In ziua de astazi putem spune ca exista o multime de produse pentru albirea dintilor, insa o parte din acestea pot fi periculoase. Cele mai frecvente si comune produse naturale pentru albire le puteti gasi chiar si in dulapul din bucatarie.
Puteti citi aici articolul complet despre www.supereva.ro/info.asp?id=3047" target="_blank">albirea dintilor
Voi ce folositi pentru albirea dintilor?
Spalat pe dinti cu sare si bicarbonat si anual apelez si la solutia de urgenta, albire profesionala cu Opalescence facuta acasa, cam o saptamana.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Am facut o albire a dintilor, in cabinetul stomatologic, cu aparatul Zoom. Pe langa asta, folosesc periajul corect. Am si gelul Opalescence, dar acum deocamdata nu-l folosesc.
Am incercat si eu Opalescence, dar mi-a creat o sensibilitate la dinti de am zis ca mor, aveam frisoane ore in sir, nu mai puteam manca, cu regret am renuntat la el, mi s-a parut prea mare chinul. Daca ar exista ceva mai putin nociv as mai repeta, altfel raman tot la bicarbonat.
Cum e albirea cu aparatul Zoom?
Detartraj cu ultrasunete la max 1 an si albire cu gel Opalescence(am facut doar 1 data, dar mi-a ramas si sigur voi continua de cate ori va fi nevoie).