Mai-Iun2011-BRAVO Inna, andreea_mdm, Xerxe! (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MAi eu nu sunt inconstienta..... dr initial a spus sa nu plec si apoi la 2 sapt dupa m-a intrebat de ce nu plec ca totusi imi pot lua masuri de precautie.... Eu incercand sa avit orice risc hotarasem ca raman acasa dar nu mai aveam chef de gatit, nici sa merg singura la Inviere cand stiu ce frumos poate fi acolo. Deci de condus nu conduc eu, drumul e ok pana acolo ca e drum european si nu sunt gropi sau nu prea multe, la destinatie relax total.... Dar tot am emotii. si sincer nu sunt hotarata 100 % sa merg.

BETADINA - e pt buricul bebelusului, pentru toaleta mamelor acasa....

SOMLEAC- pana la urma e bine ca si tu si bebelina sunteti sanatoase. u sigur te vei reface repede. Iti tin pumnii sa ai rabdare si cu cei de acasa care sigur sunt stangaci dar va iubesc enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Somleac, multa sanatate iti doresc! Bine ca acum esti refacuta si ai trecut peste durerile cumplite!
Nu te necaji ca n-ai poza...nu vrei sa faci echipa completa? Sa ai trei fete si trei baieti?Data viitoare n-ai sa mai uiti de poze!!!

Esti tare dragutza si ne ajuti f tare. Tu si Pico, aveti experienta!!!Sa va bucurati alaturi de copiii vostri!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Tzuna, pai tu mai ai destul pana nasti. Du-te linistita de pasti ca nu se va intampla nimic.

Citat:
Nu te necaji ca n-ai poza...nu vrei sa faci echipa completa? Sa ai trei fete si trei baieti?Data viitoare n-ai sa mai uiti de poze!!!

Ina nu se mai poate ca mi-am legat trompele.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Felicitari, Somleac! Nu ne-ai mai lasat sa-ti facem galerie, ca tu nu si nu si nu nasti... si- cand colo, Ilinca a vrut altceva Nu voiai sa lasi copilul sa sarbatoreasca Pastele cu tot familionul...

Poti sa pui o perna la burta si sa faci o poza asa , totul e sa nu pui data pe ea

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Ce poveste,Somleac! Dar de acum sunteti in echipa completa si vin si sarbatorile. Bravo! Esti idolul nostru aici pe forum!!

Sa creasca mare Ilinca si sa va bucurati de ea, trebuie sa fie foarte frumos cu toti copii in jurul ei. Ai sa ai ajutor.

Noi implinim azi 36 de saptamani . Abia astept si eu sa vad bujorelul meu, ca nu mai e mult de acuma.
Va pup

35+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Update semnatura.

36+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineata fetelor.
SOMLEAC felicitari din suflet pentru fetita, m-a emotionat foarte tare povestea nasterii , este un real exemplu cel putin pentru mine, iti doresc multa sanatate, sa fi fericita si sa fi apreciata toata viata, ma bucur mult ca sunteti bine si ca ati ajuns acasa, va doresc un Paste fericit! in noua formula extinsa si sa va indepliniti toate visele
Paste fericit tuturor si multa sanatate.

33+ cu Matei

AMR 6 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua fetelor
va pup sa aveti sarbatori fericite
proaspetelor mamici le urez tot binele din lumea si pup si noii lor fluturasi.

31cu bebe lily
amr 8 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Mamicilor sa va traiasca minunile, sa fiti sanatosi cu totii!
Burticilor asteptare placuta in continuare si sanatate!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu

Mergi la inceput