INSEMINARE 77
Raspunsuri - Pagina 4
mikado spune:
buna fetele!

QiaoBing&alexa 

va astept cu o veste ,,dungata" 
si eu am endometru micut ...dupa spusele Moisei, noul dr. a zis ca este ok ...oare daca as lua Maca ar influenta cu ceva mutatiile mele?
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
neata fetele !
ma mai invart si eu pe aici, prin casa sa treaca timpul mai repede
intrebare - inseminarea se face pe masa ginecologica ? e sub ghidaj eco ? mi-au zis sa am vezica semiplina sau plina. nu m-as duce asa plina acolo ca mi-e sa nu imi vina sa ma duc la toaleta fix cand trebuie sa stau cuminte. apropo, si statul de dupa, e pe aceeasi masa (gineco) ? macar ne invelesc cu ceva ?
mikado eu am luat macca si napraznic acum 1 an inainte sa stiu de mutatii. nu cred ca face rau, atata timp cat iei si tratamentul cu b-uri si acid folic. la mine a avut ca efect ca mi-a reglat cm in acele 2 luni. eu am luam ca haplea 2 luni zi de zi, pana am ajuns la fosta mea dr gineco si m-a intrebat daca nu cuma e contraindicat in sarcina. am citit si era. asa ca ar fi trebuit a il iau doar vreo 10 zile pe luna.
pe sot l-am mai reparat putin, dar aseara era franjuri, avea o stare generala f proasta, il durea maseaua, avea si 38 temperatura. ce mai, tocmai bun de facut inseminari. de la farmacie mi-au zis sa ii dau nurofen raceala si gripa. dupa un somn de 2 ore udase tot patul cat transpirase, dar era ca nou, de parca se trezise dintr-n vis urat. sper sa il tina si azi efectul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
carmen_ch_12 spune:
Qiao, eu am facut inseminarea cu dr. Moisa(am vazut ca m-ai intrebat dincolo),e a 2a facuta cu ea.Prima am facut-o anul trecut in iulie cu dr. Pop-Began la MNL(super conditii acolo).Mie nu mi-a zis nici unul din dr. sa am vezica plina, eu oricum merg des la baie si am fost de 2 ori inainte de inseminare.
Stai vreo 10-15 min pe masa, te acopera...
Mikado, eu am luat maca la inseminarea din febr. si am avut folicul de 25mm(dr. Moisa nu i-am zis ca am luat maca)si endometrul de 10.6.Acum, dupa stimularea cu ova-mit am avut folicul de 20mm in ziua inseminarii, si endometrul de doar 6(de la ova-mit eu l-am avut anul trecut si de 2,5mm)
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS
QiaoBing spune:
hmmm ... ma gandeam ca trebuie sa ai vezica mai plina pt ca fac totul sub ghidaj eco pe burta ca sa poata sa ii plaseze cat mai in adancime. merge si de-a oarba, important e ca oricum ii ajuta scurtandu-le drumul pe care il au de parcurs.
sper sa nu ma bufneasca rasul pe masa, imi tot bantuie prin minte scena din "uite cine vorbeste" cu gigeii alergand frenetic spre "tinta" 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Nati spune:
mikado, eu am luat Maca din ziua in care imi veneau uratii si opream in ziua in care credeam ca ovulez(facem teste de ovulatie).
Si am avut endometru super 9 sau 10, chiar nu mai stiu, ca se mira si medicul cum de e posibil, ca eu inainte de a face prima inseminare am facut 3 luni monitorizari doar, sa vada cum sunt foliculii, analize, si erau de toata jena.
Cel mai bine vb cu medicul tau, macar stai linistita ca ai facut exact cum ti s-a spus.
QiaoBing, eu cand am facut inseminarile nu mi-a zis nimic despre cat de plina sau goala trebui sa am vezica, stiu ca atunci cand am ramas insarcinata m-au rugat sa beau multa apa inainte de ecografie.
La mine a fost distractiv, eu pe masa, asistenta ma oblojea cu o patura pe mine, medicul bagat intre picioarele mele sa inceapa inseminarea si il umfla rasul.
Ca dupa prima inseminare, am mers in cabinetul lui si pe o lama sub microscop ne-a aratat inotatorii, la care eu zic:vai ce draguti sunt asa zbuciumati!
Imi zice medicul: uite-te pe monitorul din dreapta,si ai sa-ti vezi mostenitorul/a.
Vedeam cum introduce inotatorii in uter.
Dupa inseminare am stat 10 minute pe masa din sala si apoi m-au transferat in salon sa mai stau alte 30 de minute cu o perna sub fund.
Succes mult!
rammy_79 spune:
QiaoBing,
Nu mai stiu daca esti pacientu dr Albu sau nu. Dar in ca ca esti si mie mi-au spus la fel...sa am vezica plina. Am avut aceeasi problema ca si tine...daca imi vine sa fac...erau emotii, plus ca am asteptat un pic peste ora programata. Dar incearca sa nu bei decat cu aprox 1 ora inainte apa si nu bea foarte multa. Eu am baut cam jumatate dintr-o sticla de jumatet de litru.
Te va tine pe masa 20 min si binenteles asistentele te vor acoperii cu un cearceaf. Masa este din aceea ginecologica.
inseminarea nu se face sub examen ecografic.
Important este ca 2 ore dupa sa nu mergi la toaleta, asa ca mare grija cata apa bei. daca nu mai poti si numai poti sfatul meu este ca mai bine sa te duci inainte de inseminare si sa faci un pic decat dupa. Nu depune efort dupa: nu ridica, urca incet scarile....etc
Eu am luat inainte de inseminare 3 luni de zile macca in continuu...fara nici un fel de intrerupere. Dupa cum stii inseminarea a reusit din prima...ceea ce iti doresc si tie din suflet.
Daca mai ai intrebari...te astept.
Pupici si numai bine
rammy
15+
racheel spune:
rammy cum te simti?Ce fac gemeneii?Ai aflat ce sunt?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
rammy_79 spune:
Buna Racheel :).
Suntem bine, am fost eri la eco. Am intrat deja in saptamana 17. Si avem 2 baietei. Noi pana ieri tot speram sa fie si o fetita, dar e ok, suntem fericiti oricum :), sanatosi sa fie. Acum ii si simt cum misca.
Sunt dolofani si au crescut.
Iti doresc si tie si fetelor de asemenea cat mai curand sa aveti astfel de bucurii.
Pupici si numai bine
rammy
15+
rammy_79 spune:
Scuze, acum am vazut ca si tu esti in 22 de saptamani :)). De la sarcina mi se trage :)).
Pupici
rammy
15+