Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
is singura cu un pitic cu febra si ft ft ft miorlat....imi vine sa fugggggggg, asa ca ma intelegeti voi
va pup
PS n-am apucat sa descarc foto si sa le pun, va anunt eu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
A comandat al meu din Germania suporitoarele pe care mi le-a trimis cineva si la Stefi si au ajutat-o, dar nu au venit inca..sper ca sapt viitoare sa apara.

daca cumva nu iti vin supozitoarele atunci anunta-ma ca ti le trimit eu..:) e vorba de supozitoarele astea nu? --> http://www.yopi.de/image/prod_pics/1119/e/1119223.jpg

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

La multi ani Bubu, sa cresti mare sanatoasa si la fel de frumoasa . Mami sa intir sa ne mai povestiti de voi si asteptam si pozici

LauraO multumesc mult, esti o draguta, da acestea sunt supozitoarele. Ieri am fost si le-am ridicat de la farmacie, I-am dat o jumatate aseara dar nu a acceptat-o cu placere ca mi-a plans si s-a crizat de m-am speriat. Niciodata nu s-a manifestat asa. Incerc din nou cu o alta jumatate azi sa vedem reactia. Voi ce mai faceti?
Mady multumesc, iti da seama ca ma mandresc cu fiica mea si parul ei(cioara ). Am zis ca poate-i facem breton, acum sa vedem . Sa stii ca si tu ai cu ce te lauda, 2 baieti frumosi si destepti...si nu uita un lucru, o sa fi soacra mare si o sa-ti aduca 2 fete in casa
Cris bafta multa, cu gradinitele ce ati mai facut? ai lasat-o ptr la toamna? si cu Miru ce vei face pe vara? poici pe cand?
Ema iar?! offff acum ce are micutul? sanatate mult la puiul mic
Lavi ce a trecut timpul... cu cine-l vei lasa pe Rares? Cum mai e micutul Andrei?
Andreea vremea-i de vina ptr starea ta sau criza ?!

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

picky noi suntem bine..sebastian de luni incepe gradinita si sunt foara emotionata ai udat supozitorul inainte sa il folosesti? eu il tineam scurt sub apa si asa intra muuult mai usor as vrea sa o vad si eu pe micuta ana...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Acum despre noi,
Stefi e pe canapea la micky mouse, Anna papa si motaie in post cu niste crampe, iar eu tastez cu o mana

Lavi cu operatia cica sunt ok, ca aseara am avut controlul, nu mai e cazul de injectii cu cortizon, mai doare si burta dar asta-i.. in schimb in uter inca e ON-ul(obiectul neidentificat) si nici doctorul meu nu-si da seama ce ar putea fi..el nu mi-ar mai fi facut eco dar i-am zis noi ca am fost la alt doctor si ca am vrea sa aflam si parerea lui....Rest de placenta nu-i ca a primit rezultatele de la chiuretaj si placenta fusese scoasa integral la operatie, ce a mai chiuretat el au fost doar ceva resturi de sange. O bucata de placenta crescuta in peretele uterului nu poate fi, ca placenta era intreaga cand au scos-o..deci ramane ON. Laparascopie nu-mi poate face ca-i inca sange in uter (sange care nu prea se elimina, ca mi-a dat din nou metergin picaturi sa iau) si nu s-ar vedea nimic cu laparascopul. Iar de inca un chiuretaj nu mai poate fi vorba ca deja uterul e inflamat si inca un chiuretaj ar duce la subtierea uterului si lipirea lui...de nu mai pot ramane insarcinata. Deja a vazut la eco ca a luat prea mult dintr-un perete si a deformat uterul. Radiografie (sau ceva de genul asta) nu-mi poate face ca alaptez si cica nu-i indicat...asa ca nu ne ramane de facut decat sa asteptam.. luna viitoare am din nou control, sa vedem cum se mai prezinta ON-ul ...
Mai in gluma mai in serios l-am intrebat daca nu-i cumva vreo compresa sau eu stiu ce...el zice ca nu, ca nu ar avea cum, ca daca era vreo compresa era in abdomen si nu in uter ..ca aici e enigma ..in uter e ceva..dar ce? ca un bebe singur nu-i Om vedea pe viitor

Cam astea-s noutatile despre noi..
In schimb Stefi face alergie la plansetele Annei ca aseara Anna plangea din cauza crampelor si o aud de pe canapea pe Stefi "Anna taci, Anna taci " Iar Anna e foarte puternica, soacra mea zice ca nu a mai vazut un copil asa de puternic ptr varsta ei, isi tine capul bine, si-l intoarce singurica, se impinge cu picioarele si se ridica de pe perna cand o ti in brate...si are niste ochisori , de i-ar ramane asa ar furam ulte inimi..sunt un albastru inchis cu nuante de mov superbi. Acum a inceput sa ne descopere si sa vedeti cu ce ochii mari ne fixeaza si cerceteaza
Stefi doarme cu mine in pat si cu Anna din cand in cand, eu la mijloc intre ele si anchilozez pe-o parte ..si trebuie sa am grija de Stefi sa nu cada din pat si de Anna sa nu vomeze in somn...oricum de odihna la mine nu mai poate fi vorba..chiar azi vreau sa pun capul jos langa Stefi asta daca-mi vrea sa adoarma ca are ceva zile de cand a uitat de somnul la pranz si doar pe la 4-5 imi adoarme.

Merg sa o rog cu papa de pranz si sa incerc sa o pun la somn.

Va pupic dulce pe toate si pe buburuze inclusiv

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Miru inca doarme,dar binenteles nu inainte ca sa o trimit la origini ca ii pica mecluta de obosita si ea batman-batman .Va anunt ca nu mai am telefn personal buns-a dus dracu bateria si musai sa-l tin in priza non-stop daca vreau sa ma conversez la el,si risc sa-mi defectez si telefonul..offf.

andreea la fix ai mesterit 3 randuri,dar daca tinem cont de ce a zis mady ca alea cu uarari se pune dublu..pai te-ai scos bine de totla sa fata ca si la mine sta Lefter Popescu asta de parca-parca mai sa cred vorba aia "banu la ban trage,si paduchele la paduche" (paduchele sunt eu).
lavi AMR-ul asta cu zilele la serviciu imi da mie fiori,daranmite tie ca nu mai ai decat 3 .Miru e o terorista cu oleaca de zmei semicolorati,care se lupta aprig cu aspiratorul ca sa nu fie scosi afara.Norocoasooooooo,vreu si eu sa scap de intepaturi and oi incepe munca ...
cuscra sanatate multa la ginerica sa treaca febra
picky cu gradinitele e cam trist momentan..gasit de stat,dar vara nu au program,iar cele particulare au sarit in aer cu preturile si nu-mi permit de nici o culoare.Sper sa o mai taragan asa pana in toamna si atunci poate o sa fie alta situatia.Pozele sunt in telefonul ala meserias al meu pe care daca il scot din incarcator,risc sa moara si nu se mai aprindeinca caut o solutie sa vad cum sa le descarc si sa vi le arat.Fata ma cam sperie pe mine ON-ul ala al tau..nu pot sa-mi dau seama ce ar fi acolooricum,sper sa nu fie ceva grav.Belea mare e puca uite fata ce incep sa vorbeasca kinderii nostrii.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Picky imi pare rau de problemele de sanatate! Cam bizar "ON"-ul...
Emanuela multa sanatate!
Noi avem curs la 16.30 la gradi cu tema "Educam asa". E foarte interesant. Se face in fiecare joi se 4 saptamani incoace. -ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

S-a cam tras chiulul pe aicea vad...ia sa vad ca apareti cu 3 randuri

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eee... floricele, pufuleti...

am venit si io, da's catranita. asa sunt eu cand imi vin rudele in vizita. si de sarbatori sunt un fel de grinch, asa ... mai nesuferita, nu-mi place nimik, nu vreau nimik. e, acum a coincis cu musafirii. deci va inchipuiti ce trebuie sa suporte bietul meu sotz .

mi-a pierit lenea, am trimis-o la voi . azi aveam chef sa mut muntii din loc, dar au venit socrii sa mai demonteze din mobila, sa mai dea afara din casa, asa ca n-am facut nimic din ce mi-am programat eu.
in fine, lasa ca le fac eu... maine ca-i sarbatoare .

cris, cu gradinitele astea e durere de cap. cel putin pe mine ma apuca fiorii pe sira spinarii cand ma gandesc ca o iau iar cu gradinita...

picky, ON-ul ala al tau suna ciudat. nu stiu de ce, dar aveam impresia ca medicii din strainatate sunt mai interesati de pacienti decat ai nostri, dar cred ca m-am inselat. poate pt. ca ai nostri au fost asa blamati , cine stie? sper sa fie totul bine si sa fii intacta... poate mai faci si o mandrete de baiat .

alynta, suna interesant. eu n-am auzit pana acum sa se faca asa ceva pe aici. la mine, la scoala, s-a facut o data un curs pt. parinti numit "scoala parintilor" care insemna ateliere de lucru parinte-copil. f.f. misto si educativ, dar necesita bani multi, resurse multe si nervi de otel.

lali, pe unde umbli? s-au termiant sarbatorile.... treci la cratitaaaaaa... si la eco- bebe. hai, ce rozalie ascunzi?

lavi, eu am trecut prin experienta asta cu intorsul la serviciu. eu am urlat o saptamana, in fiecare zi. il lasam la cresa si fugeam... si plangeam toata ziua. apoi ne-am obisnuit amandoi si era chiar bine, ca invata multe lucruri frumoase. o sa treaca si perioada asta, o sa te obisnuiesti si el la fel .

ema, ce mai face mucisorul morocanos????? big hug...

mie nu-mi merge mailul de cateva ore bune. la voi merge?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mady la noi e gratuit si e foarte frumos si interactiv. Am "invatat" cum sa ne laudam copii, cand sa-i ignoram, izolam sau pedepsim. AM facut si schimb de experienta cu ceilalti parinti.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput