Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar seidana mie contabila mi-a zis ca din totalul de 126 zile trebuie sa las musai 42 zile dupa nastere. raman 84 inainte de nastere, dar eu vreau sa iau doar 65 din ele. de ce nu mi-ar da?! doctorul nu imi da asa mult? sau angajatorul? Jade cred ca am facut eu ceva de a aparut de 3 ori. sorry. Lori 21+ fericita cu Mara |
ma refeream ca ai putea ramane mai repede de 24 iulie...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
loredanar spune:
racheel eu mi-am facut cont pe okazii.ro si l-am contacta pe nea omu`, mi-a scris el un email in care mi-a cerut informatiile de livrare.
daca nu vrei sa te mai obosesti cu cont pe okazii.ro uite datele lui de contact pe care mi le-a trasmis mie: Eugen Hadan 0731730044 ehadan@parisot.com.ro .
patutul costa 170 lei + 70 lei transportul cu plata ramburs. am inteles ca ar costa transportul numai 50 lei daca ii depui in cont cei 170 lei. dureaza o zi livrarea.
http://www.okazii.ro/catalog/54046034/patut-copii-din-lemn-masiv-nou-finisat-ecologic-.html
eu sunt multumit. cum sa iti zic... finisajul nu este perfect ma refer ca vopseaua e pe baza de apa si nu are acoperire 100% ca vopseaua normala de dat pe pereti. mie insa mi-a placut pt ca da patutului un aer un pic vintage asa. in rest e slefuit bine, lemnul e sanatos, lucratura e solida.
May fetele mi-au recomandat ca solutie pt constipatie sa beau o cafeluta cu lapte, iar eu le raspunsesem ca mie nu imi prea place cafeaua de fel...
Lori
21+ fericita cu
Mara
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 jade, ok, ma gandeam ca faci mancarica de urzici pt mine 16+ cu ![]() http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
nu stiu sa fac ca nici nu mi place
altceva daca vrei
loredanar spune:
seidana adica din cele 84 zile permise inainte de nastere sa imi las doar vreo 5-10 de back-up?
sa imi iau 75 zile sa zicem? .... asta ar insemna sa intru in prenatal pe 13 iulie... tot pe acolo. e o idee si asta. dar parca sunt mai linistita sa stiu ca am o rezerva mai mare de zile. :))) oricum nu le pierd ca le iau dupa nastere.
Lori
21+ fericita cu
Mara
May3 spune:
Lore, faceam haz cu cafeaua
deci glumele mele trec neobservate :P
jade, ma gandesc si revin cu comanda :P 
16+ cu 
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Lore.. can ai DPN?
eu as fi la sf lui aug incep lui sept.. dar de la 1 iulie sunt max 70 zile.. si mai raman de backup.. dar fiecare face calcule cum e mai bine..
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
loredanar spune:
May :)))) gluma ta a fost buna, ma prind eu mereu greu la glume. prietenii au si renuntat sa mai glumeasca cu mine.
seidana la mine DPN = 26.08.2011 minus 65 zile calendaristice = 23.06.2011 !!!!!!!!!!!!!!! ai dreptate!! am zis iulie?! iunie! 23 iunie 2011 !! azi sunt praf ! 
Lori
21+ fericita cu
Mara
racheel spune:
mi mi-a zis doctora la ultimul eco ca ar fi 2 sept.Eu o sa intru in prenatal pe 14 iulie, sunt 52 de zile daca as naste pe 2 .
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
wow fetele, ce de mancare pe forum,as manca o salata de vinete hmmmmmmmmmmm
Athosik, plsssss ne dai si noua reteta aia,CABANUTZA PITICILOR?
May3, io stiu ca fara Paracetamol..asa mi-a zis med d efamilie,acuma nu stiu..baga la greu ceaiuri,lamai...
Nu mai intrasem demult pe Picasa,si v-am vazut pozele noi..
JADE, ai niste poze, furmusica focc tu..si pozele..foarte tare
Elly, fetitza ta , ce scumpika..vreau si eu copii muuuultiii
Caty2585, tu m-ai omorat cu catelul Teddy, o minunatie, nu vreA INDIANUL sa imi ia si mi eun catelus, ca pana vien bebe, tare m-as lipi de un catel, si ca s anu mai zic cat de bine arati, cred ca nu ai pus un gram pe tine
Thea2001, fetitza cu funditze...o dragalasenie
LALI_METE, puiul tau mic si dragutz, cu ochii tai
eu as vrea sa fac de Pasate cozona,c nu am facut in viatza mea, asa c anu stiu ce o sa iasa, mami e experta si nu m-am complicat pana acum,dar vreau si eu sa fiu o gospodina desavarsita,sa le fac eu pe toate![]()
Zubi, mami
20+
minunea mea
racheel spune:
Zubi, tu ce mai facusi mamica?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!