Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

*

Mergi la inceput

M-am tampit de tot.in loc sa dau edit am dat reply si-am postat de 3 ori mesajul Asta apropo de steluta de mai sus.

Dar daca ma uit in jos vad mesajul lui lore.Estre al 4-lea

Lore la tine ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

racheel eu nu am fost bautoare de cafea niciodata, deci nu cred ca e momentul acum sa inceput sa beau.

bujo bune prunele uscate!

Lori 21+ fericita cu Mara

e chiar tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

seidana mie contabila mi-a zis ca din totalul de 126 zile trebuie sa las musai 42 zile dupa nastere. raman 84 inainte de nastere, dar eu vreau sa iau doar 65 din ele. de ce nu mi-ar da?! doctorul nu imi da asa mult? sau angajatorul?

Jade cred ca am facut eu ceva de a aparut de 3 ori. sorry.

Mergi la inceput

Jade asa am reactio9nat si eu Oare ce o face lore?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

may din ce oras esti ? La Bucuresti cat stai?

de fel sunt din Valcea, acolo ma duc de sarbatori.
casa noastra e in Bucuresti :)
o sa stau in Bucuresti doar pe 30, ca merg la Uscatescu si pe 01.
de ce?

16+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

scuzeeeeeeeeeeeeeee nu stiu ce am facut de tot apar mesajele. sper sa se opreasca ! :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

seidana mie contabila mi-a zis ca din totalul de 126 zile trebuie sa las musai 42 zile dupa nastere. raman 84 inainte de nastere, dar eu vreau sa iau doar 65 din ele. de ce nu mi-ar da?! doctorul nu imi da asa mult? sau angajatorul?

Jade cred ca am facut eu ceva de a aparut de 3 ori. sorry.

Pai si de unde stie ea ca nasti fix pe 26 august?daca nasti pe 28 ?Atunci nu-ti mai raman 42 .Lore tu ai dreptate.se impart 63 cu 63.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

racheel

Pt constipatie mai incercati si miere pe stomacul gol, sau suc stors din portocale+pere. Fierul constipa de cand ii lumea...musai luat cu f multa apa...

Si daca aveti ocazia luati mic dejun englezesc oat meal..care in romaneste nu stiu ce cereal e(cred ca ovaz), dar e f bun pt burtica, si sa-l tineti minte ca e bun si pt a mari productia de laptic

may odihna, multe lichide, vitamina c...sangerari mai ai?

13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Dbunny, toate trei le fac si degeaba
sangerari nu mai am demult timp.
am avut doar doua saptamani dupa hemoragie. adica de la 11 sapt la 13 sapt. hematoamele s-au dus. adica cel mare ultima data, acum vreo 10 zile era sub 1 cm, joi vad la eco daca mai e. dar ar trebui sa nu mai fie.
dar pun ovule cu progesteron de pe la 12 sapt jumate. s-ar putea sa se fi oprit sangerarile si de la astea.

16+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

oricum spera ca ati inteles ca eu nu am fost bautoare de cafea niciodata, deci nu cred ca e momentul acum sa inceput sa beau si ca prunele uscate sunt bune! poc]

Mergi la inceput