Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 12
delphin spune:
Maru, nu zic ca Asics sunt cei mai buni pot fii foarte bine si nike-ul. Mergi in magazin, incearca tot ce e running shoes si fa-ti o parere in ce te simti mai bine. Apoi mergi pe net si vezi ce preturi gasesti. Nu uita sa tii minte marimea si modelul.
ca fapt divers, nu degeaba asics e sponzor principal la toate competitiile running...maraton etc. Gaseste timp sa mergi saincerci.
delphin spune:
http://cgi.ebay.com/ASICS-KAYANO-17-WOMENS-RUNNING-SHOES-sz-7-5-140-/160602403336?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item2564a63208#ht_1086wt_1139
ca sa-ti faci o idee
Marcella777 spune:
Awww, ma apuca disperarea cand vad ca va luptati cu cate 5-6 kg. Nici nu imi vine sa mai fac ceva in acest sens, avand in vedere ca eu am de dat jos cam 30...si asta fara vreo sarcina..cel putin niciuna finalizata :((( Am incept sa merg la sala de putin timp, dar inca nu m-am focalizat. Am mers cam o data pe saptamana, ceea ce nu e suficient, nu?
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marcella777 Awww, ma apuca disperarea cand vad ca va luptati cu cate 5-6 kg. Nici nu imi vine sa mai fac ceva in acest sens, avand in vedere ca eu am de dat jos cam 30...si asta fara vreo sarcina..cel putin niciuna finalizata :((( Am incept sa merg la sala de putin timp, dar inca nu m-am focalizat. Am mers cam o data pe saptamana, ceea ce nu e suficient, nu? |
Marcella bine ai venit la subiectul nostru. O data pe saptamina e cam nimic, dar este un inceput. Eu merg regulat la sala (5-6 ori pe sapt cite o ora) de vreo 5 ani si pot spune ca de abia dupa 3 ani au inceput sa se vada rezultatele. Insa numai sala nu e de ajuns, trebuie si sa reduci portiile, sa maninci sanatos, sa bei multa apa, etc. Si mai conteaza si ce faci la sala. Fa-ti un program de ars calorii, combinat cardio cu forta.
delphin spune:
Bun venit Marcela...Si continua ceea ce ai inceput! Daca ai timp mareste frecventa la sala, daca nu, incearca in masura posibilului sa mergi cat mai mult pe jos. Un inceput e cardio...apoi restul sportului.
In cazul in care vrei un regim care stiu sigur ca da rezultate, te pot ajuta. Sunt fete care l-au incercat cat de cat aici, eu inclus, si am fost multumite.
Dar, caci sigur e un dar, trebuie vointa! Noi suntem aici ca sa te sustinem, ca sa ne sustinem reciproc.
eu una, incerc sa ma apropii de inceputul regimului..duminica e startul cred la mine, cel tarziu luni, termin ce e prin frigider acum si ce trebuie mancat ca sa nu arunc si apoi GO FOR IT.
Sport chiar nu mai am timp sa fac :(((. azi de dimi de la 7 pana la 16H30 nu am avut timp sa respir pt. mine. Am baut totusi o cafea la o clienta
MARIUCO ti-ai luat "papuci"?
DANA cat a mai ramas din numaratoarea ta inversa? Ti-ai luat costum de baie?
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Bun venit Marcela...Si continua ceea ce ai inceput! Daca ai timp mareste frecventa la sala, daca nu, incearca in masura posibilului sa mergi cat mai mult pe jos. Un inceput e cardio...apoi restul sportului. In cazul in care vrei un regim care stiu sigur ca da rezultate, te pot ajuta. Sunt fete care l-au incercat cat de cat aici, eu inclus, si am fost multumite. Dar, caci sigur e un dar, trebuie vointa! Noi suntem aici ca sa te sustinem, ca sa ne sustinem reciproc. eu una, incerc sa ma apropii de inceputul regimului..duminica e startul cred la mine, cel tarziu luni, termin ce e prin frigider acum si ce trebuie mancat ca sa nu arunc si apoi GO FOR IT. Sport chiar nu mai am timp sa fac :(((. azi de dimi de la 7 pana la 16H30 nu am avut timp sa respir pt. mine. Am baut totusi o cafea la o clienta MARIUCO ti-ai luat "papuci"? DANA cat a mai ramas din numaratoarea ta inversa? Ti-ai luat costum de baie? |
11....si am deja vreo 4 costume.
Anda Panda spune:
podeanu, nu tb sa iti iei lectii de role. cauta lectii de patinaj pe gheata.
mai la mine e o problema cu pantofi de mers/alergat, ca .. sa fiu sincera am nevoie de ambele , ca la sala alerg ca o capra (de munte) si in rest merg mult pe jos, in weekenduri, la mall ..etc...
marcella, ultimele 5-6 kg sint cel m greu de dat jos, pt ca in principiu deja esti "obosit" de atita dieta si abtinere si...etc....+ ca si organismul pe partea cealalta face feste, e incapatinat...
vaz ca m-ati pus la catastif. bravo, imi sta bine.
spovedeala: weekendul trecut am fost intr-o vizita la o tanti care o iubesc mult pt ca face niste placinte deosebit de bune si i-a impletit un costumas lu fi-mea. si ca semn ca o iubesc, am muncit la 5 bucati de placinta cu brinza si o bucata de placinta cu mere.
acu. aviz amatoarelor. in weekend e "dada day". matusa-mea e la mine in vizita si ma impinge sa facem un tort diplomat pt al meu sot. io zic "nu si nu". da ma gindesc ca o data pe an e "dada day" + ca matusa-mea ...cine stie cind o mai vad.... As putea deci sa fac tortul dar sa nu maninc .
In fine.... vroiam de fapt sa va zic ca daca aveti prajituri in fatza ochilor cu aceasta ocazie, sa nu le mincati, da?????
.... ca daca le mincati eu zic sa schimbam topicul.
maru spune:
draga mea delphin, mi-am luat! de la nike, am probat vreo 5 perechi pana i-am gasit pe aia care mi-au venit bine! Asa ca in seara asta am alergat/mers 5.25 km!
sunt atat de mandra de mine, de n-ai idee!diferenta enorma cum ma simt cu noii papuci fata de ce aveam eu (de la Curves, bleah)
acu, care ar fi beneficiile alergarii ? (ca eu alerg ca imi place ca pot, si ca imi place oboseala de dupa...
carmençita spune:
Marcella, eu zic ca si numai ca ai intrat la subiect si ai scris inseamna ca ai facut ceva, esti pe drumul cel bun. 20 de kg nu sunt asa greu de dat jos, ultimele 5-10 kg e mai complicat si de mentinut.
Imi aduc aminte ca am vazut o emisiune, candidatii erau supusi la diferite metode de slabit, diete, exercitii fizice, iar.la sfarsit dupa ce fiecare slabise, mai mult sau mai putin li s-a dat un sac de greutate echivalenta a greutatii pierdute. Erau unii care abia trageau dupa ei, tarau ditamai sacul, iar morala era ca acea greutate era inainte dusa pe picioare. Mi s- a parut interesant, dupa cum se vede mi-a ramas in memorie.
Vin si eu sa pun intrebarea, ca si Maru, insa un pic extinsa. Care sunt consecintele exercitiilor fizice pe termen lung? Sunt muschii care se dezvolta, in functie de anumite exercitii, deci la alergat si la urcat scari de ex. se dezvolta muschii picioarelor. Stiu ca inotul e cel mai complex, dezvolta toti muschii, dar cum e cu aparatele, de exemplu eliptica? Dana si Diiana, va invitam in mod special la discutie, voi ce parere aveti?
E iar vineri, yupiii, hai ca trece rapid si vine sambata.
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
delphin spune:
Bravo Mariuco!!!!!
Pai beneficiile...deja moralul! Face tare bine la moral...e o ocazie sa fii singura cu tine si cu gandurile tale, apoi e ai sa vezi fesierii si coapsele conturanduse frumos, bratele si abdomenul. Si apoi creste conditia fizica..