INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

QiaoBing, daca ai recoltat la mmf primesti rezultatul acum dupa 11.
Doamne ajuta sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

QiaoBing - stai linistita :), chiar daca nu ai intrebat la ce ora se afiseaza rezultatul, ar cam trebui in jur de 12 sa aflii.
DOAMNE AJUTA SA FIE CU OCHISORI...

rammy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

FAAASSSS ! Nu e cu ochisori. nu stiu ce valoare am. am primit un tel, dar nu eram in birou asa ca am citit doar sms-ul ca e negativ si sa intrerup tratamentul. asta e, mai tragem o data.
diseara "sarbatorim" cu un pahar de vin rosu de tara. Luna asta cred ca ovulez pe partea fara trompa, asa ca poate luna viitoare incercam iar

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Qiao, imi pare rau.
O sa fie bine pana la urma, mai ales ca tu ai reusit si natural.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

QiaoBing, imi pare tare rau. Si voi chiar vreti tot IA? Poate ar fi mai sigur cu FIV tinand cont si de varsta.Dr ce spune? Plus ca si costul IA este aproape 1/3din FIV.
si sa te ridici cat mai repede s-o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

QiaoBing - :((((((((((, imi pare foarte foarte rau.
Nu stiu ce sa-ti spun, stiu ca nu exista cuvinte de consolare in astfel de situatii.
Singurul lucru pe care il pot adauga este....NU RENUNTA.

rammy 18+

Mergi la inceput

multumesc fetelor.
pe de-o parte sunt resemnata, luasem in calcul varianta asta, mai ales avand in vedere prin cate peripetii am trecut, dar o farama mica de speranta tot licarea in sufletul meu cand m-am dus azi la test.
nu stiu ce o sa facem mai departe. am cheltuit destul cu IA, nu stiu daca intr-o luna stangem bani de un FIV, iar mie mi-e groaza de stimulare la rezerva mea.
o sa vb cu Albu, el initial dupa chiuretaj imi recomandase FIV, eu am tinut-o langa cu IA, convinsa fiind ca o sa reusim avand in vedere ca ramasesem natural in oct. si ar trebui sa vad ce fac cu endometrul, a fost destul de micut si am stat cu stres ca a trebuit sa iau Climen din cauza asta.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

elena hai macar tu cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

IMI PARE NESPUS DE RAU CA E NEGATIV DAR AI SA VEZI CA VA IESII SOARELE SI PE STRADA NOASTRA!EU ASTEPT SA IMI VINA CICLU SI DACA VREA BUNUL DUMNEZEU SA NU VINA SAPT ASTA MA DUC LUNI LA BETA!TI-AM ZIS ,MIE IMI VENEA SI IN TIMPUL TRATAMENTULUI CU UTROGESTAN DAR NU STIU ACUM CE VA FI.VOI VEDEA PANA LUNI CE SE VA INTAMPLA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

QiaoBing, imi pare rau ca nu e cu ochisori.
Incearca Maca pt ingrasarea endometrului,citeste pe net la formula As ce face si cum face Maca, citeste daca sunt efecte negative.
Eu am luat numai Maca si l-am avut mare.
Plus de asta la mine foliculii erau nesimtiti de mici:), si am luat tinctura de lemn dulce, dar tinctura asta e interzisa daca ai chisturi, noduli.
Nu stiu, as vrea sa te ajut, pe toate daca as putea,pentru ca stiu cum e sa te lupti pt un bebe.
Nu renuntati!
Sanatate maxima si sa fie asa cum va doriti!

Mergi la inceput