Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc din nou tuturor tufetelor care s-au alaturat urarilor de bine pentru Sophiphi si va invit la o noua tura de poze (de data asta cu dedicatie speciala pt. Geanina)
De fapt primele 4 poze sunt mai vechi, de cand am redecorat peretii (de unde era sa stiu atunci ca n-o sa ne permitem o zugraveala noua prea curand:)))); restul din parc de aseara. In pozele anterioare nu stiu daca ati remarcat succesiunea "deget spre lumanarea aprinsa"-"plaaans"- asa a facut Sophiphi cunostinta cu focul, saracuta, a facut bashica pe deget
Ma duc ca trage de mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, faine poze, am admirat din nou ghidusia din ochii Sophihiei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io am admirat ghiocica Sophiphi la plimbare

noi am vazut filmul cu BBii, s-a uitat Izia pina aproape de sfirsit, timp de o ora. Azi am exersat cintecele in engleza, va dau si voua linkul, daca va intereseaza: http://learnenglishkids.britishcouncil.org/fr/songs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani Sophia si Ana!Am vazut-o pe Sophia, tare dulce mai e sau cum zice Theo cand ii place ceva mult de tot: oau, oau.Noi ieri ne-am intors de la socrii, azi am stat si am lenevit si am iesit la un film.Theo a ramas la bunici si mergem vineri sa-l luam.Ii place mult acolo, e innebunit dupa cocosi.Aveam emotii,pt ca e prima data cand sta fara noi atata timp.Azi am vb la telefon.Ma duc la nani, ca maine la servici, o luam de la capat cu treburile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Hristos a inviat!

N-am apucat sa citesc nimic, am intrat repede sa vad pozele de la ziua lui David, de la Florii cu sarbatoritul tati de Ana, de la actiunea de caritate a Olishkai si pozele lui Monnvas.

Olga, chiar esti o zana buna, asa un suflet mare si altruist n-am mai intalnit, e o trasatura din familie pentru ca si fratele tau e un suflet ca painea lui Dumnezeu. O mare de pentru implicarea si energia depuse, aseara cand povesteai nu-mi venea sa cred cat de mult s-au bucurat copiii la lucruri atat de simple. Bravo si lui Wilmark ca s-a implicat sincer (btw n-are deloc aere de vedeta)

Monvass, sun superbe pozele din Bruxelles, cum v-ati adaptat?

Pisik, cunosc sentimentul Mie mi-au marit salariul exact dupa ce am ramas gravi (ei nu stiau), ceea ce mi-a prins foarte bine la indemnizatie, chiar si redusa, insa in prima zi de serv. am aflat ca situatia in firma nu mai e atat de roz cum am trait-o eu in vremurile bune si in fiecare zi ma tot gandesc in ce directie s-o iau...

In rest, ne-am distrat ieri foarte bine la ziua Katherinei, Gaza se tot plangea ca n-are spatiu si cand colo e un superb apartament spatios si amenajat cu stil drept in buricul Bucurestiului, am vazut-o si pe Maia lui Saby, toata gashca super-faina, iar Gazu a facut atmosfera si a iesit o super-petrecere!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

HRISTOS A INVIAT!

La multi ani fericiti ghioceilor dragalasi sarbatoriti in ultimile zile!

Am vazut poze superbe cu Sophiphi

Mie nu mi-a mers internetul acasa, ce rau este fara atatea zile

Eu anul asta nu m-am agitat cu pregatirile, ca am fost numai plecati si ce bine m-am simtit sambata in loc sa stau in bucatarie m-am plimbat cu copiii

Am petrecut tare bine, am fost la tara in prima zi, Lucian s-a simtit in largul lui, a alergat dupa tote animalele, e innebunit dupa ele, ce-a mai pupat puii mici de gaina, numai puteam sa-l iau de la ei.
Si ieri am fost la gratar cu nasii lui Luc si la fratele meu, la soacra-mea si suntem gata odihiti azi la munca

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Hristos a inviat !!!
La multi ani pentru doua fetite superbe si tare dragi mie: Sophiphi si Gazulina
Noi am colindat pe unde am nimerit, adica am fost la ai mei vineri-duminica, iar duminica la pranz ne intorceam in bucuresti sa petrecem cu socrii; asa ca ne-am plimbarit bine, ne-am odihnit, mutzu a avut oarece problemute cu maseluta cat am fost la ai mei, si cu ceva scaune proaste de la ea, dar macar am scapat fara febra mare. eu am si azi liber, e curatenie generala la mine acum, o am si pe tanti care freaca de zor prin bucatarie, eu mai aranjez din lucruri , adica le pitesc prin sertare la locul lor; si ne pregatim de botez, sambata e botezul lui Sasha.... deci o sa avem musafiri la greu, si la mine si la ea acasa. Nu ramane nimeni peste noapte, chiar daca eu m-as fi bucurat sa mai stea bunica si varul meu.... ca tare rar ne vedem. Si nasicii mei vin tot asa pe fuga.... eu tot mai sper sa-i conving sa ramana la noi macar o noapte... dar vin fara puiut asa ca "ii arde" sa ajunga la el cat mai repede.
multi pupici la toata lumea, va citesc cu mare drag, chiar daca mai sar 2-3 pagini, si abia astept sa am mai mult timp de stat la barfa (probabil pela servici, ca gasesc eu o modalitatae s astau la un calculator... dar dupa 11 mai, sa termin si eu cu nebunia aia de examen, de care abia astept sa scap... dar nici nu ma da stresul afara din casa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Adevarat A Inviat!Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Evei!Imi pare rau ca nu am avut timp sa intru chiar de ziua ei, si nici macar in prima zi de sarbatoare, va salut acum, insa!Incepand de vineri seara am avut musafiri, au venit niste prieteni din Iasi cu cei doi copii,asa ca va puteti inchipui cam ce a fost la noi...cei mici abia pe la 12 noaptea au adormit, iar pentru ca mie nicio cofetarie nu a vrut sa imi faca tort imbracat in martipan cu hello kitty (doar simplu, cica)- pentru ca aveau comenzi infinite de pasca si cozonac, am stat pana la 3 dimineata facand tortul pentru Eva.Atata i-am povestit ca o sa vina ziua ei si mami o sa ii faca tort, incat nu puteam sa o las fara...Sambata am alergat dupa cei mici, printre picaturi am mai facut cate o salata sa pun si eu ceva pe masa (planul initial era no party, apoi mi-a mai spus si vecinul parintilor mei, care e preot,sa nu fac nicio petrecere de Sf Ghe, chiar daca e doar in familie, dar in cele din urma a iesit un adevarat haos) si am vorbit la telefon, care a sunat toata ziua.Aparatul mi-a jucat feste si nu am putut descarca nicio poza decat azi, de altfel nici nu prea am avut timp sa petrec pe laptop, pentru ca am fost numai in vizite si la tara la bunicii mei,azi e prima zi de Paste petrecuta acasa.Am trimis cateva linkuri cu fotografii pe mailul comun, am pus o multime, numai bine sa va plictisiti de noi pt o bucata de vreme La multi Ani cu mare intarziere si celorlalti sarbatoriti dela ultima mea interventie, am admirat-o pe Sophiphi in cele doua rochite absolut minunate si pe mami a ei care arata foarte, foarte bine, nuanta asta e par este de-a dreptul superba, Ilinca. Ma bucur ca ai reusit sa treci peste supararea de zilele trecute si ca te-ai dedicat complet Sophiei de ziua ei!Hai ca si eu sunt la fel de nevorbita, si voi clar inca petreceti,ca abia mai scrieti pe-aici!Va pupam!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vizionat toate pozele cu dragamik! Pentru mine Eva e numero 1 in top "podoabe capilare fetitze", are parul ei o textura si o stralucire de zici ca e mereu proaspat iesita de la salon. E o scumpa si o frumoasa si ce alura de copil mare are! Dar ce tort apetisant ai facut, anamariame, am salivat ca un bulldog! Si ce aranjamente de lalele interesante erau prin curte pe la strabunici...Bine v-ati distrat, se vede din poze!
Tufetele celelalte oare mai chefuiesc? Sau s-au intors la lucru? Anaan, cum au iesit sarmalele sotzului?
Ela, poze de la ziua Gazulinei nu aveti? Cine a facut poze? Gazaaaa, vreau poze cu "surioara" Sophiei!
Sophiphi abia azi a primit vizita fetitei din vecini, dupa ce a strambat din nas si a fugit cand a vazut ca are musafiri (a stat ascunsa vreo 5 minute, tot pandea si iar fugea, in timp ce fetita era disperata sa se joace cu ea:)) apoi s-au distrat tare bine. Acum vad ca a imprastiat bucatele mici de plastilina in toata camera si s-a lungit pe podea cu degetele-n gura...i-o fi somn; ce sa fac, de la 13.30 tot incerc s-o adorm si pace, acum n-are decat sa adoarma singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vizionat toate pozele cu dragamik! Pentru mine Eva e numero 1 in top "podoabe capilare fetitze", are parul ei o textura si o stralucire de zici ca e mereu proaspat iesita de la salon. E o scumpa si o frumoasa si ce alura de copil mare are! Dar ce tort apetisant ai facut, anamariame, am salivat ca un bulldog! Si ce aranjamente de lalele interesante erau prin curte pe la strabunici...Bine v-ati distrat, se vede din poze!
Tufetele celelalte oare mai chefuiesc? Sau s-au intors la lucru?

Da, asa e! Eva e o frumoasa si desteapta. Ii place si lui Vladimir:D. Aproape ca e a nostra:)

Mergi la inceput