Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAAN, . Am murit de placere citind laudele tale la adresa Anei, dar povestind de boli am uitat sa iti spun. Va pupam mult! Ne-ati lipsit saptamana trecuta, eram pregatiti sa va vedem

ILINCA, e bestiala Sophi, si ce par lung areeeeMai vrem poze

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mi-a placut maxim iepuroiul din baloane, e talentat sotul tau la chestii de dustrat copiii, se vede. Si imi place aerul vostru relaxat din toate pozele. In ultima poza e de revista Phipholina

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va las o tura de poze (cu dedicatie speciala pentru novus, desigur; urmeaza curand dedicatia pentru Geanina;)):2 ANI.

Superba Sophiphi, e o domnisoara delicata, ii sta tare bine cu rosu... iar rochita ii vine ca turnata
Si mami ei e la inaltime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

La multi ani, Sofie!
La multi ani, Ana Katherina!
Sa fiti sanatoase si multe bucurii sa va aduca viata!Sa aveti parte de mult noroc si de o copilare frumoasa!

Hristos a inviat tuturor mamicilor si familiilor lor, sa aveti o sarbatoare frumoasa, liniste in suflete si armonie in casa! Va pupam cu drag si va imbratisam, speram ca iepurasul v-a umplut cosul cu oua de ciocolata chiar daca nu se consuma in cantitati imense....speram ca aveti vreme frumoasa, speram ca supararile s-au evaporat....si ca totul e bine.
Paste fericit!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani Sophia Diana!!!
La multi ani Ana Katherina!!!

Pasti fericit si linistit tuturor, D-zeu sa ne lumineze si sa vegheze asupra noastra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ilinca, ce sa zic, rochita ii vine bestial , pe bune mai fain decat ma asteptam, eram stresata de culoare un pic dar e dementiala Sophihi
Si tu arati de milioane, ce pantofi super faini ai , ce mai sunteti top modele fotogenice !!

Cum ati petrecut fetelor?

Noi am umbat si am consumat o gramada de scutece pt ca Ada a facut diaree, vreo 10 scaune moi, nu chiar apa dar pe aproape
Acum e bine, sper sa-si fi revenit, am urmat ca de obicei indicatiile pretioase ale medicului nostru de garda, dna Mada careia ii multumesc inca o data

Bine, stare generala d-soarei nu a fost afectata, ba din contra a fost mai activa si plina de perle ca de obicei, mai nou ea locuieste in orasul Ada , no ce sa zic, s-a prins fata ca stam in provincie dupa ce am fost la capitala

Anaan, cum au fost sarmalele buclucase ?

Pisik, voi cum sunteti ? sper ca mai bine si pregatite de petrecere !!

Olishka, voi cum ati petrecut ? abia astept pozele

tuturor !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata fete!

Eu va spun: Adevarat a inviat!

Am intrat mai mult sa urez fetelor frumoase: Katerina si Sophia, viata lunga si multi ani sanatosi!

Ieri am petrecut frumos: doar eu cu Robert(ne-am destrabalt pe la Brasov) si astazi il luam pe Vladimir dela mama si dam o tura pe la tara sa stam prin curte.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Adevarat a inviat!

Pupacim si noi falcutele dulci de Katherina si Sofia de doi ani!!!

Noi am un Paste "deosebit" :), in sensul ca am constatat cu stupoare joi dimineata ca tot orasul e inchis, iar noi nu aveam cumparate de nici unele, nici lapte pt Luca. Tot inchise erau toate si vineri. Dar sambata toata lumea avea program normal , toate magazinele deschise, norocul nostru (desi a plouat intr-una)! Ca mai aveam 2 pulpe de pui in frigider, si "procurasem" de la arabul cu aprozarul din colt (deh, pagan ) o cutiuta cu oua, pe care le-am colorat cu foi de ceapa si o salata de sfecla rosie din frigi . Asa ca sambata am facut aprovizionarea, am achizitonat carne de miel (cu 12 Euro /kg ), pe care Duminica am halit-o sub forma de friptana la pranz si sos de spahete seara. Bine ca am reusit sa luam Pasti (anafura din aia) Duminica dimineata (BOR, foarte aproape de noi, am gasit-o abia in dimineata de Florii ), ca Lumina n-am reusit, era miezul slujbei si Luca sarea in balti la usa sau urla de plictiseala, asa ca am plecat fara. Iar azidimineata m-am trezit in zgomot de masina de spalat de la vecini, telefoane pt reinoit contracte cu furnizorii "Cafeteriei Cars", care are nr de tel asemanator cu al nostru si suna astia intr-o veselie aiurea, iar Mimi e la scarbici. Asa ca Pastele fu ieri...si gata!
In rest, suntem bine, sanatosi si voiosi! Si va pupam!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Slaba activitatea forumistica in zilele de sarbatoare , sper ca ati petrecut si mai petreceti in continuare si va simtiti bine

Noi am fost afara de dimineata, e o vreme superba aici, acum Ada doarme si cand se trezeste o luam din loc din nou, si-a revenit cu burtica nu a mai facut decat o data astazi .

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bravo, Ada, inseamna ca a avut un "deranjament" ca Phiphi atunci, numai ca pe Phiphi parca a tinut-o mai mult, de-a dat gata aproape o cutie de scutece, cat pe ce sa-mi para rau ca n-am demarat operatiunea olitza.
Anaan, aia cu " Cristos a inviat si pe aceasta cale" e de milioane, am pufnit in ras, trebuie neaparat s-o tin minte sa o dau ca exemplu cand facem capitolul "erori de argumentare" la logica, haaahaaa, e super tare ca exemplu de tip de sofism de limbaj
Simplyana, da' suciti is spaniolii astia, auzi tu, joi si vineri inchis, sambata deschis...
Si la noi e o vreme super, am fost in parcul mare si ne-am dat cu trenuleeeetzuuul. Intai n-a vrut sa urce (am vrut sa urc numai eu cu ea) si-am zis na, asta e, am luat bilete degeaba, dar cand a urcat si Andrei n-a mai protestat si apoi i-a placuuut! Am avut si io si huzband emotii ca este o portiune de tunel si cand se intra in el e bezna si toti copiii urla, dar n-a avut nicio treaba Sophiphi, prima data a fost foarte mirata, apoi a strigat si ea "aaa" in cor cu ceilalti:))( 4 ture face trenuletul, deci 4 intrari in tunel). Pe drumul spre casa a adormit bustean in scaunelul de mnasina, a dormit si pe scari in brate...si acasa: pac, fresh, asa ca somnul de pranz a fost cam 15 minute in masina. Bun si asta, vad ca a fost revergorant!

Mergi la inceput