Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Eu am o pb cu decolteurile.. nu le suport.. cand eram grasa purtam decolteuri pana la buric, de atunci nu lesuport..

Si acum am iar niste.. tzzzzz... uu... aaa si pe mine ma mananca..

Eu mi-as lua.. nist blugi skinny negri luciosi... un body camasa alba su volanase finute, si o vesta neagra... si pantofi cu toc negru.. si un sacou negru cambrat ..
Da sa am 54 de kg nu 64 ne intelegem nu..

Sau o rochita scurta in colturi... sau. sau sau ...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Si mie imi plac blugii.De fapt numai in blugi ma imbracam inainte de a ramane gravi.Mie imi plac cel mai mult cei rupti Si mi-am cumparat o pereche facuti franjuri.Sotul imi zicea sa-i dau lui sa-i faca trente pentru masina.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna fetele
imi cer scuze ca du buzna peste voi
vroiam sa va intreb
pe voi va durea burta in laterale cand stranutati sau tusiti?
yo am 10 saptamani si am dureri puternice cand tusesac sau stranut sau daca ma ridic brusc din pat, ideea e ca-mi si trece f repede, in 2 min nu ma mai doare nic
ce poate sa fie?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10

Mergi la inceput

Lia, eu nu am avut au fost fete care atunci cad stranutau sau tuseau le durea burtica.Nu cred ca ai luat ceva.Sigur o sa-ti raspunda ele cand o sa vada mesajul tau.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lia .. mergi la dr , pe mine tocmai ce ma suspecteaza de hernie ombilicala... si eu la tuse , stranut, miscari bruste, balonare sau oboseala ma doare in mod acut ( ca si o intepatura puternica, sau ca si cum m-ar injungia cineva) in jurul ombilicului , la inceputul sarcinii imi radia prin burta nu imi dadea seama exact pe unde e durerea, cum burta a crescut cum durerea s-a fixat..
Oricum nu iti fa pb chiar de e asa, nu e pericol pt sarcin..
Dar oricum vezi un medic..

Mergi la inceput

Rachel.. eu nu prot blugi rupri pt ca al meu a zis ca nu iese cu mine pe strada imbracata asa.. imi zice ca nu vrea sa arat ca si cum m-au fugarit cainii , si el nu a facut nimik.., nu ca as tine f tare cont de parerea lui insa na.. ce mama ei sunt economist, ar trebui sa fiu bussinis imbracata.. yeh righ.. macar cat mai clasic sa ma prezint, dar pot sa iti zic ca eu una sunt fan haine ciudate.. cu tinte ( dar nu in exces), si sincer imi e dor de hainele mele de numa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Fetele! M-am intors de la eco 4d!
E fetita!
E asa frumoasa si pe doctorita a lasat-o cu gura cascata cat de bine seamana cu mama ei!
Toate-s bune mai putin faptul ca e foarte agitata! nu a stat o clipa!
Am interzis la cafea!
Maria este numele ei!
vrem in listuta!

21 + cu

Mergi la inceput

andreea2011 FELICITARI pentru pasa Sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicioasa

Mergi la inceput

Andreea ... felicitari py pasa .. bun venit in club

Mergi la inceput

cel mai tare club de pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Sidana, bronzate?!!!

Maryyan, nu stiu sa-ti raspund la problema ta, dar incearca sa iei utrogestanul pe cale orala si vezi daca se mai intampla.Eu asa il iau de cand nu mai am greturi.

racheel cred ca asa si am sa fac sa l iau pe cale orala ca nu mai vreau sa fiu sresata atit de tare din cauza eliminarilor tocmai dupa cel il introduc in vagin

Cea mai fericita mami 20 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput