Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mady excuse me cu Harry deci , eu ma certasem cu Kate inainte si a vrut sa ma excluda
Eu ma intorc mai repede cu 3 saptamani fiindca colega care mi-a ocupat postul a plecat in prenatal si ca sa ma intorc in aceeasi agentie ma intorc mai repede, ca altfel cine stie pe unde m-ar trimite in ce agentii cu ce sefi si clienti, aici totii sunt super ok si clientii si mai ales sefa e o femeie de milioane. Si unde mai pui ca e si la 15 min de mers pe jos de mine. Intr-un fel abia astept dar mi-e groaza pt Rares...dar asta este n-am ce face

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

AMR 1 zi si ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

V-ati dat seama ca m-am trezit abea acuma,nu?

mady moamaaaaaaaaaaaaa,ati avuti curaj sa va "duelati" cu Mihaita langa?..
lavi multa sanatate sotului,lasa ca nu e musai sa fie 1Mai ca sa mergeti la iarba verde,important e sa se simta si el bine si sa fie si vreme frumoasa .Va fi inevitabil sa nu raceasac o perioada cand va intra in colectivitate Rares,dar cum vezi primele semne de raceala,il ti acasa si il doftoricesti.Fata,eu nu sunt prietena cu mirii,am vrut sa intru fraudulos la petrecere,dar m-au prins si nici macar biletul de avion nu mi- l-au platit la intoarcere.. .Nici nu vreau sa-mi imaginez deocamdata cum o sa fac cu gradinita,ca a ramas in aer,al meu tot are inclinatii de ao lasa pe Miru cu bunicii.Asa e,de luat ii pot cumpara ceva in orice zi,dar pana atunci poate o sa se mai schimbe situatia si poate totusi o sa fie bine.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

off, am uitat sa va spui..lali are o problema cu netul ca au mesterit bine de tot astia de la electrica la ea in zona,asa ca sa nu o bagati la plata ca are scutire

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!

dupa toata treaba care am facut-o ieri, zici ca-s batuta. si daca ma toca sotul cu bata nu ma dureau toate asa...

cris, nuuuuuu, mihaita era in alta camera. io-s pudica de felul meu si nu ma pot desfasura daca nu-s in intimitate totala. cand eram mai tanara.... eheeee, ce vremuri!

azi iesim afara toata ziulica. e frumos tare...

v-ati zgaltait azi-noapte???? care a zguduit tzara in halul asta? mai usurel ca lumea doarme la ora aia .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Neatza si de la noi! Vreau sa ies umpic afara cu Rares desi nu e vreme foarte stralucita, dar iesim.
Cris multam, deja e mai bine, doar ca il mai doare burta, acum baga ceva orez fiert cu morcovi la ghiozdan....eu m-am gandit din iulie sa-i dau Septilin la Rares sa-l imunizez pe cand merge la cresa, sper sa fie ok. Maine la lucru am emotii.
Mady nu noi am fost eu am musafiri de la lacul rosu pe cap si nu putemm
Gata v-am pupat ca plecam

Mergi la inceput

Duminica placuta la toate!

Mergi la inceput

mady eu am crezut ca sunt dusa cu capul,mai ales ca soata la ora ai era treaza( e racit bine de tot)si tusea de zor prin bucatarie,si a zis ca sa ma duc la culcare ca am visat.Acum am inteles ,eu am fost pudica in tinerete ca acus la batranete m-am screlozat si de anul trecut am dat-o si pe topless

lavi ce e Septilinul asta,siropel??Tinem pumnii pentru maine ca sa fie o zi usoara

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris Septilinul e siropel da pt imunitate, noua ne-a facut tare bine, datorita lui Rares nu mi-a racit deloc toata iarna decat acum in martie, I-am dat 2 luni pe perioada iernii neintrerupt si a fost foarte ok, si de aceea ma gandeam sa-i dau si inainte de cresa...am vazut poze cu Miru ce scumpa e cum mananca ea pizza si ce freza mistoaca are in cada printesa frumoasa si pe mami ei!

Mergi la inceput

Neatza fetele mele dragi! Va las , perfuzabila, ceai, cioco calda ce doriti voi, eu ma pregatesc de prima zi de lucru. Am emotii cat China, mai ales ca saptamana asta va fi la noi la caserie o femeie pe care nu o suport, am avut cu ea niste intamplari in trecut si de atunci nici nu ne salutam cand ne intalnim pe strada. Nu am eu foarte mare contact cu ea caci eu nu sunt la caserie dar e genul de om care se leaga de tine si cauta scandal...eu oricum nu am sa o bag in seama si sper sa fie ok.
Va si sa-mi tineti pumnii!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Prima zi la lucru

Mergi la inceput

neata fetele...

Cafelua vad ca a dat-o lavi]/b],asa ca eu raman cu urarile..

LA MULTI ANI NATY sa cresti mare si frumoasa,sa asculti de mami si tati

alic ce faci mami?nu vi sa ne dai o feliuta de tort?cum a ramas cu munca?
[b]lavi
cred ca mi-ai trimis si mie din emotiile tale,de abea astept sa ne spui deseara cum a fost azi.Multam de aprecieri

Sa va zic ce am patit aseara?M-am dus la frete-miu prin gradina sa-i duc niste pastile ca a racit bine de tot.Si cand sa ma intorc(era deja intuneric),am calcat pe furtunul de apa de pe carare si m-am dus cu totul pe un stapl de beton.Sunt julita+umflata+vanata pe partea dreapta la fata,umarul drept e julit si umflat bine,si genunchiul stang e cat casa de nu pot sa-l mai indoi si merg fix ca o schioapa.Si cica azi planuisem sa ma duc la firma de unde am intrat in CIC sa vad ce e pe acolo si sa stabilesc cu ei sa incetam contrabctul de munca de comun acord.Ziceti si voi cum sa ma prezint eu in halul asta?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput