Buna mamici si tatici,
revin si eu cu o intrebare, sper sa ma poata ajuta cineva.
Sotul meu este suspect de TBC, se interneaza astazi pentru mai mult investigatii.
Poate sa imi spuna cineva daca IDR-ul se poate face in sarcina?
Stiti cumva care sunt sansele de a contacta si eu boala si baietelul meu de 4 anisori si daca sunt riscuri pentru bb din burtica? Ajung abia diseara la doctorita ginecolog cu care voi discuta aceste aspecte, dar pana atunci orice informatie ma poate ajuta.
Multumesc anticipat.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura imi pare foarte rau sa aud asta. Pentru Dani nu cred ca este vreo problema si poti sa-i faci IDR-ul , dar in cazul tau nu stiu. Sa dea DD sa fiti toti bine!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Buna, Laura!
probabil ca pana acum te-ai lamurit, dar pot sa iti povestesc din experienta proprie ca mai bine faceti si tu si baietelul o analiza de sange care se numeste Quantiferon. Laboratoarele Synevo il fac cu acuratete.
cei care au desfasurat ancheta epidemiologica in colectivitatea din care face parte si baiatul meu, el fiind unul din "contactii" persoanei bolnave, ne-au spus ca in 20 de ani experienta nu au avut 2 cazuri de imbolnavire in aceeasi familie. poate veti fi si voi la fel de norocosi.
Nu este niciun pericol ptr bb din burtica, in cazul in care tu te-ai imbolnavi , el va fi tratat cand se va naste cu isoniazida si protector hepatic.
aceste informatii le am de la medicii de la spitalul marius nasta...si eu si prietena mea eram gravide cand am fost in contact apropiat cu persoana bolnava si suntem ok.
iti doresc multa sanatate!