Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 19
simplicity spune:

Va invit la o cupa de sampanie si o felie de tort diplomat (doar asta mi-a pregatit sotul
)
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
decenuela spune:
HISTROS A INVIAT!
neatza fetili...pana scriu io o da sorina...dar haideti la o coffe fierbinte....sa va treziti....
desi am citit n-am apucat sa mai scriu...noi am aj ok...a fost fffff aglomerat, am fc peste 8 ore insa am av noroc ca jiji a fost ok, cuminte, a dormit putin dar saracul a suportat asa drumul...
sambata am ajutat la prepararea bucatelor traditionale am stat jupa jiji...aseara l-am lasat cu ta-su dupa ce l-am adormit si am fost cu familionul sa luam lumina...si cam atat....
intre timp s-a trez...e fresh...
avem noroc de o vreme superba...nu stiu ce-o sa facem azi...io am cam pierdut legaturile pe aici...dar..ne descurcam noi cumva...
hai ca tre sa-l schimb..
va doresc niste zile linistite...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Simply! Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si fericita! ![]() ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu si io...ca e scris frumu..
simpli sa fii sanatoasa in primul rand si sa-ti dea d-zeu putere sa reusesti tot ce ti--ai propus acolo...ai o familie frumoasa....sa fiti fericiti si...sa stii ca prin noi....esti putin mai aproape de ....acasa

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
adevarat a inviat!
buna dimineatza si un Paste Fericit!
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
la multi ani Simpli!
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Simply...multu de cinste...mmm
, am savurat tortul in dimineata asta!

Dece...
de cafea...mergeeee, ca princesita e pusa pe treaba de la 6.30..
. Bine ca ati ajuns cu bine, si ca a fost jiji cumintel...offff, Doamne...8 ore....
.
ana_g spune:
Hristos a-nviat!/Adevarat a-nviat!
sa aveti o zi frumoasa, linistita!
La multi ani, Simply!!!! Sa fii fericita la infinit alaturi de fetita ta si de sotul tau!
DC, imi si imaginez.....bucate ca-n moldova

acum, de-ale mele
...am comis-o un pic....m-am vopsit negru, eu-s satena deschis cu tenul alb de felu meu....si iata-ma ca o cioara vopsita....n-am crezut ca negru poate fi atat de negru.....ma aspreste, din pacate....pot oare peste cateva zile sa ma revopsesc cu ceva mai deschis, gen ciocolata, saten inchis, fara sa ma trezesc ca imi cade paru...? am folosit garnier naturals...scuze pt
_
mama lui Stefan, pui scump
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g Hristos a-nviat!/Adevarat a-nviat! sa aveti o zi frumoasa, linistita! acum, de-ale mele ![]() |
Ana...
...sorry de faza cu culoarea...si eu ma vopseam negru pe vremuri...e dura culoarea...Poti incerca sa te speli cu un sampon "Clarifying"...pantene, sau altceva...ce poti gasi azi=maine....poate se mai duce din culoare...am inteles ca functioneaza ceva-ceva...nu stiu altceva ce sa te sfatuiesc....
Bafta sa ai!