Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna ziua si de la noi!
Ale1212xa... de cafea, eu acum o beau, ca sunt zombie!

S-a ivit ceva, si a trebuit ca incalecam toti 4, cu destinatia "capitala". Ne-am intors de vreo 2 ore, spalat, schimbat, hranit, culcat trupele. Iris a suportat surprinzator de bine drumul, n-a prea chirait deloc. Am avut tot sacul cu jucarii la noi, plus un DVD player portabil cu desenele preferate, asa ca am distras-o cu spor....

Miki.....sa foloseasca sanatos Kiti tricicleta, si sa vina si iepurasul!
Dece...ce iepure galant! Sigur poti schimba hainele, daca ai etichetele si bonul!
Ruxita...foarte tare Kay! Cat despre super-market...nu prea sunt in masura sa dau sfaturi, ca nu prea am fost cu iris decat de cateva ori.
Lorex, Tomaca...wb!
BF...bine ca e mai bine Dani. Nici noi nu ne incumetam sa plecam nicaieri de Pasti...
Simply...

Am citit tot, dar atat am tinut minte...mai citesc o tura, si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

tomaca saru' mana, a fost saritoare Bea, mi-a trimis ea pastile de dostinex, le-am luat si si-a facut efectul... din pacate doar partial, adica inca mi se mai intaresc sanii, daca va puteti imagina una ca asta, bine, nu la volumul de dinainte de pastile... mama zice sa ma leg strans si sa nu las legatoarea decat dupa 3 zile... pisici, eu ma chinui cu sanii mei de 2 saptamani si ceva... cred ca e din cauza ca beau lichide in prostie, kefir, ceaiuri, supe, ma hidratez in mod normal... parca nu m-as lasa de lichide...

Noi am fost la cabinet (pentru ca tot aveam programarea facuta de luni) si s-a uitat in gura lui si mi-a zis ca ii ies maselele (apropo de febra fantomatica) si ca se vede foarte bine... ei bine, pana acum nu se vedea, dar nici eu nu stiu sa ma uit in gura lui, gingia era inflamata de mai multa vreme, nu mi s-a parut nimic in plus... dar m-am uitat si azi si a spart intr-un loc, sau urmeaza in tot cazul... deci maselim si noi!

Si o alta veste... al meu Marlon Brando s-ar putea sa aiba strabim si a zis ca ne putem duce la Oftapro (?) pentru investigatii suplimentare (acolo nu e nevoie ca copilul sa colaboreze in vreun fel)...

adica eram constienti ca nu e in regula ochisorul ala, dar am sperat ca isi revine... siii... strabismul se trateaza? sunt total pe langa... si imi dau pumni - ma gandesc ca daca il nasteam prin cezariana nu avea probleme cu ochii, nu? Dupa nastere avea ochii foarte umflati, presupun ca a suferit vreun traumatism in timpul expulziei, el fiind capatzanos, eu fiind mai ingusta in bazin... of. Strabismul se trateaza oare???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

tomaca saru' mana, a fost saritoare Bea, mi-a trimis ea pastile de dostinex, le-am luat si si-a facut efectul... din pacate doar partial, adica inca mi se mai intaresc sanii, daca va puteti imagina una ca asta, bine, nu la volumul de dinainte de pastile... mama zice sa ma leg strans si sa nu las legatoarea decat dupa 3 zile... pisici, eu ma chinui cu sanii mei de 2 saptamani si ceva... cred ca e din cauza ca beau lichide in prostie, kefir, ceaiuri, supe, ma hidratez in mod normal... parca nu m-as lasa de lichide...

Noi am fost la cabinet (pentru ca tot aveam programarea facuta de luni) si s-a uitat in gura lui si mi-a zis ca ii ies maselele (apropo de febra fantomatica) si ca se vede foarte bine... ei bine, pana acum nu se vedea, dar nici eu nu stiu sa ma uit in gura lui, gingia era inflamata de mai multa vreme, nu mi s-a parut nimic in plus... dar m-am uitat si azi si a spart intr-un loc, sau urmeaza in tot cazul... deci maselim si noi!

Si o alta veste... al meu Marlon Brando s-ar putea sa aiba strabim si a zis ca ne putem duce la Oftapro (?) pentru investigatii suplimentare (acolo nu e nevoie ca copilul sa colaboreze in vreun fel)...

adica eram constienti ca nu e in regula ochisorul ala, dar am sperat ca isi revine... siii... strabismul se trateaza? sunt total pe langa... si imi dau pumni - ma gandesc ca daca il nasteam prin cezariana nu avea probleme cu ochii, nu? Dupa nastere avea ochii foarte umflati, presupun ca a suferit vreun traumatism in timpul expulziei, el fiind capatzanos, eu fiind mai ingusta in bazin... of. Strabismul se trateaza oare???

Felicitari pentru maselutze!
Strabismul, din cate stiu eu, se corecteaza...Sigur o sa fie bine!
Cu ochisorii umflati...nu stiu care e treaba...dar si iris i-a avut super-umflati mult timp, si e nascuta prin cezariana...chiar am o poza in album, de la 3 saptamani...se pot vedea ochisorii, in ce mare fel erau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara

am fost si noi la cumparaturi ca ramasesem fara nimic...doamne..nebunie totala, zici ca vine sfarsitul lumii..lume agitata, cosuri pline..acu sincer eu nu inteleg agitatia asta de sarbatori...adica noi ne-am dus dupa pampersi, servetele si altele pentru bebe ca nu mai aveam dar chiar au ramas toti acu fara mancare/bautura/sucuri??

greu...strazile pline, parcarile pline...pana si Dragos a simtit din agitatie...la un moment dat obosise si el si nu mai ave chef nici in cos, nici pe jos, nici in brate...asa ca am ochit o casa goala, abia deschisa si am tulit-o...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

lorex, tomaca WB...va asteptam cu drag cand aveti timp, nu avem norma de mesaje

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Iar se lasa linistea...

mda, e cam tarziu...
dar tot vreau sa inchei ziua cu o "lauda", azi la baie Kay si-a gasit pozitie de stat - turceste si cu manile la piept, l-am chemat si pe taica-su sa vina repede cu aparatul, dar nu l-a prins...

si tot azi m-a strans tare de gat cand sa adoarma (tin minte la Ela visam momentul in care ea ma va cuprinde, stiu ca a venit tarziu de tot), Kay in schimb ne cuprinde si ne strange tare-tare...

O noapte linistita!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Felicitari pentru maselutze!
Strabismul, din cate stiu eu, se corecteaza...Sigur o sa fie bine!
Cu ochisorii umflati...nu stiu care e treaba...dar si iris i-a avut super-umflati mult timp, si e nascuta prin cezariana...chiar am o poza in album, de la 3 saptamani...se pot vedea ochisorii, in ce mare fel erau...

Sorina, mami de Diana si Iris

se corecteaza de la sine??? sau cu exercitiu, ochelari &co? Am tot citit azi si tot nu m-am lamurit... am citit ca se opereaza pana in 2 ani, dar sper sa nu fim de operatie... Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sa nu uit.. Dece drum bun sa aveti si sa petreceti frumos de Paste.
Tomaca multumesc pentru gandurile bune
Sorina ce bine ca a stat Iris cuminte pe drum. Acum parca iti vine sa te mai gandesti si la alte escapade de genul asta, nu?

Sunt suparata. Gandeam cu voce tare zilele trecute... ce-ar fi sa-l tund pe David cu masina, sa-i egalez un pic parul, ca de vreo 2 ori l-am luat eu cu foareca asa cum m-am priceput. Azi, vine al meu cu o masina de tuns acasa sa-l tundem inainte de baie. David cand a vazut obiectul, a inceput sa planga. Hai cu jucarele, telefoane, telecomenzi, cariocile Marei... nici nu mai stiu ce i-am mai dat, cred ca a tipat 15 minute intr-una. Am mai facut pauze, dar nici asa nu puteam sa-l lasam... Offf, si nici nu m-am gandit ca o sa fie atat de scurt. Cica e cea mai mare marime 4. El e si blondutz, e aproape chel. La un moment dat mi-a lasat impresia ca plange dupa par, nu din cauza masinii de tuns... o sa-mi fie dor de freaza lui pana o sa-i cresca la loc...

Sunt rupta de oboseala. Am iesit de 2 ori cu ei azi si am mai putzarit (germ. Putzen- a curata) pe ici, pe colo prin casa...

Maine dimineatza ii duc la biserica, sa trecem pe sub masa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!

Noi ne-am adunat mai greu prin fata pc-ului astazi, vroiam neaparat sa zic....

Lorex , Tomaca ne-a fost tare dor de voi!

Am terminat curatenia, maine mai am o etapa de smotru personal si apoi o luam din loc. Mie nu mi se pare deloc greu sa plec cu Mara de acasa. Bagajele le fac pt toata lumea intr-o ora si in urmatoarea ora suntem ready to go. Pe drum ea sta cuminte in scaunelul ei, mai trage si un pui de somn de o ora, o ora jumate (plecam pe la ora ei de somn), mai o scot pt reprize de tzitziala, ne jucam, cantam si gata...am ajuns. O singura data mi-a facut urat la drum si asta pt ca era noapte. In plus mie asa imi plac sarbatorile, la ingramadeala: verisori, unchi, matusi, bunici.
Sa nu va suparati ca am zis, dar zic din punctul meu de vedere, noi ne-am obisnuit cu plecatul. Poate ca prima data e mai greu.

Sorina ai fost pe aici pe la noi si n-ai dat un semn sa iesim cu malliste la plimbare. Apropo dece azi a urcat si Mara la etajul 2 la mall.

Tomaca da, da. Mananca mai bine si pt ca are dinte.

Ruxita din ce stiu eu, strabismul se corecteaza pana in 4 ani(poate vorbesc prostii). Si in prima faza se acopera ochiul bun cu un pansament pt a-l forta pe cel cu problema sa se regleze. si sanatate lui Kay!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput