Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor,cand fac cerere de anuntare si unde ca termin CIC-ul luna asta pe 30 ?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
La Multi Ani Naty!Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!
Deci,sunt la munk si nu prea am chef de nimic........
Lavi-servici usor!
Cris-nu stiu unde se face cererea dar poate stiu fetele.Offff ce nasol cu cazatura .
Am citit tot dar nu-mi mai aduc aminte mai nimic..........deh sunt inca cu mintea in vacanta.....
Va pup,
Revin

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ma rupe spatele
La multi ani! Naty sa fii sanatoasa si voioasa
cristi-ai tras un nou look??? naspa fetita julita
tinem pumnii lavi si......zi usoara
ii dau si eu septilin lui Darius, e de la Himalaya, pe baza de plante, pt imunitate...mi l-a recomandat acum, cand am fost la control.....sper sa dea rezultate
la nou cerul e gri si e rece
va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

wowwwwwwwwwwwww....felicitari ano...sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Ma apuc de recuperat, ca in weekend am fost plimbareti.

Mady, nu-i de ghips piciorul meu. E aproape vindecat, nu s-a rupt/sucit nimic. Am scapat ieftin!

Lavi, servici usor! Maine ma duc si eu sa vad ce orar, ce incadrare o sa am. Acum abia astept, peste o luna cred ca o sa ma dau ranita ... sufleteste.
Pentru aniversarea printesei si eu tot tricicleta vreau sa-i iau. In primavara asta nu am folosit caruciorul deloc, dar mai oboseste si vrea in brate.

Cris .... ai patit-o rau de tot! Of, of ... sper sa treaca repede.

Anna, felicitari!

Si nu in ultimul rand,
LA MULTI ANI, NATI!!!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

picky uite asa e la noi..gradinita si cresa sunt in acelas loc...este grupa mare si grupa mica..intr-o camera sunt copii de la 3 ani jumate in sus pina la 6 ani (aici nu ai voie sa ai pampers) si in camera de langa sunt copii de la citeva luni pina la 3 ani 3 ani jumate...copiii din grupa mica se pun la nani la 11:30.. copiii din grupa mare dorm doar daca vor..si care vrea sa doarme merge la grupa mica sa doarma acolo...daca e vreme frumoasa ies toti copiii afara. grupa mica si grupa mare se joaca in aceeasi curte...pe la ora 16:00 cind numai sunt decit citva copii in grupa mare si in grupa mica atunci se adunca toti intruna din camere si se joaca toti acolo. sper ca cam fo destul de cooerenta si ca ai inteles la ce vreau sa ma refer..:)

noi azi am avut prima zi de gradinita! a durat exact 30 min..:) sebastian nu a avut taine..sa jucat cu copiii si cu educatoarea..abia am reusit sa il iau de acolo...dar asa tre sa fie, cica trebuie sa plecam cind e mai fain pt copil ca sa aiba dorinta de intoarcere...educatoarea tot ii explica lui sebastian ca acum trebuie sa mearga acasa dar ca va veni si maine..cit o inteles el nu stiu..pt ca cu germana e cam paralel deocamdata..:) maine vom sta 1 ora

am vazut pozele cu anna..e o dulcica si o frumoasa si imi place la nebunie freza ei

lavinia sa ne povestesti detaliat cum a fo la lucru si cum a stat rares la soacra

cris eu am avut noroc..nici nu a trebuit sa ma duc la firma sa le explic ce si cum..le-am trimis un mail in care i-am intrebat cind sa merg la ei ca sa facem o hirtie in care scriem ca plec de la ei de comun acord...si ei nici nu miau raspuns la email..2 saptamini mai tirziu mia adus postastul o hirtie in care scrie tot ce vroiam eu si semnata de ei
mai da rau ai picat fato! data viitoare sa iti iei o lanterna ceva cu tine

anna-mama feliitari pt

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici !!

Intru asa,fara chef de nimic si cu o stare de lehamite,de luni,dar o sa imi treaca. Vineri nu am avut net,a explicat Cris de ce , si de sambata foarte dimineata pana aseara pe la 22 am fost la tara. Am fost la sora mea, am fost la cimitir la mama ieri,si apoi din "Dumnezeu sa-i ierte" am dat-o in "hai noroc" , un gratarel si discutii pana tarziu la cumnatul sora-mii.
Si mi s-a stricat tot cheful dimineata dupa ce m-am trezit si m-a sunat sora-mea ( care nu a fost la cumnatul ei acasa decat putin,ca ii ieseau ratuste din oua si ii era teama sa nu le strivesca curca ce le clocea ),m-a sunat sa ma certe ca sunt nebuna la cap,ca am batut baiatul si l-am injurat ceva de genul "Dumnezeii matii" , pentru ca nu a vrut sa doarma nici sa manance la Costin si Elena acasa . Situatia a stat asa : Paul nu a mancat nimic toata ziua,sau aproape nimic daca punem la socoteala o jumatate de banana ,o felie de paine, 150 ml lapte si ceva apa, si a dormit 30 de minute la tatal meu acasa.Toata ziua a facut crize de nervi,ba radea ba trantea, daca disparea tac-su din raza lui vizuala era jale mare cu trantit pe jos,lovit peretii cu palma ,plsnit pe mine peste ochi. Copilul meu niciodata nu mi-a facut asa,si de asta m-am gandit ieri ca il doare ceva,ori maselutele alea care cica ar mai trebui sa iasa,si unde are gingia tare de mai bine de doua luni,ori stomacelul ca se cam chinuia sa traga ceva gaze. Eu i-am zis de cateva ori lui Paul " in p...a matii ,cand ajungem acasa o sa dormi neintors". Este singura " injuratura" care imi scapa.De aici la Dumnezei si bataie e cale lunga. Si m-am enervat tare cand m-a luat sora-mea la rost ,ca s-a crucit Alina( Alina al carei baietel de 4 ani da musafirii afara din casa si le spune sa taca,ca nu e casa lor, inchide muzica si zice "afara toata lumea ca eu vreau sa ma joc/dorm/fac baie" ,care loveste pe toata lumea,inclusiv pe parintii lui sau pe bebelusi, zice oamenilor sa iasa din casa ca put urat,se tine de nas si se stramba,numai de distractie ,si care e lasat sa faca toate astea "pentru ca e mic" )cand a vazut cum l-am injurat si pocnit peste fata .Cred ca i s-a urcat brusc la cap paharul de nu-stiu-ce cu gust de alcool si cafea ne-a dat Elena sa bem . Deci m-am convins inca o data ca nu am ce dicuta cu unii oameni ramasi in urma . Poate voua vi se pare o tampenie sa supar din atata,dar e un sat mic,si nu mi-ar placea sa merg acolo si sa aud susotind pe tantile care pun copiii in patut si ies sa sape gradina, ii lasa uzi pana in gat ca "pe vremea lor nu existau pampersi,si nu au murit,nici nu le-au cazut organele genitale" ,baga cartofi prajiti si carne de porc cu usturoi pe gat copilului de 6 luni,ca "asa au mancat si ele si ia uite ce mari si sanatoase sunt ". Si chiar sunt mari unele din ele,cam depasesc 75-80 de kg,la 160 inaltime . Ah ce m-am enervat,dar sigur o sa imi treaca intr-un final. A,si cum am ajuns acasa copilul meu a tras de frigider si la ora 22.30 manca ciorbita,la 23 dormea,si s-a trezit la 8.30 ,vesel nevoie mare .Acum a papat supa de galusti si se chinuie sa se urce in patut,sa se bage la nani.

Anna felicitari mamicule pentru ,sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebelul!

Eu diseara merg la ginecolog,abea astept. Sper sa nu mai intervina nimic sa ma amane iar.

Am citit pe diagonala,mai tarziu o sa recuperez cum tebuie,si o sa va pup individual .

Pupici multi la toata lumea.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

helloooooo lume
Am postat peste tot despre problema mea.Si am aflat ca nu mai trebuie sa anunt nimica,ci doar sa ma duc la firma si sa-mi iau hartiuta care mi se cuvine,pentru ca mi s-a desfiintat postul si sa intru in somaj,off.
simina nasol tare ca nici sa indoi genunchiul nu pot,iar sectoriciul parca stie ca nu are voie sa ma loveasca acolo,si face de face de numai in zona ai ma nimereste
ema si ce lookal meu radea de mine asear si zicea ca daca cadeam si eu mai altfel se lauda si el ca si-a ciomagit nevasta,asa semnele de cazatura sunt prea evidentesa nu-i umflu eu ochii??Cum se mai sinte Dariusica?
ana ce vazusi eu ???sper ca sa fie o fetita de data asta.In cate saptamani esti ?
andreea ma bucur ca e mai bine cu piciorul
laurao chiar mi se pare fain cum e sitemul cu cresele si gariditele la voi.Ma bucur ca i-a placut cu copiii,sper ca si maine sa fie la fel de incantat si sa nu ai probleme cu lasatul la cresa.Nici eu nu vreau sa ma duc la ei,dar cred ca va fi inevitabil pana la urma.o sa merg dupa ce nu mai arat ca dracu si pot sa merg cum trebuie,ca acus parca sunt lovita de marfar.Poti sa fi sigura ca nu o sa mai plec pe intuneric.
lali pai nu ai inghetat fata ieir la gratare?ca eu am iesit pe zi si dupa o juma de ora imi inghetase si sufletul..brrrr.Belea kinder are Alina,dar nu da vina pe copil ca educatia aia i-a fost servita de parini sau bunici.Clar Paul nu s-a simmtit in largul lui si poate de aia nici nu a mancat,e bine ca acuma ati revenit la obiceiurile voastre si e ok

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

N-am mai trecut pe la voi pt ca sunt pe ultima suta de metri si vreau sa profit de ultimele zile cu Razvan
Azi am fost cu el la serviciu si mi-am facut cererea de reluarea activitatii , offf ce rpd a mai trecut timpul si ce baiat mare am. Atat l-au rasfatat colegii, incat nu vroia sa mai plece de-acolo
Nu va spun ca se lipeste pe zi ce trece mai mult de mn si acum cand ii zic ca merge la tara la mamaia, spune rpd CU MAMI . Incerc sa-i spun ca merg la serviciu sa iau bani (ca el e disperat dupa bani) si ca-i cumpar tot ce vrea el, imediat imi raspunde NUUU
Va dati seama ce lupta se da in sufletul meu , numai cand ma gandesc ca se apropie ziua, imi curg siroaie de lacrimi instantaneu
Am citit tot, dar imi cer mii si mii de scz ca nu va raspund, dar nu am deloc starea necesara.
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor ce si-au serbat pana acum ziua si binenteles ca si celeor ce urmeaza, sa fie sanatosi, norocosi si la punga grosi
Nu stiu cand voi mai intra, cel mai probabil dupa ce ne vom separa, ca sa va impartasesc cum a fost
Numai bn va doresc si un pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput