii m-am inscris la cursa de 5k si m-am pus la cei ce o fac in under 29 min, parca!
asa ca de maine reincep alergarea, sper ca de maine dimineata, si fac numai 5 km, sa vad cat imi ia!
deci tot din 2 in 2 zile am sa ma antrenez si eu, eu alerg pe teren plat, nu fac dealuri Diana...
cursa va fi la Toronto, sper ca ajung in we urmator sa fac o alergare pe traseul actual, sa imi dau seama cum stau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani Robert!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

delphin, da, asa cum stii m-am inscris la cursa de 5k si m-am pus la cei ce o fac in under 29 min, parca!
asa ca de maine reincep alergarea, sper ca de maine dimineata, si fac numai 5 km, sa vad cat imi ia!
deci tot din 2 in 2 zile am sa ma antrenez si eu, eu alerg pe teren plat, nu fac dealuri Diana...
cursa va fi la Toronto, sper ca ajung in we urmator sa fac o alergare pe traseul actual, sa imi dau seama cum stau...

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Trop bien Mariuco! Sunt tare mandra de tine, si fii sigura ca ii faci sub 29. Va fii putin si strsul cursei, dar dac gasesti sa te tii dupa cineva ce are un ritm bun, sau sa te uiti departe, sa-ti fixezi puncte intermediare, trece repede si bine. Curse de 5 km nu am facute, desi nu ar fii rau.
Incearca in week-end sa alergi la ora la care va fii cursa, asa obisnuiesti corpul sa depuna efort si la ore neobisnuite pt. el.
N ai vraiment besoin sa alergi pe traseul lor, pastreaza surpriza descoperiri.Fa-ti tu un traseu de 5km de care sa te tii. Masoara cu masina, podometrul ala nu e mereu sigur,are ceva erori. Eu mi-am masurat traseul cu 2 masini diferite ca sa vad cu exatitudine.

Eu am inceput sa fac ceva progrese de cand am reiceput sa alerg. Prima zi cand am facut 8 km, am facut un timp..vai de steaua mea, mie si rusine sa-l spun. Apoi am alergat aproape 6 si la fel...timp moyen. aseara m-am dus din nou pe 8 caci avusesem o zi oribila cu copii acasa, rezultat de alergatura, 4 minute mai putin ca data trecuta...c'est bien, dar nu in timpii pe care ii aveam acum 7 ani. De ajung iar acolo, ma declar satisfacuta. AM facut o cursa de 10km in 56min. tinereturi nene!!!

Mergi la inceput

am iesit azi, dar prea tarziu, a fost f cald, eu neantrenata de 10 zile, am zis ca imi dau sufletul alergand...
3.11 mile, care is un pic peste 5 k i-am facut in 29 de minute.
Am voie cu muzica in urechi? ca eu ma contrez la muzica, mai mult cred ca meditez, ca pur si simplu zone out, si alerg gandindu-ma la altele si nu la distanta.

Eu am runkeeper pe telefon si ma gps ca distanta...

8k, esti tare rau de tot... cel mai mult am sarit peste 6km, dar am intrerupt cu vacanta si asa ca o iau iar incet...

La multi ani Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mersi mikiion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

am iesit azi, dar prea tarziu, a fost f cald, eu neantrenata de 10 zile, am zis ca imi dau sufletul alergand...
3.11 mile, care is un pic peste 5 k i-am facut in 29 de minute.
Am voie cu muzica in urechi? ca eu ma contrez la muzica, mai mult cred ca meditez, ca pur si simplu zone out, si alerg gandindu-ma la altele si nu la distanta.

Eu am runkeeper pe telefon si ma gps ca distanta...

8k, esti tare rau de tot... cel mai mult am sarit peste 6km, dar am intrerupt cu vacanta si asa ca o iau iar incet...

La multi ani Robert!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Ai voie cu muzica, cum sa nu!
Si cum ai zis ca ai runkeeper pe tel, l-am scormonit si eu pe-al meu, si am dat si eu pe gps cardio entraîneur, muzica si alte alea.Bon eu mi-am gasit un fel de saculet pe care il pun in bandoulière si nu il simt, caci in borseta de brat pt. Ipod nu intra.
Si astfel echipata am tras un 11.4 km intr-o ora si 13 min. Timpul nu e bun, insa sunt multumita ca am venit alergand acasa fara sa-mi dau sufletu, avand in vedere ca am reluat de o saptamana dupa o pauza de mai bine de 6 luni.
Sunt multumita, insa mai am mult drum de facut! Sper doar sa-l duc la bun sfarsit inainte sa inchida les arrivées!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Hai Maru si Delphin, sa nu ne uitati cand o sa castigati premiul. Se televizeaza marathonul, sa va vedem si noi? Mai dar ce de sportive avem printre noi...
Anda Panda, multi ani pentru baiat, sa inteleg ca el e cel mai mic sau cel mai mare din clasa? Cu tortul, lasa nu-i bai. Eu mai ma compatimesc singura cand mai vad cate o "slabatura" pe care hainele stau atarnand ca pe un umeras, nici o forma acolo si imi zic in gandul meu ca nu vreau sa ajung chiar asa.
Am avut invitati niste prieteni, am gatit pentru ei, ea e americanca si incearca sa slabeasca, si imi zicea ca daca ne abtinem si nu mancam macar din cand in cand ce ne dorim, atunci ce viata e asta? Ca nu reusesti mereu sa faci ce iti dorestu, in general, la servicu, sa mergi in concediu unde intradevar ti-ai dori, sau nu-ti permiti mereu sa cumperi ceea ce ti-ai dori, asa nu reusesti niciodata sa faci ce vrei. Sa zic ca am facut salata boeuf cu maioneza de casa si am mancat si eu?
Pana la urma nu-i asa bai, mai multe legume si piept de pui fiert decat mayo, dar era buna tare de tot.
O zi buna,
Carmençita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput

carmencita, nu se castiga premiu, e open race... adica te duci pentru gloria personala!

am facut capitol nou! imi cer scuze ca nu am timp sa il bibilisesc...

Mergi la inceput