Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisiko mare dreptate ai , si la mine la job cam tot asa sta treaba, de 3 ani nu au mai miscat nimic la noi la salarii asa ca sincer nu prea mai da cu plus, cum zici si tu si eu am vazut salariile celor putin mai mari ca mine si m-a cam luat cu ameteala, dar asta e! daca nu-mi convine pot sa plec, dar imi convine din alte puncte de vedere asa ca mai stau
Multi si voua !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Tocmai am mincat o portie imensa de tocanitza de miel , dupa ce, dimineata, am devorat cu Jambo aproape jumatate tava de pasca (dulce); acum m-as culca dar mai am treaba cu caru' si chef...ioc. Mai sint persoane care sa manince miel inainte de Pasti cu zi? Pur si simplu, nu m-am putut abtine; imi pare rau numai pentru cele 2, 5 kg date jos cu truda Tare ma tem ca vor veni inapoi si cu ceva "amice"
Mai sint persoane care la ora asta, inca au de gatit si casa vraiste?
Merg sa fumez o tigara si revin.

PS. Imi dau seama ca acest mesaj n-are nici noima, nici "miez"...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Monnvas , mersi tu doambo ca m-ai lasat sa-mi clatesc okii si io ca tare mi-a placut ce-am vazut !!
In rest ce mai faceti ? cum merge studiu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Draga doamba,

studiul nu stiu daca merge sau sta ca pana acum am gasit niste chestii f misto, dar n-au legatura cu teza mea. Oricum, mi-am propus sa xeroxez/fotografiez tot ce ma intereseaza din biblioteca asta, ca cine stie cand mai ajung, poate mi-or folosi mai tarziu. Is amazed de cat de frumos e sa fii student aici, ce de facilitati ai (de la cantina, ieftina si , la cum arata facultatea, la bazele de date electronice si in fine la biblioteca mare). Marti ma duc la un curs de filosofie limbajului, am zis ca daca tot is p-aci sa vaz si eu cum decurge procesul instructiv-educativ in alte tari.

Piciul se intelege tot mai bine cu tat-sau, cred ca am depasit dificultatile de adaptare (el la exigentele lu' tati, eu la comportamentul lui tati), cu el nu face figuri ca la mine, in schimb se vede ca s-au mai apropiat, acum se alinta si la el (inainte numai la mine venea sa se alinte ca pisoiul).

In rest, ce sa zis, inca is mirata de oamenii pe care i-am cunoscut - din toate natiile pamantului, ma rog, am intrat in vorba mai ales cu "bruneti" (indieni, congolezi, iranieni etc.) -, f. deschisi, comunicativi, raspund rapid la intrebari/rugaminti si, chiar daca nu merge totul perfect, nimeni nu se enerveaza. Si imi place ca toti au o atitudine f ingaduitoare fata de copii.

Ieri in Gent ne-a prins ploaia, ne-am adapostit intr-o cladire langa parc si Injineru' a gasit un baietel negru cu care s-a jucat, se alergau, ala m-a bagat si pe mine in joc, m-au alergat amandoi de mi-a iesit sufletul. Si cand fiu-meu l-a pocnit din greseala pe tatal celuilalt copil, ala a ras si mi-a zis "asa fac copiii". La final tipul s-a oferit sa ne duca cu masina la gara. Asta imi place cel mai mult aici: atmosfera asta de incredere, nu te suspecteaza nimeni ca ai ganduri necurate. La supermarket poti sa iti scanezi singur produsele, bagi cardul in aparat si ai plecat. Nu sta nimeni sa te controleze la centimetru. Proprietara apartamentului a venit la noi de 2 ori dupa ce ne-am mutat. Am baut cate un ceai in living, nu s-a dus sa bage nasul prin casa sa vada ce facem noi cu casa ei. Ce imi mai place - si cred ca se incadreaza in categoria asta a increderii - e ca aici casele nu au garduri. Curtile is deschise, in conditiile in care is ingrijite, au flori, statui, deci ar fi ceva "de furat" sau de stricat. Pur si simplu oamenii gandesc... pozitiv :)

Pt Pasti am facut niste legume chinezesti in wok cu sos de soia si pui, iar maine voi comite o salata de avocado, plus niste branzeturi aduse de prietena mea de la Paris si vin tot de-acolo, acum fac un pic curat in casa (e un ap. de 2 ori cat al meu din Buc)

A, si tre' sa dau de baut (cu anticipatie), maine facem 7 ani de casnicie

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola,

Tocmai am mincat o portie imensa de tocanitza de miel , dupa ce, dimineata, am devorat cu Jambo aproape jumatate tava de pasca (dulce); acum m-as culca dar mai am treaba cu caru' si chef...ioc. Mai sint persoane care sa manince miel inainte de Pasti cu zi? Pur si simplu, nu m-am putut abtine; imi pare rau numai pentru cele 2, 5 kg date jos cu truda Tare ma tem ca vor veni inapoi si cu ceva "amice"
Mai sint persoane care la ora asta, inca au de gatit si casa vraiste?
Merg sa fumez o tigara si revin.

PS. Imi dau seama ca acest mesaj n-are nici noima, nici "miez"...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Daa, noi. Mai am de facut curat in bai si de spalat niste rufe, plus una-alta in bucatarie si indata vine injineru' de la plimbarea cu tat-sau.

Cat despre mancat cu o zi inainte... Mi-a taiat M. elanul, altfel va salutam acum din fata unui pahar de "delirium tremens" (ca "moartea subita" am lasat-o pe marti, cand e ziua unei colege care e acum in Leuven).

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Mai fetelor, ma omorati cu salariile astea. Sa va zic ca eu am intrat in concediu cu un salariu mai mare decat am acum, in conditiile in care ar trebui sa primesc si un mic spor de vechime? Si ca nu stiu daca salariul de acum va avea acele 4 cifre? Iar ore as putea lua abia din toamna si depind de multe variabile; oricum, la straini sunt platita "cu ora", deci va dati seama ca nu iese prea mult cu plus si mai ales ca lunile cu vacanta is dezastruoase.

Dar, zic si eu ca Novus: cata vreme se compenseaza cu altele, stau; cand voi fi total nemultumita, voi pleca; unde, Dumnezeu stie, ca la pregatirea mea is sanse minime sa gasesc ceva in sectorul privat, dar sunt convinsa ca, chiar daca incepi de jos, cu ambitie poti invata sa faci lucruri noi si poti promova.

Acum ma bate gandul sa imi caut un job temporar in afara, o chestie de vreo 2-3 ani, sa ajung eu inapoi in tara si om vedea.

Aaaa, si asa, ca faza: am primit 2 mesaje cu Paste fericit de la musulmanii la care am predat in primul semestru.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Scuzati logoreea, se vede ca-s nevorbita...

Va si va urez, inca o data, Sarbatori fericite si linistite!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, eu nici nu stiu ce sa spun ca am ramas fara cuvinte. Sa ai sanatate si sa ramii vesnic frumoasa "inauntru si afara". Si nu stiu daca ma intelege cineva, CUMVA, sint mindra...ca te cunosc, fie si numai "din vedere" si "din auzite"

Ilinca, imi place sa vad ca te-ai mobilizat si ai gasit resurse sa vezi lucrurile "roz"; bine faci ca nu lasi (prea tare) lucrurile mai putin frumoase -ca sa ma exprim eufemistic- sa te incarce cu energie negativa. Imi vin in minte niste vorbe din "Moara cu noroc" (scuze ca nu mai retin exact): pina la urma, nu banii ci linistea familiei tale te face fericit.

Novusica, Ian e tot cu muci dar altceva n-are si sper nici sa nu aiba. Nu i-am mai dat decit oscilo si ser. In rest, e vesel si tat ii numa' o treaba, toata ziua mestereste cite ceva; in general, chestii catalogate de "cunoscatori" drept "prostii". Isi da tare drumul la vorba, stie o gramada (cifrele, litere -partial- culori, denumeste actiuni, etc) dar numai eu il inteleg in 80% din cazuri . Azi dimineata l-am dus din nou la tuns sa fie "trendy" de Sarvatori, acum face nani si eu ma hodinesc ca apoi, asa cum am zis, mai am treaba gramada. Fain ca tu te-ai relaxat cu "mincarile"; asa era si la mine pina anul asta, facea mama si mergeam toti la ea; acum tre' sa fac eu ca sa pastram "aparenta" familiei [q

Va pup pe toate.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sarbatori fericite!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Pentru Novuselu si cine nu mai are cont pe FB:

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.202925609747535.49573.100000902938583&l=8f0bc1451c - Gent

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput