Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz S-a ivit ceva, si a trebuit ca incalecam toti 4, cu destinatia "capitala". Ne-am intors de vreo 2 ore, spalat, schimbat, hranit, culcat trupele. Iris a suportat surprinzator de bine drumul, n-a prea chirait deloc. Am avut tot sacul cu jucarii la noi, plus un DVD player portabil cu desenele preferate, asa ca am distras-o cu spor.... Sorina, mami de Diana si Iris |

Ma bucur ca a fost cumintica printesica mica

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Iar se lasa linistea... mda, e cam tarziu... dar tot vreau sa inchei ziua cu o "lauda", azi la baie Kay si-a gasit pozitie de stat - turceste si cu manile la piept, l-am chemat si pe taica-su sa vina repede cu aparatul, dar nu l-a prins... si tot azi m-a strans tare de gat cand sa adoarma (tin minte la Ela visam momentul in care ea ma va cuprinde, stiu ca a venit tarziu de tot), Kay in schimb ne cuprinde si ne strange tare-tare... O noapte linistita! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
mi-l si imaginez stand turcesteMami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny Sunt suparata. Gandeam cu voce tare zilele trecute... ce-ar fi sa-l tund pe David cu masina, sa-i egalez un pic parul, ca de vreo 2 ori l-am luat eu cu foareca asa cum m-am priceput. Azi, vine al meu cu o masina de tuns acasa sa-l tundem inainte de baie. ![]() David cand a vazut obiectul, a inceput sa planga. Hai cu jucarele, telefoane, telecomenzi, cariocile Marei... nici nu mai stiu ce i-am mai dat, cred ca a tipat 15 minute intr-una. Am mai facut pauze, dar nici asa nu puteam sa-l lasam... Offf, si nici nu m-am gandit ca o sa fie atat de scurt![]() ![]() . Cica e cea mai mare marime 4. El e si blondutz, e aproape chel . La un moment dat mi-a lasat impresia ca plange dupa par, nu din cauza masinii de tuns... o sa-mi fie dor de freaza lui pana o sa-i cresca la loc...Sunt rupta de oboseala. Am iesit de 2 ori cu ei azi si am mai putzarit (germ. Putzen- a curata) pe ici, pe colo prin casa... Maine dimineatza ii duc la biserica, sa trecem pe sub masa. Mamica fericita de Mara si de David |

Mami de
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Ok, indiferent ce ar fi nou tot va iubim ![]() , asa ca am intrat sa va uram ![]() , sarbatori linistite, sa nu mancati prea mult ca sa nu faceti indigestie, sa stati departe de raceli, dureri de dinti etc.Am citit in fuga cam in fiecare zi, n-am apucat sa scriu nimic despre noi, nici sa raspund, dar cand am sa ma intorc total si am sa-mi aduc aminte(daca De ex: Nyny - ma bucur ca ai trecut peste perioada cu pneumonie, m-am gandit la tine BF - Dani a facut bubite pana la urma, nu de la vaccin, nu? Miremia - Mara e mai mancacioasa acum ca are si arme in dotare Ruxi - eu aveam 2 pastile de dostinex (sau cam asa ceva), parca voiai, dar n-am mai apucat in nebuia de la servici, sa-ti trimit niciun PM. Continuarea in episodul urmator (nu de alta dar epuizez arsenalul si iar nu mai scriu Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Eu am zis ca poate te-ai plictisit de forum
Glumesc. Eu cel putin mi-am imaginat ca ai treaba la servici.
Da, Dani a facut bubite, nu de la vaccin, de la un virus. Acum e bine.
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Buna seara! ![]() Noi ne-am adunat mai greu prin fata pc-ului astazi, vroiam neaparat sa zic.... Lorex , Tomaca ne-a fost tare dor de voi!Am terminat curatenia, maine mai am o etapa de smotru personal si apoi o luam din loc. Mie nu mi se pare deloc greu sa plec cu Mara de acasa. Bagajele le fac pt toata lumea intr-o ora si in urmatoarea ora suntem ready to go. Pe drum ea sta cuminte in scaunelul ei, mai trage si un pui de somn de o ora, o ora jumate (plecam pe la ora ei de somn), mai o scot pt reprize de tzitziala, ne jucam, cantam si gata...am ajuns. Sa nu va suparati ca am zis, dar zic din punctul meu de vedere, noi ne-am obisnuit cu plecatul. Poate ca prima data e mai greu. ![]() ![]() Sorina ai fost pe aici pe la noi si n-ai dat un semn sa iesim cu malliste la plimbare. ![]() Tomaca da, da. Mananca mai bine si pt ca are dinte. Ruxita din ce stiu eu, strabismul se corecteaza pana in 4 ani(poate vorbesc prostii). Si in prima faza se acopera ochiul bun cu un pansament pt a-l forta pe cel cu problema sa se regleze. si sanatate lui Kay!_ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Drum bun sa aveti si Sarbatori fericite! 

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza siecsoaselor si gospodinelor si...cele mai cel... repidi la o coffe fierbinte... noi ne-am trezit..sa definitivez bagajul( bine, intai sa-mi beau cafeaua in liniste-mik mea placere de dimi)...si cand se trezeste jiji ii bag un bibe si go....ca de fiecare data nu stiu ce comportament va avea dar imi doresc sa fie cuminte si cooperant. drumul e lung de 7 ore daca avem noroc dar na...sper sa fie ok... sarumana , fetili, de urari.... mire mi-a placut faza cu shmotru personal....vei arata siecsi si rapitoare...asa deci...urca mall-ista la mal...banuiesc ca pt un fresh de portocale nyny..imi pare rau de david.. ..eu...ce sa zic...nu l-am tuns...mie imi plac baietii/barbatii tunsi....dar jiji...e plin de carliontzi blonzi...ink mai seamana a bebelus...tuns( il vad cand ii se lipeste parul la baie) samana a baietel ...si...cam atata mi-a mai ramas....( aseara a m visat ca sugea ...apropo...nu mai reactioneaza la tt...rade la ele..a pus mana...ba chiar gura dar asa...fara sa stie ce sa faca )ruxita...lu jiji ii fuge un ochi...cam in lateral, sa zic asa si eu tot sper ca o sa-si revina dar hai sa-ti zic de o fetitza din cartier cu vreo 3 luni mai mare . de mik avea strabism...si in timp i s-a accentuat. parintii ca si noi de altfel....cum zic dr au tot asteptat...varstade 2 ani....era la un ochi..s-a ...stricat si celalat. ideea e ca a fost operata si cik le pare rau ca nu au fc asta mai din timp...acu ce sa zic ea se uita rau incrucis. eu zic sa ne facem timp sa mergem cu ei unde trebuie sa-i verifice... eu ieri am fost cu toata gasca de pe strada la impartasit cupilu( n-am fc prea des asta tomaca...lorex ...ne era dor...ca de toate fetele...dar, evident, intelegem...asta e viatza... lorex sper sa nu te superi ca te-am citat la faaz cu stomacul...pt ca tu oricum erai scobitoare..de aia am si retinut...expresia hai ca bat campii pe aici... va doresc o zi superba si ne auzim diseara....ca o sa am net ... cum bine a zis mire...sa nu uitati de un shmotru personal( eu aseara, de nevoie am fc baie cu jiji...care offff....era in putza goala prin casa...eu m-am bg in cada crezand ca e la ta-su...ta-su era linistit ca eu am zis ca ne ducem la baie...si aud poooooc...si ueeeeee....s-a pisat pe hol si a alunecat pe gresie si....na...atrecut) acuma chiar gata....scuze de incoerenta si necursiviate...dar in cap la mine e....praf si pulbere... va pup Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Mami de
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa buna seara am fost si noi la cumparaturi ca ramasesem fara nimic...doamne..nebunie totala, zici ca vine sfarsitul lumii..lume agitata, cosuri pline..acu sincer eu nu inteleg agitatia asta de sarbatori...adica noi ne-am dus dupa pampersi, servetele si altele pentru bebe ca nu mai aveam dar chiar au ramas toti acu fara mancare/bautura/sucuri?? greu...strazile pline, parcarile pline...pana si Dragos a simtit din agitatie...la un moment dat obosise si el si nu mai ave chef nici in cos, nici pe jos, nici in brate...asa ca am ochit o casa goala, abia deschisa si am tulit-o... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Nu inteleg de ce e asa....dar toata lumea cumpara mancare ca pentru 2 saptamani, nu pentru 2 zile.
Si pun pariu ca vor arata la tv cum luni dimineata sunt oameni in supermarket ....
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny N-am ajuns cu copiii la biserica de dimineatza. Ii duc dupa-amiaza. Am fost o tura pe la servici, iar o tura pe la piatza... offf m-am saturat de alergatura asta. darrr...a venit si la mine iepurasul cu o pereche de cercei. ![]() Mamica fericita de Mara si de David |

Mami de
simplicity spune:
Si eu am bagat smotru,fac cozonaci si vopsesc oua astazi,iar maine fac ciorba de burta,sarmalute si eclere.
Bag si eu un smotru personal (Mire
) mai pe seara.
Sa aveti Sarbatori fericite,linistite alaturi de cei dragi....
dar ne mai auzim oricum(ca eu nu plec nicaieri
)
Drum bun la mamicile care pleaca.
O zi frumoasa sa aveti 

Mami de
blue_flower spune:
Girls, mama mea a plecat acasa, eu azi stau acasa cu Dani, Doamne ce bine e sa stau cu el acasa, singura.....super timp impreuna. Am iesit dimineata in curte, ne-am jucat, am mangaiat lalelele si toate florile, am incercat sa ii arat beneficiile jucatului cu jucariile lui, dar mopul si galeata rules, nu il pot desparti de ele.
Am reusit sa fac o ciorbita de pui a la grec. A iesit f buna. L-am adormit. Am pus cartofi frantuzesti la cuptor.
Acum il astept pe sot sa vina acasa cu cumparaturile, Dani inca doarme - wow, de 2.5 ore - si de abia astept sa fim doar noi trei. Vor urma niste zile foarte frumoase. Sper din tot sufletul.
Drum bun celor care pleaca din localitate si petrecere frumoasa acolo unde va duceti.
Paste fericit tuturor.

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...