program educativ fastrack signing-pt pici
Raspunsuri - Pagina 2
ch_dana spune:
Baby, merci de info.
Corina, multumesc. Oricum sovaiam intre Baby Spa si asta, m-ai decis Eventual o sa merg la o demonstratie sa vad ce si cum.
Dana & Amelia (21.06.2011)
Fr_Cristina spune:
Eu am fost cu fetita mea de 1 an si 10 luni la o prima sedinta de signing. Demo.
Ea vorbeste deja cateva cuvinte, astfel incat nu o sa mergem decat o luna, premergator programului explorers. Pe mine ma intereseaza foarte mult sa se obisnuiasca cu mediul organizat, sa nu mai fie buricul pamantului, cum este in momentul de fata acasa si la bunici. Am observat de la prima sedinta o schimbare in atitudinea ei: a invatat sa dea jucaria inapoi. Dupa aceea a fost foarte multumita si calma toata ziua. Semn ca i-a placut. In plus, cand am plecat a vrut sa se intoarca inauntru. Ceea ce spune multe. De-abia astept sa mergem din nou.
Eu sper sa se obisnuiasca cu atmosfera de gradi, astfel incat sa nu avem parte de plansete si urlete cand o s-o ducem la gradinita.
Angie.C spune:
si acum imi vine sa rad cand imi amintesc lectia demo la care am fost cu piticul meu..Hi, hi, avea un an si 3 luni cand l-am dus si asa cum au mai zis alte mamici ii invatau sa vb prin semne. El stia deja cateva cuvintele pe care le folosea, iar daca l-as fi invatat si incurajat sa foloseasca semnele ar fi insemnat sa-l dezonrientez. De ex pt mama si tata trebuia parca sa duca mana la nas si la frunte..(aberant din pct meu de vedere)..ia imagineati-va cum ar fi ca al vostru copilas in loc sa va zica mama, tata sa gesticuleze...Vorbirea gestuala/nonverbala are si ea un rol semnificativ in comunucare, dar eu nu mi-as incuraja copilul sa vb prin semne, ci cu pasi mici si siguri l-as incuraja sa vb..iar acum la un an si 6 luni zice muuulte cuvintele, unele corect, altele stalcit, deh..e copil, si asta pentru ca am vb mereu cu el. Revenind la subiect, mi s-au parut f neprofesionisti pt ca atunci cand am ajuns nu ma lua nimeni in sema..desi le-am zis cine sunt si pt ce am venit, mi-au zis sa astept ca sa imi vb despre programul educatioal pt varsta lui, am stat vreo 15 min, timp incare ma uitam cum dsoarele preluau parintii care aratau vadit ca au bani..si-i linguseau, ca sa nu zic altfel (asa e in Gl, poate in alta parte e altfel). Apoi, a venit o tipa tanara care se balbaia, am venit cu argumente logice si am intrebat-o de ce sa imi incurajez copilul sa vb prin smene, cand pot sa il incurajez sa vb pur si simplu..si sa-i arata si repet la nesfarsit cuvinte...s-a fastacit, nu mai stia ce sa mai zica si a trecut direct la programul pentru copii mai mari..peste 2 ani..well, lectia demo..vb o tanti in nestire, nu o asculta nimeni, copii se jucau cu jucarele, normal..smenele..hilare..cantecele cantate de ea gen: sa facem curat, sa facem curat, ura draguta mea, sa facem curat..bleah, neinspirat..in fine...Plus ca te costa mult, 50 de lei o ora pe sapt
pentru asa ceva nu as fi dat bani..asta e parerea mea..dar cel mai bine e sa va convingeti. Poate pt copilasii mai mari e ok..dar pt pitici, NU.
Fr_Cristina spune:
Noi suntem din Bucuresti. Aici nu am simtit nicio discriminare. Intr-adevar, sunt adusi aici copii din familii mai instarite dar care au si mult bun simt. Mie imi convine treaba asta, pentru ca in parc sunt copii din toate categoriile sociale, iar unii dintre ei vorbesc agramat, unii sunt agresivi. Intr-adevar, intr-un final va trebui sa se confrunte cu realitatea, care este mixta... Dar pana atunci, as vrea sa aiba o baza solida, sa-si dezvolte pofta de invatat de mica, astfel incat la scoala sa provoace profesorii cu intrebarile ei, nu sa fie preocupata de haine si telefoane mobile.