Albinutze de Mai-Iunie 2009(108)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cosminica spune:
... peste o saptamana merg la serviciu!!
flobabysanatate socrului.
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurraa/laurraa.jpg)
laurraa spune:
Hristos a Inviat!
va salut si pup cu drag, am venit direct la cursuri din drumetie cu tot cu Maya, numai a ea sta la mama;
lavinia, multa putere si sanatate micutului; intra la subiectul de rugaciune colectiva ca fetele de acolo sunt minunate, o sa le rog si eu;
o sa povestesc mai multe despre drumetie in Nordul Moldovei, dar ce e mai important e ca desi am facut foarte multi km plimbandu-ne, Maya a fost fascinata; ne trezeam la 9 dimmineata, luam micul dejun si mai intram in camera la 9 seara; a stat si pe malul raului intre munti la gratar, a urcat si pe varf de munte, multe manastiri, a fost relaxant desi am calatorit mult; si ce e mai curios, doua zile am fost cazati la manastirea Putna la hotelul lor de oaspeti unde era o liniste deplina si Maya ajunsese sa-mi faca mie semn sa tac "Ane, Ane" adica "Doamne Doamne" sa fim linistiti; am mai fost doar cu o sngura pereche si ei cu 2 copii unul de 3 ani si unul de 2 asa ca a avut si activitate;
La restaurant se aseza la masa si zicea "Mani, ateptam, papam catofi, suc, banza" si nu se dadea o clipa jos pana nu venea chelnerul cu mancare, in masina ajunsese si cand stateam la un semafor sa zica "Am agiuns"
atat de multe opriri facea;
Am schimbat-o mereu pe masina cred ca schimbam pe zi 5 body caci transpira si multumesc Lui Dzeu a fost ok, nu a racit, decat acum la final cand am fost pe munte si nu am putut sa o scot din zapada i-au dat mucisorii dar au stagnat;
Problema e ca acum, cum se trezeste vrea PA si dupa somnul de dupa-amiza iar PA; ieri a dormit la mama la pranz 4 ore jumatate asa de obosita era si la 10 seara era "lemn"
Acum, de exemplu, cat sunt la cursuri ea e la plimbare cu mama, la cumparaturi, nu are nicio problema
Nu mai pot sta mult, de acasa o sa citesc si din urma, va imbratisez cu drag si sper ca ati avut niste sarbatori minunate; noi vineri ajungem la Iasi
si la mine a inceput numaratoarea inversa cu intorsul la servici.......
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Lauraa, ma bucur ca sunteti plimbareti, am avut si noi multe zile de genul acesta, fetele s-au distrat la maxim.
Lavinia, imi pare rau pentru puiul mic, ne rugam sa se intample o minune.
Sori, laringita? Ufff, sanatate multa!
Alynta, imi pare rau pentru muci, trec ei, stii bine .
Cosminica, Otilia, .
LauraOana, de joi si pana luni am stat numai in pat, ca niciodata in viata, am avut tensiunea foarte mica si glicemia la fel, ieri a trebuit sa ma ridic sa ajung la gradinita si la doctor, azi la gradinita si la cumparaturi, obosesc foarte repede si mi-e greata de nu mai pot, abia astept sa treaca perioada asta.
La noi e mai greu cu renuntatul la pampers, pentru ca am mochetat sufrageria in toamna, si mocheta inca e alba .
Oanaalex, wow, Canada? Mai pe aproape, prin Europa, nu va tenteaza nimic?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andata spune:
Flo, sanatate multa socrului. Din pacate nu stiu pe nimeni. Cert e ca trebuie sa dati "tribut", asta e biletul de "cunoastere". Mama a facut un avc acum 4 ani, iar persoana care ne-a fost recomandata nici nu s-a uitat la ea, desi am platit-o. Pana la urma tot doctorita care a intrat de garda s-a ocupat de ea, desi nu o cunosteam. Greu cu avc-urile, foarte periculoase. Sper sa se recupereze cat mai repede.
Lavinia, offf. Tare speram la vesti bune. Sper din suflet ca acesta sa fie ultimul hop pe care il mai au de trecut si apoi sa mearga totul spre bine. Ma rog si eu pentru micutul Andrei si pentru familia lui greu incercata.
Va pup pe toate cu drag.
La multi ani cu intarziere albinutelor care au implinit 2 ani
Darian Rafael de Deea24, Dragos George de Catalina_b si Alessia Georgiana de Baby first
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Clodyac, Dicirstea, Anaela, LauraOana, OanaAlex, la multi ani, dragele mele, tot cu intarziere. Neuronu' meu e in suferinta.
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Blogul lui Mihaita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Flo, imi pare rau pentru socrul tau, din cate stiu eu, Dicirstea iti poate da niste detalii, incearca sa-i scrii un PM, poate vede mai repede.
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
La multi ani, BIA! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani, CLARA! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
coraly spune:
La multi ani Alessia Georgiana! (cu intarziere)
La multi ani Clara si Bianca!
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
LauraOana spune:
buna dimineata fetele!
laurra ce plimbareti ati fost! si sebastian ar vrea toata ziulica afara..cuvintul lui preferat e "paaa..."..weekendul trecut a ploat afara..vai ce scandal am avut in casa..el urla "paaa!!" eu incercam sa-i explica ca ploaua ca e ud..ca e apa..cind a auzit de apa a inceput scandalul si mai si...ca el vrea paaa la apa... pina la urma l-am scos afara cu o umbrela..abia l-am bagat inapoi in casa
cica copilul meu la virsta lui ar trebui sa aiba un vocabular de 50 de cuvinte..al meu daca spune 20 e mult ..asa ca in carnetulul in care sunt trecute toate masurile si vaccinele lui acum a trecut dr ca vocabularul lui are un deficit..dar totusi sa nu imi fac griji
Mami de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
andata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana buna dimineata fetele! laurra ce plimbareti ati fost! si sebastian ar vrea toata ziulica afara..cuvintul lui preferat e "paaa..."..weekendul trecut a ploat afara..vai ce scandal am avut in casa..el urla "paaa!!" eu incercam sa-i explica ca ploaua ca e ud..ca e apa..cind a auzit de apa a inceput scandalul si mai si...ca el vrea paaa la apa... ![]() ![]() cica copilul meu la virsta lui ar trebui sa aiba un vocabular de 50 de cuvinte..al meu daca spune 20 e mult ![]() ![]() Mami ![]() ![]() Sebastian |
LauraO, se pun si cele in "chineza"? Ioana spune cam 10 cuvinte bine, vreo inca 20 la care stiu traducerea, dar ma bate clar la orice nivel de intelegere si imaginatie cand incepe sa turuie pe limba ei. Nimic nu pricep. Si cand ne mai intalnim cu cineva si sta ea sa ii explice tainele universului, se uita bietul om la mine cu speranta sincera ca il pot lumina iar eu nu pot decat sa ridic din umeri
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Blogul lui Mihaita