Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Paste fericit va dorim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare, dragi doambe!

Ina, ma inscriu si eu pe lista "neterminatelor"...la treburile casnice. Anul asta am decis sa fim zen, sa nu ne mai stresam degeaba. Tocmai ce am pus hotararea in aplicare, fiindca al meu fiu a pierdut cheia bucatariei din curte, unde aveam varza pentru sarmale ( anul asta noi facem sarmale si cumnatu-meu preparatele de miel), asa ca vom face...chiftele, ca nu avem chef sa spargem usa. Gulia canta prin curte" ding, ding, ding, ding, ding, ding" si nu are nici cea mai vaga intentie sa ne spuna unde-i cheia, H. sta pe sezlong si bea un suc, iar eu va scriu...

Deocamdata, pentru Pasti avem supa si tort.

Monnvas, imi place cand esti nevorbita si decizi sa vorbesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine va mai distrati, Anaan!
Io sarmale nu stiu sa fac. De fapt v-am zis ca nu umblu cu carne cruda...
Phiphi a dormit de la 4 la 7 si ceva, timp in care am facut salata de vinete si salata de boeuf (vai, buna mi-a iesit aia fara carne, am si balotat o portie direct din castron, ca oricum numa io mananc de-aia:))). Deci numa chestii de-astea banale, nimic original/interesant/spectaculos. Ca vorba aia..."nu stiu d'astea!":)))
In rest, cam sunt cooperativa "munca-n zadar", ca degeaba tot aspir io de-mi ies ochii din cap, Sophiphi e obsedata de cerealede-aleacu roscove, mereu vine cu castronelul si tre sa-l umplu si umbla dupa el prin toate camerele, tot de-o cereala gasesc in urma ei, zici ca-i Hansel sau numa' Gretel
Io in timp ce mai fac una alta ma gandesc la o modalitate de a face bani, ca io mi-am pus in cap ca vara asta sa renovez macar o camera, de n-o fac ma si bolnavesc de lingoare! Chiar un rinichi n-o sa-mi vand, da' gasesc io ceva sa vand (si n-am decat 2 variante) sa-mi fac damblaua...si iar imi amintesc cum deja vedeam io pe card 12 000 de lei bursa din octombrie in aprilie si iar o iau razna si tot asa...agonie si extaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Anaan,esti super tare !!parca va si vad ! Da' Andrei rules , trebuie sa-l dai la cercetasi
Spor la treaba si multi de la noi!

Monnvas, multam pt poze si pt limbarita !! imi place cand esti nevorbita !! ct despre atitudinea celor din afara, mie imi place ca sunt mai relaxati si au fete zambitoare la noi toata lumea e incruntata si gandita parca ! Multi Injinerului fotogenic

Ina, si eu tocmai am mancat jumate din portia de praji trimisa de mama, as fi mancat si tocanita sau friptura de mile, dar sunt gata numai maine la pranz

Si ca sa ma laud si eu ca am bucatarit ceva : la cererea Adei am facut briose, festive ce-i drept pt ca le-am pus in hartiute speciale
Aaaa si am facut ordine in dulapul printesei ca deja nu mai stiam ce-i pe acolo, noile achizitii care au pagubit cardul nu erau puse la locul lor

Va doresc sa aveti parte de un Paste fericit si mai ales linistit , sa va bucurati de tot !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, esti de rasu' plansu' cu bursa ta ! vai ca asa sunt si eu daca nu-mi iasa o chestie cu sau fara voia mea, apai pana ma ''desetez'' de acolo trece ceva, bine eu sunt taur si-s fixista asa ca iegzista o explicatie
Sa-mi trimiti si mie dupa sarbatori daca vrei mail-ul buclucas ca sa studiez cum putem face niste valuri ca doar nu o sa ramana asa, asta e alta trasatura de-a mea, tre' sa zic sau sa aflu ce e de zis/aflat altfel nu-s linistita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa va aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa va fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Ilinca, referitor la lucrurile bune care se intampla cand nu te astepti si la beneficiile unei atitudini zen: in timp ce va scriam mesajul, imi balanganeam picioarele sub birou si am auzit un zdanganit: erau cheile!!! Acum avem si sarmale-n meniu!
Nici eu nu stiu sa fac sarmale, le face H., dar ma pricep grozav sa le mananc

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Sarbatori fericite, fete dragi!

Mergi la inceput

Revin, ca am reusit sa vad pozele Pisikutei si am niste impresii musai de impartasit:
1. Ana-i frumoasa tare`!
2. Ana-i simpatica foc!
3. Ana are un par grozav!
4. Mie mi-e foarte drag de Ana!
5. Imi place mult atmosfera de sarbatori din casa fam. pisicesti!
Concluzion: pup cu drag pisicimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Eva, fetita frumoasa cu mami frumoasa!

La multi ani Monica!

Olga

Ilinca, imi pare tare rau! Dar nu te necaji, trebuie sa vina si vremuri mai bune candva (curand sper)!

Gulia e grozava!

Eu n-am vopsit decat niste oua (unele neuniform), am facut 2 cozonaci pe care i-am si mancat pe jumate si atat. Maine mergem singuri la gratar la gradina socrilor (ei cica nu vin, ca de Paste nu se merge in gradina, iar cumnatele vin la pranz cand noi plecam), iar luni suntem invitati la niste amici.

Paste fericit, fetelor!

Mergi la inceput