Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Suntem bine, adica bobitza e ok, eu mai am si zile nashpa...
bobi ma solicita mult, efectiv se tine scai de mine peste tot, vrea sa stau numai langa ea, cu ea, eventual sa ma calareasca si sa sara pe mine ca pe saltea...se tine de pantaloni ca sa nu plec fara ea...cand spal vase sta intre picioarele mele si plange...vai de mine...oricine ar mai fi pe langa noi (tati, bunica, bunicul) tot calare pe mine sta. Doar daca o trimit afara , merge cu oricine, ca-i disperata sa iasa.
Eu sunt (de cateva zile) f obosita...vine Pastele si nu prea realizez..Probabil, ca in fiecare an, o sa facem circuitul parintilor si rudelor
.
Imi pare rau ca m-am distantat de forum, dar sper ca intr-o zi sa revin in forta si sa fiu din nou prezenta ca in timpul sarcinii si al primului an din viata bebeilor nostri!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Suntem bine, adica bobitza e ok, eu mai am si zile nashpa... bobi ma solicita mult, efectiv se tine scai de mine peste tot, vrea sa stau numai langa ea, cu ea, eventual sa ma calareasca si sa sara pe mine ca pe saltea...se tine de pantaloni ca sa nu plec fara ea...cand spal vase sta intre picioarele mele si plange...vai de mine...oricine ar mai fi pe langa noi (tati, bunica, bunicul) tot calare pe mine sta. Doar daca o trimit afara , merge cu oricine, ca-i disperata sa iasa. Eu sunt (de cateva zile) f obosita...vine Pastele si nu prea realizez..Probabil, ca in fiecare an, o sa facem circuitul parintilor si rudelor .Imi pare rau ca m-am distantat de forum, dar sper ca intr-o zi sa revin in forta si sa fiu din nou prezenta ca in timpul sarcinii si al primului an din viata bebeilor nostri! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Bobitza ta nu e singura care nu o suporta pe mami la chiuveta.
Dani urla efectiv, nu plange cu lacrimi, doar racneste
Sunt multe fete care nu mai scriu, sunt sigura ca vei gasi timp, atunci cand iti va fi dor, sa ne mai scrii despre tine si Bobitza.
si Paste Fericit!
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui lorex Suntem bine, adica bobitza e ok, eu mai am si zile nashpa... bobi ma solicita mult, efectiv se tine scai de mine peste tot, vrea sa stau numai langa ea, cu ea, eventual sa ma calareasca si sa sara pe mine ca pe saltea...se tine de pantaloni ca sa nu plec fara ea...cand spal vase sta intre picioarele mele si plange...vai de mine...oricine ar mai fi pe langa noi (tati, bunica, bunicul) tot calare pe mine sta. Doar daca o trimit afara , merge cu oricine, ca-i disperata sa iasa. Eu sunt (de cateva zile) f obosita...vine Pastele si nu prea realizez..Probabil, ca in fiecare an, o sa facem circuitul parintilor si rudelor .Imi pare rau ca m-am distantat de forum, dar sper ca intr-o zi sa revin in forta si sa fiu din nou prezenta ca in timpul sarcinii si al primului an din viata bebeilor nostri! ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Lorex, WB!
Si noi cu dependenta de mama excesiva, dar ma scot pe intervale scurte cu "mama de schimb" (adica Ela)(acum Kay bea apa cu sticla si Ela ii tine sticla si l-a si dezbracat la pielea goala ca sa nu se ude si Kay improasca cu apa pe jos si moare de ras... moment de pus in rama)
aaa, si mai are momente cand se baga fix intre cracii mei, zici ca vrea sa intre inapoi de unde a iesit
te mai asteptam oricand cu drag!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
oxserv o inteligenta practica deosebita la piciul meu, ceea ce nu pot spune despre inteligenta verbala, inca vorbeste ca un maimutz, dar la cum intelege si cum manipuleaza obiectele e de-a dreptul extraordinar... (asta in lipsa unui reper, evident)...
vroia sa inchida usa si ii statea in cale un papuc, a luat papucul, l-a aruncat cat colo si a inchis usa... (prea simplu?)
stie sa manipuleze aparatul foto (deschis, inchis, facut poze, uitat la poze)
si are din astea zilnic, m-am cam laudat cand a facut ceva nou si neobisnuit...
si cum spuneam inteligenta practica, oarecum in detrimentul celei verbale...
o fi dezvoltarea asta in salturi si pe domenii, pot fi mai avansati la un ceva anume si mai intarziati la altceva...nu? ceea ce e perfect normal...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
...si cu shoppingul ieri... nimeni nu ne-a facut observatii, dar presupun ca nu se uitau cu ochi buni... dar in carut se arcuia si urla ca vrea jos, incercam sa-i distrag atetia, sa "dansez" cu el in carut, sa ne jucam cu jucariile lui... n-am reusit... si din motivul acesta a trebuit sa stam mult intr-un magazin, ca le vreo 20 min in fiecare, ca Ela are niste gusturi de pici pe spate, eu am un buzunar stramt de tot si asa ne-am tot invartit pe acolo cu un pici care umbla de colo-colo si scotea cutii... era prima data cand imi facea figura, data viitoare o sa stiu...
lorex spune:
| citat din mesajul lui Ruxita oxserv o inteligenta practica deosebita la piciul meu, ceea ce nu pot spune despre inteligenta verbala, inca vorbeste ca un maimutz, dar la cum intelege si cum manipuleaza obiectele e de-a dreptul extraordinar... (asta in lipsa unui reper, evident)... vroia sa inchida usa si ii statea in cale un papuc, a luat papucul, l-a aruncat cat colo si a inchis usa... (prea simplu?) stie sa manipuleze aparatul foto (deschis, inchis, facut poze, uitat la poze) si are din astea zilnic, m-am cam laudat cand a facut ceva nou si neobisnuit... si cum spuneam inteligenta practica, oarecum in detrimentul celei verbale... o fi dezvoltarea asta in salturi si pe domenii, pot fi mai avansati la un ceva anume si mai intarziati la altceva...nu? ceea ce e perfect normal... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
waw, asta cu aparatul foto e tare de tot!
ana_g spune:
lorex, ne e dor de tine, ca si de alte mamici! dar orice mesaj e citit cu placere, nu conteaza cat de des sau mare e. da, sunt la varsta cand nu poti sa faci aproape nimic....doar dupa kuru lor
si ei dupa al nostru.
m-a cam tulburat povestea bellei...poate ati citit........
...
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
Helo !
Ne mai tineti minte? I-a fost cuiva dor de noi ? ![]()
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
tomaca spune:
Ok, indiferent ce ar fi nou tot va iubim 
, asa ca am intrat sa va uram 
, sarbatori linistite, sa nu mancati prea mult ca sa nu faceti indigestie, sa stati departe de raceli, dureri de dinti etc.
Am citit in fuga cam in fiecare zi, n-am apucat sa scriu nimic despre noi, nici sa raspund, dar cand am sa ma intorc total si am sa-mi aduc aminte(daca
) despre ceva discutat, am sa raspund si eu dupa secole.
De ex: Nyny - ma bucur ca ai trecut peste perioada cu pneumonie, m-am gandit la tine
BF - Dani a facut bubite pana la urma, nu de la vaccin, nu?
Miremia - Mara e mai mancacioasa acum ca are si arme in dotare
Ruxi - eu aveam 2 pastile de dostinex (sau cam asa ceva), parca voiai, dar n-am mai apucat in nebuia de la servici, sa-ti trimit niciun PM.
Continuarea in episodul urmator (nu de alta dar epuizez arsenalul si iar nu mai scriu
).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 

...a inimii mele...