Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:
Neatza....
Si eu repede la o cafea Dece sarumana

Sa aveti o zi superba.

Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Simply, La multi- multi ani! si toti frumosi si sanatosi! Si sa ramai la fel de frumoasa!
si Hristos a inviat!
vreau picnic, vreau picnic, vreau picnic
si ai mei nu vor... e complicat sa-i conving sa-si miste fundurile comode din casa...
anul asta ca paganii, n-am tinut post, n-am fost dupa lumina (sotul cica n-are emotie spirituala, eu sunt cam dezamagita de fenoment (am fost intr-un an la biserica, m-am imbracat regulamentar, cu batista pe cap, fusta pana in pamant, la biserica imbulzeala, lume care fuma in curtea busericii, beau bere pe langa biserica si nu am fost sigura daca lumina care am luat-o a fost de la o bricheta sau a fost lumina "autentica" de unde zic ei ca o aduc, am luat-o de la cineva... si am vrut sa cumpar cum se numeste prescura (?) anafura (?) (ana-fura) sau anafora? si mi-a pasat-o pe ascuns un "slujitor" al bisericii si am vrut sa-i dau niste bani si mi i-a luat pe toti de am ramas proasta...))
dar imi plac corurile... in colegiu am cantat-dirijat multe coruri bisericesti de ziceam ca fac seminar teologic, chiar eram curioasa cum suna corul "Tatal Nostru" pe 6 voci...
Cred ca suntem doar blazati... dar am putea incerca la un Paste viitor o manastire, o sihastrie, o biserica rurala unde spiritul mundan strabate si perverteste "emotia religioasa" mai putin...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Noi ne pregatim sa merem la nashi. L-am bagat pe David la culcare pe la 10 si ma bucur ca a adormit, ca acolo nu stiu daca as fi reusit.
Ma duc sa ma aranjez si eu putin...
De dimineatza am mancat in familie. E primul an cand realizeaza si Mara ce se face cu ouale vopsite. Lor le-am vopsit cateva oua de bibilica. Mara ne-a spart pe totzi. Ce bucuroasa era... 
Mamica fericita de Mara si de David
xela_07 spune:

Hristos a inviat! Pate fericit, multa sanatate si tot ce va doriti! Multi pupici de la noi
.
Am pierdut multe dicutii p-aici, eu trag chiulul la greu
.