Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 19
SoriLea spune:
Tot noi
https://picasaweb.google.com/sorilea73/DePASTE2011LaTara?authkey=Gv1sRgCPjApenCyIaZ-QE#
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Simina1980 spune:
Anna-ma bucur tare mult ptr voi!Felicitari!Sa fiti sanatosi!
Sorina-te inteleg perfect,iti doresc sa va acomodati repede cu noua situatie!
Ma intorc la treaba!Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Uite ca intru si eu si fac ochii mari cand vad cat ati scris.. si mai nou vaz si vesti..
Anna multe, multe felicitari si intra si zine mai multe despre voi ca tare-s curioasa 
O sarcina usoara iti doresc si o fetita mumoasa si sanatoasa 

La multi ani Naty sa cresti mare, sanatoasa is la fel de frumoasa. Alic tu ai gasit ceva de munca? 
Lavi spor la munca sa intri diseara sa ne zici cum a fost prima zi dupa 2 ani 
Ema off sanatate multa, tot ma chinuie de vreo 3 seri sa te sun dar nu mai reusesc sa pun mana pe telefon... asa ca ma ierti tu,nu?! 
Lali bafta la eco si va ne spui is noua daca v-ati gandit la nume 
Simina spor la job 
Sorina vazut flacau tare frumos si smecher cu ochelarii de soare
, cred ca ti se rupe sufletul, dar nu ai ce face..curaj 
Cris ce cazatura? ti-ai tras un nou look...vb Emei, te-ai luat de mana cu fiica mea?!

LauraO am inteles in mare cum e la voi..e un fel de cresa-gradinita..cu grupe mici si mari...si asa trebuie cate putin in fiecare zi?! cat despre limba, nu-ti face griji a o va invata rapid.
Getik voi ce mai faceti?
Mady 
Intre timp mi s-a trezit si micuta si am pus-o la aparat, am intins si niste rufe afara la uscat, Stefi inca-mi doarme..
Stiti ce greu este singura cu 2 copii mici, azi a trebuit sa fac ceva de mancare ptr pranz, asa ca nu am avut ce face decat sa o las pe Anna sa planga pana nu a mai avut voce mititica, ca eu trebuia sa ma ocup de taiat legumele, sa am grija de Stefi sa nu faca pipi decat la olita, chiar daca mai scapa pe laminat nu-i bai numai ca aluneca in el si cade...ca azi pana am culcat-o am lasat-o fara pampers..cica operatiunea olita in desfasurare..sa speram ca reusim saptamana asta 
![]()
Ieri am iesit la gratar in parc(e un parc amenajat special ptr asta)Stefi si Alex s-au jucat cu paletele, cu mingea, cu tricicleta ca a si cazut dupa ea si s-a ales cu o julitura la cap si obraz, dar na asa invata, iar Anna a stat si ea la aer
.
Maine seara avem controlul de 2 ani ptr Stefi, sunt curioasa ce vor spune de greutate, ca are 15 kg 
Cica pe 25 ar trebui sa ma intorc la munca ca mi se termina concediu...dar imi voi lua concediu fara plata, sa vedem daca pot..daca nu, renunt la job..
Gata timpul meu, va pupic dulce si ne mai auzim.
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai
LauraOana spune:
pickyda asa se obisnueste aici..cite putin in fiecare zi..ca sa nu ramina copilul cu sechele
educatoarele iti spun de la inceput sa iti iei timp pt ca dureaza cam 2-3 saptamini pina il lasi acolo singurel toata ziua..deci maine 1 ora cu mine linga el..si presupun ca poimaine am sa il las cam 10 min singur sa vedem cum reactioneaza...si dupaia tot mai mult pina ajungem sa doarma acolo 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
anna-mama spune:
Fetele mele,
Va multumesc pt urari. Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Eu nu ma simt bine, am greata toata ziua, mi-e somn si abia ma concentrez...ce sa mai, as sta toata ziua in pat, mi se pare f greu in perioada asta sa am energia pe care o solicita Vladut 

pup fetele dragi 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
mey, evenimentoaselor (am intrat in book- aia cu recordurile
ca am inventat un cuvant nou
)...
bilant: 2 cazute + 1 la oferta 2 in 1
bravos... va tineti de kestii importante.
mey, ce sa zic? felicitari, anna, sa fii sanatoasa si o bebelina super sa ai!!!
cris, las-o mai moale ca te vad aia la interviu asa, vanata, si o sa spuna ca faci accidente de munca pt. despagubiri
.
picky, pt. mine sunteti de admirat fetele care faceti copii unul dupa altul. eu n-am indraznit
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Lali_mete spune:
Fetelor m-am intors de la eco ,si ..... E pasaaaaa
.
Sarcina este perfecta din punctul dr-ului de vedere, kg sunt putin cam multe luate
, 7-8 de la 11 martie pana acum,mi-a spus sa renunt la fainoase si sa mananc mai putin dulce. M-a atacat exact unde ma doare
. Sarcina are aceeasi varsta si dupa UM si dupa eco,adica 22 saptamani si 3 zile. Mi-a aratat iar tot,mle la picioruse,manute,cordon ombilical,creieras,camarutele inimii ,tot-tot.
Ma intorc mai tarziu ,acum ma duc sa mananc ,ca sunt lihnita
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
madyrizi spune:

vreau si eu o pasaaaaa...
sa fie sanatoasa! asteptam mai multe pasaaaaa pe aici!!!
incep din nou: am 2 baieti superbi, cu zestre, nearvuniti ![]()
![]()
...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
emanouela spune:
sa fiti sanatoase Lali grasa![]()

Picky stai fetita linistita ca vb noi cand poti
esti o curajoasa....eu n-am asa curaj....pup gasca
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
haoleuuuuuu mai usor fetelor cu scrisul ca eu nu vreau sa fiu restanta..
sori am admirat flacaul

imi vine sa-l musc de falcoase si de bulanele grase.Stiu ca iti e greu si te doare,dar asta e viata..o sa mergeti in fiecare weekend la el si o sa va dragaliti si o sa faci si pozici sa ne aratati si noua
picky al naibii look,ca nici daca ma duceam la remodelare corporala nu ma dureau toate cele in halul asta
dar vorba voastra,m-am facut cu un look moca
.Sper sa reusiti cat mai repede cu operatiunea olita
si la noi e in plina desfasurare,dar daca suntem prea departe de baie,ne apuca sa facem pishulica numai pe cate un scaun
bine ca nu ridica si piciorul ca un catel ca asta punea capac.Ai incercat un sling,sau un marsupiu in care sao ti pe Anna?asa nu mai plange nici ea si poti sa stai si dupa Puca
.Off,mitica
cum ne-am gasit eu si ea sa ne julim in halul asta
Adfica dupa 1 luna jumate dupa ce nasti e musai sa te intorci la munca???pai tu numai om de munca nu esti mamicule cu 2 tititze la purtator si cu un ON
si cu dureri pe deasupra..
laurao cred ca o sa adopt si eu tactica voastra cand o sa inceapa Miru gardinita
ana iti doresc sa fie o tititza sanatoasa si frumoasa
mady 
macar daca ar fi fost cu intentie sau directie.. .Si ca sa nu mai zic ca barbate-miu ca sa puna sare pe rana imi spune ca toate vara nu o sa ma risc sa ma port la bulanele goale pentru ca o sa mi se vada ditamai vanataia
lali sa traiasaca pasaaaaa 

uite asa facusi si o fetita

mady fata,tu nu astepta de la mine sa ma purcelesc iar pentru ca sa iaa pasaaa..ca nici macar un castravete nu-mi doresc.Asa ca cere fetelor astora de pe aicea sa rezolve problema ca fi-mea e data de multtttt![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR