Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

INA...ca de obicei: ser, aspirat si niste picaturi care sa usuce.

Va las niste filme de aseara- am avut seara de folk:))

http://www.youtube.com/watch?v=dmofcS5LNuM

http://www.youtube.com/watch?v=U_yBQnue7VU

Cred ca il duc la Sibiu la ArtMania. Asa tare as vrea sa ajung, cel putin in ziua cu Tarja Turunen.

you will rock us! foarte misto sa ai un tata entertainer!
ari e cu microfonul doar si striga "amataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa", ce inseamna, habar n-am!

ce costumase culori alegeti pt vineri-la Domnul cu flori?

noi suntem fata de anul trecut galben+mov, anul asta alb cu roz pal.+fes d-alalucrat in zebrele, foarte fain.

stiam ca si anume coltul de paine e pentru ca sa ma iubeasca soacra.
dar in fine imi asum aceste tipuri de "retete" ca eu v-am provocat, in fine...hai radeti radeti.

Bianca Ioana.

tocami rataram o invitatie in afara de Paste, pt ca n-am pasaportul lui Ari facut.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Tatal nu mai stie sa cante la chitara. Dar stie fra'su, adica unchiul. Asa ca tot e bine:)).

Ne-am distrat si noi utin aseara. De abia asteppt sa plecam cu cortul si sa stam la foc seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - azi sunt cam besmetica si nu prea am priceput ce ma intrebi tu acolo

operatiunea de vopsit oua este la gradi
cu ce feluri de vopsele - nu stiu, voi vedea la 4

ce faci cu catelul la terminarea programului? sa inteleg ca ilincuta va fi un copil ultra-mega fericit astazi?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gianina, oualelele io stiu ca se vopsesc fie cu vopsea de-aia de tipografie (toxica, pacatoasa si patacioasa, da face cele mai frumoase oua ) - la care am renuntat - fie cu vopsea de-aia la plic, din supermarket. Io am vrut sa organizez sa vopsim impreuna, dar Ilinca sigur ar vrea sa frece ouale alea nonstop, asa ca....numai vopsite nu ar iesi. Ouale nu, copilul si intreaga casa - da. Asa ca ma gindeam sa mai amin un an. Si credeam ca tu ai gasit ceva vopsea de oua care ori se usuca instant ori prinde numai pe oua, in rest e lavabila . Daca operatiunea e la gradi...ma dau batuta

Da, Pisilinul va fi un copil mega fericit astazi, iar eu o mama stresata iar ciinele un ciine oropsit, ca nu-i plac copiii. Dar asta este, o sa supravietuim cu totii

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sunt f. f. nervoasa/bulversata/ disperata, la limita leshinului, imi bag picioarele in toate, nu exista normalitate si dreptate pe lumea asta. Poate nici pe cealalta
Va urez de pe acum "sarbatori fericite!", multumesc anticipat de urari pentru Phiphi...caci nu cred ca mai am stare sa intru, sa scriu etc. Incerc sa-mi adun mintile ca nici nu pot sa va explic cum ma simt, parca am primit o leuca in cap, sper sa n-o iau razna

Mergi la inceput

ilinca- ce s-a intamplat?
te putem ajuta cu ceva?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

pisigri - vopseaua tipografica nu mai este ce-a fost odata (ma refer la toxicitate, ca oualele ies... beton)
acum exista vopsea pe baza de apa care se foloseste pentru ambalajele din industria alimentara si care are toate certificatele si alea-alea ca nu-i toxica (buna de mancat nu-i , ce-i drept)

iar cu operatiunea asta facuta acasa... nu stiu ce sa zic ca eu nu mai am de tare mult timp emotii ca vai hainele, vai peretii/canapeaua... ca noi ne acuarim zilnic si exersam si pe ouale de jucarie, si pe cutii/cutiute, piese jucarii...(desigur toate se petrec in timpul mesei)

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Adica vopseaua aia vinduta de tigani, in folie, e "buna"?

Mergi la inceput

Ilinca, inca o data, imi pare rau. Dar nu dispera, poate se mai poate face ceva....

Vreau sa va pun un link, e o postare de pe un blog (superb) care mie tare mi-a mai placut.
http://navelgazingmidwife.squarespace.com/navelgazing-midwife-blog/2011/4/6/that-frustrating-part-of-mommyhood.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

tufete, imi cer scuze ca v-am speriat, Phiphi e bine, noi suntem bine...e vorba de f@#$%a aia de bursa doctorala, nu pot sa dau detalii acum ca simt ca-mi pushca venele-n cap si nici eu nu am detalii, numa ne-au palit asa din senin cu un "anunt", nu mai is buna de nimic, n-am chef de nimic, incerc sa ma redresez dar frustrarea si neputintza is tare mare, stiu ca vorba aia "bine ca suntem sanatosi", clar, nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, vorba aia, dar sunt...nu stiu, mi-am si luat un pachet de tzigari si abia astept sa ma ascund undeva sa-l dau gata pe tot.
Oricum imi revin eu din shoc cumva si nu ma las pana nu vad care e exact faza si ce se poate face dpdv legal, dar m-am saturat sa nu-mi iasa nimic din prima si de altfel ma tem ca asta nu-mi va iesi nicicum si gata. Scuze inca o data daca v-am ingrijorat si scuze de dezlanare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ziua buna,cucuiete!
Nu vreau sa cred ca Ilinca va uita de noi pt o perioada, imi pare rau ca e asa de nervoasa, cred ca e si un motiv intemeiat, sper sa se poata rezolva situatia....

Vopsiti oua....ce fain, intotdeauna mi-am dorit sa vopsesc si eu, asa cum faceam cand eram in Romania, insa nu aveam timp niciodata pt ca munceam inclusiv in ziua de Inviere pana spre seara, deci imi luam gandul,acum doi ani eram in spital ca nasteam, anul trecut iar am lucrat...dar anul acesta nu imi mai scapa ouale, va trebui sa le vopsesc, sa vad ce vopsele voi gasi pe aici in comert.
Miel insa nu cumpar ca nu e genul nostru de carne.Asa ca ce s
a va doresc fetelor, "succesuri" la pregatit produse pascale, sa va cresca cozonacul, sa faceti pasca buna etc etc

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput