Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 18
Anda Panda spune:
carmencita, cit de des maninci? ma gindesc ca daca sari peste mese, atunci da, iti vine sa maninci toata oala cu sarmale.
eu cind simt cit de putin ca mi-ar fi foame sau ca o sa mi se faca foame, in secunda aia manic ceva care se incadreaza in dieta, si in felul asta nu mi se face nici foame, nici pofta. nu spun ca sint "de fier" insa daca pot sa ma abtin macar pina ajung la tinta, ar fi o treaba.
carmençita spune:
De mancat mananc mesele principale, incerc sa nu mananc dupa ora 6, iar intre mese mai rontai cate ceva, soia, amande(pe care le numar 10 calorii pe bucata), imi mai fac o canuta de kefir cu cereale, sau vreun fruit ceva acolo. Insa pentru ca gatesc si ai mei vor mancare romaneasca gatita ca la mama acasa, gatind tot imi vine asa cateodata sa gust cate un pic si pentru ca e bun gust pana se termina oala.. In general mananc sanatos , fara grasimi, salata cu carne fiarta dar mai dau in strachini uneori. Maru, stiu ca si tu gatesti mult, tu cum faci, sau tu nu gusti toata oala?
Carmeçita
Cristian 4 ani si Alex 15 ani
maru spune:
Carmen, eu gatesc mult si fac si dulciuri. Dar si alerg. Adica luni seara in general fac dulciuri (clatite, tarte cu fructe, etc) si mananc, nu ma incurc. Acu, nu mai mananc cum mancam inainte, dar 4 clatite tot inhalez, fara drept de apel. Marti imi iau iaurt la mic dejun si multe fructe sa mananc peste zi.
Am grija ca pranzul sa fie high in proteine si atunci am energie seara sa alerg. Miercuri gatesc din nou, pentru ca se termina ce am gatit duminica. Gust, depinde de ce le gatesc. Joi repet rutina de marti. Vineri tin post de regula, depinde de ziua care o am la servici, tin post mai sever ori numai de carne. Asta daca nu ies in oras cu colegii.
Vinerea seara din nefericire e seara de macaroane si branza, asa ca sambata dimineata alerg. Sambata seara merg la inot. Sa zic ca sambata e ziua de fast food la noi in casa? deci ...
duminica gatesc... seara alerg...
Nu stiu cat te ajuta, eu sunt multumita de rezultate. Nu mananc intre mese, dar toata dimineata ma lungesc cu un grande green tea. Cate o data si dupa amiaza...
am 128 de pounds la 160 de cm inaltime si sunt multumita acum. Imi place mancarea, imi place sa mananc out, imi place sa gatesc, dar realizez ca nu imi mai trebuie atat de mult ca inainte.
Sunt mai atenta la ce imi cere corpul. Daca ma simt extraobosita la servici, imi dau seama ca imi lipsesc carbsii, si ma duc si imi iau o bagel cu cheese de la tims... apoi am energie sa mut muntii.
Mananc multe fructe si multe legume, mai ales la servici, unde sunt taxata de doctorii ce ii coordonez daca nu mananc echilibrat.
Anda Panda spune:
eu nu sint asa norocoasa ca voi. adica nu scot carbohidratii si zaharul definitiv ma fac cit Casa Republicii.
am metabolismul prost cred si de cind am avut a2a nastere parca e mai nasol. la ambele sarcini am avut de fiecare data 30kg in plus. prima oara am slabit tot, de data asta, tot o lungesc..... mai am vreo 3kg jumate....
TOT ce maninc pun pe mine. chiar daca tin dieta si doar gust, ("o gura" si aici nu exagerez cind zic asta) stagnez cu succes.... ceea ce eu nu vreau, pt ca vreau sa mai slabesc.
dieta care o tin e montignac, este o dieta in care sigur slabesc, fara sa imi numar caloriile, insa e neiertatoare daca calc pe bec.
am incercat sa merg la sala, sa trag de toate fiarele si sa alerg pe banda pina imi las sufletul insa cu moderatie sa maninc si carbohidrati. nu a mers, ori stagnam, ori ma ingrasam....
maru spune:
eu am slabit incet incet. intr-un an si jumatate am slabit 40 de pounds si mai bine.
am avut atatea stagnari ca nici nu ma mai asteptam sa slabesc ever!
cand am intepenit la 150 de pounds am zis ca daca scad si vad 140 si de pounds o sa fiu fericita. Am stat la 145 de pounds jumate de an. Cum am schimbat rutina, cum am slabit.
Acum nu mai am nevoie sa slabesc, si de aia mananc in functie de nevoile organismului.
alerg in medie 6.1 Km in 35 de min. Stiti cate calorii se duc? undeva la 400, depinde de viteza, mai mult sau mai putin de 400 de calorii. Jenant, nu? tinand cont ca o mocha si o gogoasa de la tims depasesc lejer cele 400...
delphin spune:
Go Maru, go!!!
eu sper din tot sufletul sa ma intorc din aventura mea canadeza su cele 59kg cu care am plecat! Sper! Si mai sper sa ma pun pe alergat serios ca ma vede D-zeu la Semi-marathon la sf. lui octombrie. Chit ca am sa fac mai mult marsh de cat alergatura, dar tot il fac! Trebuie asa pt. mine!
Mi-a placut Canadezia, mai "viu"!!!!!
Ica 1975 spune:
nu stiu daca cineva din Ca isi mai aduce aminte de mine
Anda, tu cum faci sa-ti alegi la magazin ce e bun sa mearga in cos? Ca eu intre toate ingredientele necunoscute si guam-de-nu-stiu-ce ma blochez. Montignac a mers si la mine acum cativa ani, intre timp am pus totul la loc, ce-i drept, pe bune. Si n-am mai fost insarcinata ca tine de la ultima dieta si pana acum. Am constat si ca nu mai pot sa respect anumite combinatii.
Maru, tu ce mamanci cand tii post? De unde iei proteine? Afara de tofu pe care eu nu stiu cum sa-l gatesc si nu-mi prea place plain ar mai fi quinoa. Altceva?
Eu constat ca nu pot renunta in ultimul timp la carbohidrati si ca nici nu mai pot urma o dieta ca in alte timpuri. Cum fac?
Anda Panda spune:
ica, sa fiu sincera gatesc mult acasa pt ca produsele din magazinele alimentare aici sint pline de guar gum, maltodextrina...etc..., care au INDICE GLICEMIC 100 (!!!!) enorm, parerea mea.
ca si lactate (smintina si iaurt) prefer marca de la produse biologice ORGANIC MEADOWS. de la brinzeturi, iau mozzarela (nu bocconcini....etc....) e o mozzarela o bucata doar in punga de platic cu zer inauntru. mai iau brinza frantuzeasca cind gasesc la superstore coeur de lion, am uitat ce tip de brinza este, e feliata, cam din categoria "brie"; untoasa, mai fac si senvisuri pe grill cu naan si brinza asta si innebunesc copiii .
pt ca e vara, maninc f multe salate cu pui, cremvusti, ou fiert. pui la cuptor, gratar...etc. am mincat somon la cuptor (in folie de aluminiu) cu asparagus facut la abur. Foarte des, o data pe sapt fac salata de vinete.
mai am un mag de polonezi nu chiar aproape dar pt ca e f bun si ieftin ma duc o data pe sapt sau la 10 zile sa iau mezeluri. sint exceptionale. nu ma intereseaza daca au vreun conservant sau vreo porcarie. la astea fac rabat si sint ok asa. stiu ca ar trebui sa maninc si mai sanatos, pt ca acum sint ok cu kilogramele, desi AMR 3kg, tb sa ma "adun" si sa incep o campanie extra low fat. am procent de grasime 30 la suta, adica sint slaba (sa zicem) dar grasime pe abdomen, si pe fund. cred ca monti tinut corect si cit se poate de scazut in grasimi + mai putin cardio si mai mult exercitii pt intarirea musculaturii ar face minuni, insa pe partea cealalta sper sa imi gasesc serviciu si din momentul ala... cu Dumnezeu inainte, ca nu o sa mai am timp nici sa beau apa.....
daca vrei idei de meniu vino la "nord americancele slabesc" sau la "monti un stil de viata" sau cam asa ceva ii zice.....
o zi buna va doresc
Ica 1975 spune:
Anda, multumesc! Vin, vin cum sa nu ... dar nu-i aici cu nord americancele? Am sa intru si la monti ... cine stie cand. Adevarul e ca sunt in lipsa de timp si nu-mi permit sa citesc la mai multe subiecte
olim spune:
fetelor, am auzit la stiri ca la voi la Washington a fost cutremur de 6 grade, sper ca sunteti toate bine